- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.581
Ben Cem atabekoğlu na gidiyorum .Çok memnunum.Doğum için şu anda bi hastane düşünmedim.Fiyatlar zamlanacak zaten yılbaşından sonra araştıracağımMerhaba hanımlar, Rabbim hepinize sağlık ile sıhhat ile hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin,amin.
Ankara'da yaşayan hanımlar sizler hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettiniz, edeceksiniz?
Teşekkürler bende bakayımInternetten juno paper aldim ben 120tl
kotu dusunmemeye calıs , guzel haberler verıceksın bızlere ınsallah
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim, inşallah her süreciniz çok güzel çok hayırlı geçerBen Cem atabekoğlu na gidiyorum .Çok memnunum.Doğum için şu anda bi hastane düşünmedim.Fiyatlar zamlanacak zaten yılbaşından sonra araştıracağım
Rica ederimBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim, inşallah her süreciniz çok güzel çok hayırlı geçer
Hayırlı olsunArtık tabloya ekleneyim diye düşünüyorumpozitifbiri
Sat 12 kasım
Yaş 30
İlk gebelik
Tahmini doğum tarihi 19 Ağustos
4+6da kese görünümü vajinal
5+6da kalp atışı görüldü ama duyulmadı vajinal
Bu vesileyle sormak istiyorum kızlar sata göre 5+6yım ama ultrasonda 6+1 göründü benim gebeliğim tüp bebek değişmesi normal mi günlerin? Başlarda çok değişiyo sonra oturuyor tarih denildi ama merak ettim.
Geçen hafta 5+6 iken benimde bebeğe dair bisey gözükmedi. Üstelik ultrason kağıdında ölçüde 5+3 yazıyordu. Aynı doktor aynı makine bugün 6+5 gittim söyledim geçen hafta gerideydi. Baktık bu hafta da ileride bebek 2 gün. Doktor birkaç gün geriden veya ileride olması önemli değil dedi hatta önlem amaçlı kullandığım progestanı bırakabilecegimi söyledi. Sapma çok oluyor makinelerde. Haftamız küçük olduğu için bize 2 3 gün bile çok geliyor. Ama hamilelik ilerleyince 2hafta geriden gelen bebek bile vaktine yetişiyor. Bence canını sıkmaAma bende bebege dair bisey görünmedi bile, kese de kücük dedi
bak maşallah ne güzel artmış şükür inşallah oluştugunu kalp atısını da duyacaksın bazen gec duyulabılıyormus sen ne kadarlıksın tam olarakSimdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 gecen hafta cuma 2660 ti yani tam olmasi gerektigi kadar artmis dediler… belki daha olusabilirmis bebek, bekleyip görcez dediler..
Katılıyorum bana tek kese dediler özele gittim ikiz oldugunu öğrendimBazı doktorların ciddi manada sorunları var.Kendini üzme lütfen.istediği boyut neymiş belki bizim de istenilen boyutta değildir .ama kimse böyle bişey söylemedi.Moral bozuyorlar hep.İnşallah hiç sorunsuz Sağlıklı bir gebelik olur.Kendini bırakma ,olumlu düşün
Kuzum suankik evime tek yakın şehir hastanesi var tereduttedeyim napicam bilmiyorumMerhaba hanımlar, Rabbim hepinize sağlık ile sıhhat ile hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin,amin.
Ankara'da yaşayan hanımlar sizler hangi hastaneyi ve doktoru tercih ettiniz, edeceksiniz?
Kalp atışı için 10.haftaya kadar süre veriyor doktorlar zaten.çok sevindim artmasına.Güzel olacak inşallah moralinizi yüksek tutunSimdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 gecen hafta cuma 2660 ti yani tam olmasi gerektigi kadar artmis dediler… belki daha olusabilirmis bebek, bekleyip görcez dediler..
Yaa tüm mesajlarda seni aramıştım ben mi kaçırdım acaba mesajını diyeKızlar merhaba , doktora gidemedim, bir karışıklık oldu saatlerde, geç kaldım sanırım. Yarın 11.30 diye guncelledik. Yarın listeye yeni kişilerin eklemelerini ve muayene detaylarını yazarım size inşallah, öpüyorum hepinizi
Ciktim ben de simdi haberler güzle degil maalesef.. ne düsüneyim simdi bilmiyorum. Kese göründü ama istedigim boyutta degil dedi.. 10 mm mis. Duan 6+1 olmasi gerekirken 5+6 dedi.. saglikli bir gebelik olafabilir olmayadabilir dedi ama umudum az dedi.. kan aldi yolladi eve aricaklarmis
Canımm sadece 2 gün küçük cikmis bu hep olan bir sey. İnsallah sonraki muayenende bebegini de görürler rabbime bol bol dua edelimSimdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 gecen hafta cuma 2660 ti yani tam olmasi gerektigi kadar artmis dediler… belki daha olusabilirmis bebek, bekleyip görcez dediler..
Bende yazmanı bekliyordum canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsinKızlar merhaba , doktora gidemedim, bir karışıklık oldu saatlerde, geç kaldım sanırım. Yarın 11.30 diye guncelledik. Yarın listeye yeni kişilerin eklemelerini ve muayene detaylarını yazarım size inşallah, öpüyorum hepinizi
Boş yere üzme kendini ve bebisini canim,Allah'ın izniyle herşey cok güzel ilerleyecekSimdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 gecen hafta cuma 2660 ti yani tam olmasi gerektigi kadar artmis dediler… belki daha olusabilirmis bebek, bekleyip görcez dediler..u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?