- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.921
Benim beyfendi de iştahsız yemiyor yemek kafa sallıyor ben yemek verdikçe, çok yaramaz bir iki adım atıyor korkuyor istediği heryere tutunarak gidiyor , yemek masasının üstüne çıkıyor koltukların tepesinde zaten , sabah yataktan inip gidiyor ben uyurken beni çok korkutuyor
Ay geçen ne oldu yemek yapıyordum arkamı bir döndüm yerler kan Allah'ım nerden geldi bakıyorum çocuklara kendime birşey bulamadım taa ertesi gün anladım Mete elini nasıl kestiyse kesmiş oralara sürmüş korku evi oldu benim ev yemin ederim aklıma büyü geldi cin peri o gece zor uyudum tam fırlama benim oğlan
Bulaşıkları makinaya dizdirmiyor , mutfak dolapları kendi himayesinde elektrikli süpürge peşinde koşup en daldigim noktada süpürgeyi kapatıyor
Ablasının üstünden tutupta yürüyor şimdiden kızın burnundan getiriyor
Bebek arabasında da durmuyor artık
Bıngıldak daha kapanmamış d vitamine devam ediyoruz
Banyo etmeye de bayılıyor
Ay birde pipisini keşfetti her alt değiştirmede bir tutuyor koparacak zor değiştiriyorum sıpayı
Çok yazdım affeyleyin
Ay geçen ne oldu yemek yapıyordum arkamı bir döndüm yerler kan Allah'ım nerden geldi bakıyorum çocuklara kendime birşey bulamadım taa ertesi gün anladım Mete elini nasıl kestiyse kesmiş oralara sürmüş korku evi oldu benim ev yemin ederim aklıma büyü geldi cin peri o gece zor uyudum tam fırlama benim oğlan
Bulaşıkları makinaya dizdirmiyor , mutfak dolapları kendi himayesinde elektrikli süpürge peşinde koşup en daldigim noktada süpürgeyi kapatıyor
Ablasının üstünden tutupta yürüyor şimdiden kızın burnundan getiriyor
Bebek arabasında da durmuyor artık
Bıngıldak daha kapanmamış d vitamine devam ediyoruz
Banyo etmeye de bayılıyor
Ay birde pipisini keşfetti her alt değiştirmede bir tutuyor koparacak zor değiştiriyorum sıpayı
Çok yazdım affeyleyin