- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.361
Ay ciddimisiniz rüya tersine çıktı desenize inşallah benimki de tersine çıkar dün gece rüya gördüm 2. De erkektiKız olacak o zaman bende böyle bir rüya görmüştüm erkek dogurmustun kızım oldu
Şey galiba benYok vala hiçbir şey almadim erken degil mi ya daha alanimiz var mi acaba
Bugün gittin hastaneye git,ya da en iyi dr araştır etrafında, gecen gittiğine sakin gitme daTeşekkür ederim çok kuzum hangi hastaneye gitsem acaba
Hoşgeldin tekrardan.Zor bi dönem olmuş senin için çok geçmiş olsunKızlarrr nasılsınızz ben geldim aranıza baya konuşmalar olmuş hepsini tek tek okuyamadım umarım sizler iyisinizdir bebişleriniz iyidirrbenim bıcırıklar beni aşırı zorluyor midemden dolayı geçen gün hastanede yattım bir gün serumla beslendim ertesi gün iyiydim yine başa döndüm ama o 1 gün bile o kadar iyi geldi ki eşim gülmeni özlemişim falan diyordu
Teşekkür ederim çok kuzum hangi hastaneye gitsem acaba
Önce sağlıklı olsunlarda cinsiyet hic önemli değilAy ciddimisiniz rüya tersine çıktı desenize inşallah benimki de tersine çıkar dün gece rüya gördüm 2. De erkekti
oyyy canim benim gececek insalah 3 ay sonunda bicak gibi kesilir bulantilarin insallah keyfini cikarirsin minik kuzularinKızlarrr nasılsınızz ben geldim aranıza baya konuşmalar olmuş hepsini tek tek okuyamadım umarım sizler iyisinizdir bebişleriniz iyidirrbenim bıcırıklar beni aşırı zorluyor midemden dolayı geçen gün hastanede yattım bir gün serumla beslendim ertesi gün iyiydim yine başa döndüm ama o 1 gün bile o kadar iyi geldi ki eşim gülmeni özlemişim falan diyordu
Kuzun paket dusuduk ikiz olduğu için 2 katı dedilerCanım devlet hastanesine gideceksen valla fikrim yok mamak tarafını bilmiyorum dediğim gibi belki bilen birileri yazar burda. Ama çoğul gebelik olduğu için çok daha dikkatli davranan bi doktor ve tek kendi takip edecek doktor olması lazım bence. Ben özele gidiyorum o yüzden şuraya git diyemiyorum canım
Bugün gittin hastaneye git,ya da en iyi dr araştır etrafında, gecen gittiğine sakin gitme da
canim ben 5 ve 6. haftamda 1 kilo fazlam vardi. ama siskinligim gitti biraz sabah tartildim dün. hamilelik oncesi kiloma dusmusum gene. gun icinde evden cok cikamiyorum hava cok soguk dogudayiz. hareketsizim bende evde kilolu hamile kaldim mecbur kestim.paketli urunleri cikolata felan yemiyorum 1 aydir.Hanimlar ya tartiliyor musunuz kilonuzda bir değişiklik oldu mu? Ben full yatiyorum doktor rapor verdi yediğime de cok dikkat ediyorum ama hareketsizlikten mi bilmiyorum kilo aldığımı gorunce canim sıkıldı biraz en az kiloyla dogurmam lazim fiziksel yapimdan ötürü
Cok sevindim canim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz beilbislerinizi kac haftaliksin canim benim 5+5 de karindan ultrasonda bebegimin kalp atislari gorulmedi korkuyorumKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Korkma kuzum 6+6 duyduk karında.Cok sevindim canim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz beilbislerinizi kac haftaliksin canim benim 5+5 de karindan ultrasonda bebegimin kalp atislari gorulmedi korkuyorum
Iyi ettin canim bana hic alma mümkünse dedi normalde de pek kilo alip veren biri degilim ama ödem oldu sanırım. Ahhh elveda paketli ürünler canim cikilatalarcanim ben 5 ve 6. haftamda 1 kilo fazlam vardi. ama siskinligim gitti biraz sabah tartildim dün. hamilelik oncesi kiloma dusmusum gene. gun icinde evden cok cikamiyorum hava cok soguk dogudayiz. hareketsizim bende evde kilolu hamile kaldim mecbur kestim.paketli urunleri cikolata felan yemiyorum 1 aydir.dr bu ay en fazla 2 3 kilo fazlasini alma sakn dedi
Canim ikiz olabiliirKizlar merhaba tüp bebekle hamileyim şuan 9.gun değerim 407 12 gün değerim 1398.35 çıktı normalmi acaba bu 9 yıldır ilkez oldu çok bilgimde yok yardımcı olursanız sevinirim
7+4üz canım şu an benim baya kötü serum aldım birkaç kez sudan sıvılardan tiksiniyorum zorla ağzıma attığım şeylerde öğürüyorum böyle geçecek ama mecburenEvet kuzum başladı birnkac gün önce kaç haftalıksın nasıl geçiyor
Eminim erken ama birazda sanırım odağım dağılsın istiyorum mesela birkaç zıbın aldım ucuzdu birde cinsiyete göre değişmeyecek gibiydiYok vala hiçbir şey almadim erken degil mi ya daha alanimiz var mi acaba
Ay ne aldınn ben tırnak törpüsüŞey galiba ben
Teşekkür ederiim hepimiz bir zorluk geçirmişizdir muhakkak sonu çok güzel olsunHoşgeldin tekrardan.Zor bi dönem olmuş senin için çok geçmiş olsun
İnşallahh pazartesi 2. Ayımız bitiyor 1 ay daha direnicez artıkk çok iyi yapmışsın bende ufak ufak istiyorum alt alma örtüsüdür vsoyyy canim benim gececek insalah 3 ay sonunda bicak gibi kesilir bulantilarin insallah keyfini cikarirsin minik kuzularinhaha bizde gecen sitede 30 tlye dusen organizer aldim evde bebek icin kullanilan varya bezini kremini ates olcerini islak.mendilini fln koyuyon cok lazimdi hemen aldik yok saka.bi yana ucuz gorunce alalim dedk
Beni yanlış anlamayın nolur ama hazır yiyebiliyoken canınız ne çekiyorsa tadımlık yiyin sevdiğiniz herşeyden tiksinmek o kadar kötü kiHanimlar ya tartiliyor musunuz kilonuzda bir değişiklik oldu mu? Ben full yatiyorum doktor rapor verdi yediğime de cok dikkat ediyorum ama hareketsizlikten mi bilmiyorum kilo aldığımı gorunce canim sıkıldı biraz en az kiloyla dogurmam lazim fiziksel yapimdan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?