- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #61.221
Benim eşim zaten yemek konusunda çok seçici onu yemem bunu yemem genlerde yokDiğerlerine pek bakmadım, habibe hemşirenin oğlu Agah'a bakıyordum. Sonra kendimi avuttum babası yapılı çocuk da yapılıdır diyeEşim de ben de yapılı insanlar değiliz
İnstagramdaki bebeler hapur hupur yiyo
Malesef canmm ben zaten henüz ak vermedim yeni yeni haslamayı bırakıp yağda tarhanalı irmikli degısık seyler cırpıp denıyorım ama yok yani çok sevemedi benimkideSizin bebişler 1 tam yunurtayı yiyor mu bir öğünde? Ben yediremiyorum hepsini.
Ayy sorma bende neler görüyorum tabakları dolduruyolae falan. Yanı soruyoruö bende kendi kendıime bu bebek bunları bitiriyormu ya ben cok cok az yapıyorum ypksa çöpe gidinxe cok üzülüyorumİnstagramdaki bebeler hapur hupur yiyo
Kırk takla atıyoruz resmen bir lokma için şimdi de mama sandalyesinden çabucak kalkmak isteme çıktı başımıza önceden yemese de bizle oturuyoduKuzu onlar hep montaj
Büyük kızım peynir, zeytin hala yemez o nedenle bende herşeyi yemese bile her kahvaltı mutlaka peynir ve zeytin yediriyorum, o tada alışsın diye valla
Akşam da nohut, pilav ayran salata sörtlüsü vardı 3-4 nohut ezerek yedirmişimdir, pilav da yedi, salata suyu yedirdim ayran da içti ki su içmeyi sevmiyor benimki ayran içmeyi de sevdiği için bol bol ayran içirdim (tüm bunlar toplasam 1 dolu yemek kaşığı kadar değil ama yetmez ama idare eder yapacak birşey yok)
Ya böyle labneli rulo bilmem neler yapıyolar ellerine veriyolar çok özeniyorumAyy sorma bende neler görüyorum tabakları dolduruyolae falan. Yanı soruyoruö bende kendi kendıime bu bebek bunları bitiriyormu ya ben cok cok az yapıyorum ypksa çöpe gidinxe cok üzülüyorum
Herkeze selam kızlar nasılsınız napiyorsunuz göremiyorum sizleri konusmalarimizi çok özlüyorum 2023 annelerinden kimler burada A Acemianne42 S Sefika053
Kuzum göremedim mesajları çok ama çok zorlu surecden Geçdim biliyorsunuz ikizlerimin birini kybettim diğeri hayatta tutundu 3 ay Küvezde kaldı Rabbime sukurler olsun mucize bebek oldu umut şuanda iyi teyzesi çok yaramaz oldu 1 yasina girdikKelebeğim asıl sen nasılsın, nerelerdesin bir ara seni çok sorduk gelip cevap yazmadın, biz hala ara ara da olsa buralardayız?
Senin süreç nasıl ilerledi, inşallah herşey yolundadır?
Bende alamıyorum gerçekten artık evde kendim yapıyorum bunu eşime yapmıştımBen pastalardan eski tadı alamıyorum kaç yıldır o yüzden pastaya verilen paraya içim acıyor
Benim kızım da ilk diş 10 aylık çıktı geç çıkan daha sağlam derler sözde 3 yaşında 4 çürükEvet 1 tane bile yok
Bilmiyorum ki Şefika, bu ara ekstra bir huysuz ya bende dişi çıkacaktır diyorum (ki kulağını çekme kafasına arada vurma salya gibi diş çıkarma belirtileri tam kadro var) eşimde bu ne ya tüm dişlerini böyle zor mu çıkaracak diyor
Benim oglanda aynı mama sandalyesi hiç sevmiyor kemerini vs taktirmiyor karnı doyunca sandalyede ayağa kalkıyor Tarzan gibi bizim kiKırk takla atıyoruz resmen bir lokma için şimdi de mama sandalyesinden çabucak kalkmak isteme çıktı başımıza önceden yemese de bizle oturuyodu
Ya böyle labneli rulo bilmem neler yapıyolar ellerine veriyolar çok özeniyorum
Ay inşallah. Becerikli de bi insan değilim, şöyle kolay bi tarif bulurum inşallahBende alamıyorum gerçekten artık evde kendim yapıyorum bunu eşime yapmıştım
Oğluma da kızıma da inşallah ben yapabilirim tabi bir sıkıntı olmazsa
İkisi de yapılıyor canım ayına göre ayarlanıyor 4 doz bexsero, 1 yaşında da nimenrix olabilir. İkis de menenjitin farklı versiyonlarıKızlar merhaba menenjit aşısı için nimenrix ve bexsero dan birini mi tercih edicez yoksa ikisinide mi olcaz. Menenjit aşısı olanlardan bilgi rica ediyorum
Bunlar niye böyle yaBenim oglanda aynı mama sandalyesi hiç sevmiyor kemerini vs taktirmiyor karnı doyunca sandalyede ayağa kalkıyor Tarzan gibi bizim ki
Aaa grubumuzda yaşına giren olmuş nice yaşları olsun zaman nasıl hızlı geçiyorKuzum göremedim mesajları çok ama çok zorlu surecden Geçdim biliyorsunuz ikizlerimin birini kybettim diğeri hayatta tutundu 3 ay Küvezde kaldı Rabbime sukurler olsun mucize bebek oldu umut şuanda iyi teyzesi çok yaramaz oldu 1 yasina girdikoğluşum çok zor şeyler atlattı ama şuan iyi sen nasilain neler yapıyorsun canim
Çok teşekkür ederim canımİkisi de yapılıyor canım ayına göre ayarlanıyor 4 doz bexsero, 1 yaşında da nimenrix olabilir. İkis de menenjitin farklı versiyonları
Kuzum göremedim mesajları çok ama çok zorlu surecden Geçdim biliyorsunuz ikizlerimin birini kybettim diğeri hayatta tutundu 3 ay Küvezde kaldı Rabbime sukurler olsun mucize bebek oldu umut şuanda iyi teyzesi çok yaramaz oldu 1 yasina girdikoğluşum çok zor şeyler atlattı ama şuan iyi sen nasilain neler yapıyorsun canim
Bunlar niye böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?