- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.639
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
- #61.581
valla zor geçecek gğnlerşimdi evde babası ile çıldırıyor tek olunca artık dışarıda çıkaramıyorz gündüz çok sıcak biz dayanamıyoruz mecbur cıktıgımızda direk uyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla zor geçecek gğnlerşimdi evde babası ile çıldırıyor tek olunca artık dışarıda çıkaramıyorz gündüz çok sıcak biz dayanamıyoruz mecbur cıktıgımızda direk uyuyor
Benimki de bye, anne,baba vb hicbisey demiyor sevinince çığlık atıyor gel gel yapıyorum onu eli ile yapmıyor buna içten çok üzülüyorum gergin düzenli olarak bir saat parka götürüyorum akranlari ile kalsın vakit gecirsin diye ama içten üzüldüğüm.konularkızlar sencerin gelişimi geri gibi geliyor demiştim ya köyde 1,5 ve 2 yaşındaki kuzenleriyle dura dura onlardan bye bye ve alkış öğrenmiş ben o kadar öğrettim bir kere bile yapmadı onları sürekli alkışlıyor gerçekten çocuk çocuktan öğreniyor
Neden uyumadı ki hasta mi yoksa dis zamani mi geçmiş olsun canım burnuna nolduAy sabah 7.30 kalkış saat oldu nerdeyse öğlen 2. 5 dk uyudu sadece ne kendi bir şey yedi ne bana müsade etti. Üstüne bir de burnum kanadı. Şimdi kucağımda sızdı gibi korkudan kalkamıyorum.
Diş hastalık karışık gibi burnu akıyor keyifsiz hafif.. Sıcaktan tansiyonum çıktı sanırım sonra da burnum kanadıNeden uyumadı ki hasta mi yoksa dis zamani mi geçmiş olsun canım burnuna noldu
biz de parka çok çıkıyorduk ama işe yaramamıştı aynı evde bir hafta kalınca olduBenimki de bye, anne,baba vb hicbisey demiyor sevinince çığlık atıyor gel gel yapıyorum onu eli ile yapmıyor buna içten çok üzülüyorum gergin düzenli olarak bir saat parka götürüyorum akranlari ile kalsın vakit gecirsin diye ama içten üzüldüğüm.konular
geçmiş olsun canım stresle sıcak birleşince kanamıştırAy sabah 7.30 kalkış saat oldu nerdeyse öğlen 2. 5 dk uyudu sadece ne kendi bir şey yedi ne bana müsade etti. Üstüne bir de burnum kanadı. Şimdi kucağımda sızdı gibi korkudan kalkamıyorum.
Olabilir canımgeçmiş olsun canım stresle sıcak birleşince kanamıştır
Üst üste gelmiş geçmiş olsun canım fazla sıkma kendini napçaz öyle böyle büyüyorlar zorlu ama büyüyorlarDiş hastalık karışık gibi burnu akıyor keyifsiz hafif.. Sıcaktan tansiyonum çıktı sanırım sonra da burnum kanadı
Teşekkür ederim canımÜst üste gelmiş geçmiş olsun canım fazla sıkma kendini napçaz öyle böyle büyüyorlar zorlu ama büyüyorlar
Teşekkür ederim canım
Benimki de bye, anne,baba vb hicbisey demiyor sevinince çığlık atıyor gel gel yapıyorum onu eli ile yapmıyor buna içten çok üzülüyorum gergin düzenli olarak bir saat parka götürüyorum akranlari ile kalsın vakit gecirsin diye ama içten üzüldüğüm.konular
Teşekkürler, inşallah düzeliriz. Yaşını geçince de iş başı yapacak gibiyim Ne olacak bakalım. Dün su bile içirmemişti bugün uyudu biraz şükürÇağla çok geçmiş olsun canım yaa, bazen bende çok zorlandığımı hissediyorum ama şurada yaşımıza ne kaldı düzeleceğiz inşallah
O bizdede var ama şöyle diye düşündüm hep sessiz ortamda yanımdayken onun yanında birden yuksek sesle öteki odadaki abisine ablasına seste neyim ürküyor hemen korkup yanıma hızlıca apalayip geliyor aglıyo falan ben onu kimsenin yanimdan almasin diye kaçtığını sanardim ama birden sestenincs olduğunu anlayınca ilk önce onunla konuşuyorum sonra içeriye sesteni yorum öyle yine korkmuyo araba seslerine alışık değildir belki balkonda ilk zamanlar oda korkardı şimdi bahçede traktör çalışıyor çıkıp kendi izliyor sesine karşılıkkızlar bizimki korkuyor ben konuşurken birden irkiliyor araba seslerini demiyorum bile neden acaba doktorada 1 yaş kontrol gidecez kan falan
kızlar bizimki korkuyor ben konuşurken birden irkiliyor araba seslerini demiyorum bile neden acaba doktorada 1 yaş kontrol gidecez kan falan
Günaydın kızlar Sencer’in çökme, kalkma, sıralama becerileri çok gelişti. Doktorumuz bu yürümeye kaslarının hazır olduğunu ama cesaretinin olmadığını gösterir dedi. Nasıl cesaretlendirebilirim sizce ? elinden tutup yürüttüğümüzde iki üç adım atıp oturuyor anında. ya da kendi bir yerden tutunurken ellerini bıraktığında iki üç saniye sonra yine çöküp otururuyor ( yürüme arkadaşı düşündüm ama alamayacağım maalesef tek bir ürün daha alırsam eşim beni vuracak çünkü aghskd )
İnstagramda böyle bez alıveriş çantalarını bacaklarına göre kesip öyle yürütenler gördüm işinize yarar mı bilmiyorum ben yürüme arkadaşını gebelikte almıştım heveslenip güncel fiyatlarını bilmiyorum ebebek inkini almıştım işimi görüyorGünaydın kızlar Sencer’in çökme, kalkma, sıralama becerileri çok gelişti. Doktorumuz bu yürümeye kaslarının hazır olduğunu ama cesaretinin olmadığını gösterir dedi. Nasıl cesaretlendirebilirim sizce ? elinden tutup yürüttüğümüzde iki üç adım atıp oturuyor anında. ya da kendi bir yerden tutunurken ellerini bıraktığında iki üç saniye sonra yine çöküp otururuyor ( yürüme arkadaşı düşündüm ama alamayacağım maalesef tek bir ürün daha alırsam eşim beni vuracak çünkü aghskd )