- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.286
- 138
- Konu Sahibi ffestinalente
- #62.321
Uyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimdeeşin uyutursa daha kolay oluyor seni gördükçe kokundan va meme isteyecek uykuya geçemeycek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimdeeşin uyutursa daha kolay oluyor seni gördükçe kokundan va meme isteyecek uykuya geçemeycek
Benimki de aylar önce bıraktı babasında uyumayı..Bugün benim de emzirmeyi komple bırakasım geldi.Uyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimde![]()
telefondan ninni falan açmayı dene valla zor ama dayanınca oluyor rahat ediyor insanUyutamıyor ki çığlık çığlığa bağırıyor asla sakinleşmiyor eşimde![]()
Uyandığı zaman biberonla su verdim içip içip bir yerden sonra bırakıyor bazen çok içiyordu şimdi gerek kalmıyor uyandığı zaman yanına yatıyorum bin kere dönüp dolaşıp uyuyorGece emzirmesini nasıl kestiniz kızlar![]()
Fırçayla fırçalasa iyi emcüklüyor öyle duruyor arada iki fıtı fıtı yapıyor sonra fırça her yerden çıkıyorBenimki fırçayı alıp kaöıyor bir de![]()
Nasıl oldu bilmiyorum ama kestik, uyumadan emiyor sonra vermiyorum, son 2 gecedir de hiç uyanmadıUyandığı zaman biberonla su verdim içip içip bir yerden sonra bırakıyor bazen çok içiyordu şimdi gerek kalmıyor uyandığı zaman yanına yatıyorum bin kere dönüp dolaşıp uyuyor
Galiba bizde düşünüyoruz bakalım hayırlısıSelaaaaam nasılsınız neler yapıyorsunuz bende buraya epeydir giremiyorum sizi özledim hybnin wp grubuna katılmıştım ek gıda sürecinde o yüzden buralara dahil olamadım.
Büyümeleri ne kadar güzel değil mi
Son bir sayfayı okudum ve evet emzirmeyi bende henüz sonlandıramadım sabah okey ama uyumaya geçerken geliyor meme perileri zorlanıyorım bazı sebeplerden dolayı birlikte yatıyoruz yavaş yavaş ayrılmak istiyorum