- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.321
Teşekkur ederim canım amin sizde inşallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindim adınıza
Harika habeeeerKIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Evet bende okudum ama hiç inanmıyorum.Yeni doğum yapan bi arkadaşımın sağdaydı ve kız olduKızlar bebişleriniz hangi tarafta ? benim sağda internette sağda olursa erkek solda olursa kız diye birşey okudum sizede sorayım
benim eşim de dünden beri çin takvimine bakıyor kız olacak başka ihtimal yok diyip duruyorKızlar bebişleriniz hangi tarafta ? benim sağda internette sağda olursa erkek solda olursa kız diye birşey okudum sizede sorayım
Çok teşekkür ederim canımHarika habeeeeren güzel şekilde doğsunlar inşallah, birbirlerine bi ömür destek olacaklar ne güzel Çok duygusalım bu ara ağlayabilirim çok sevindim tebrikler
Babalar çok değişikler ya .Benim eşim de bakmış erkek çıkıyormuş.ama şimdi sağda mı solda mı muhabbetinde de kız çıkıyorbenim eşim de dünden beri çin takvimine bakıyor kız olacak başka ihtimal yok diyip duruyorkime baktıysa doğru sonuç çıkmış bizimki de onun için kesin kızmış
benimki bilimsel makaleler falan arıyo nasıl bu kadar doğru sonuç verebilir diyeBabalar çok değişikler ya .Benim eşim de bakmış erkek çıkıyormuş.ama şimdi sağda mı solda mı muhabbetinde de kız çıkıyorsoruyor ne kadar var daha öğrenmemize diye .Çok var deyince trip atıyor iki dakika sonra geliyor Sağlıklı olsun da aşkım di mi diyor anlayacağınız benim çocuk sayısı 2 olacak doğumdan sonra
hahahaha onun da işi zor beklemek çok zorbenimki bilimsel makaleler falan arıyo nasıl bu kadar doğru sonuç verebilir diyefazla araştırmacıdır kendisi. bilimsel bir veri olmamasına da ayrı gıcık oluyor
bu çukara kendi düştü vallahahahaha onun da işi zor beklemek çok zorHaklı gibi eşiniz
Dr mu söyledi ne sağda diye, ben anlamıyorum ne tarafta daha dr a gitmedim, bazen sağdan bişey batıyor gibi bazen soldanKızlar bebişleriniz hangi tarafta ? benim sağda internette sağda olursa erkek solda olursa kız diye birşey okudum sizede sorayım
Ben de baktım kendime kız çıkıyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum kız olmasını çok istiyorum oğlum var çünkübenim eşim de dünden beri çin takvimine bakıyor kız olacak başka ihtimal yok diyip duruyorkime baktıysa doğru sonuç çıkmış bizimki de onun için kesin kızmış
Allah bilir diyorum ben deBen de baktım kendime kız çıkıyor ama kendimi kaptırmak istemiyorum kız olmasını çok istiyorum oğlum var çünküama düşünüyorum oğlansa diye allahım nolur beni affet diyorum çünkü sadece Allah bilir ama netten de sürekli bakıyorum kız erkek belirtileri rus takvimi Çin takvimi biraz fazla daldım bu cinsiyet olayına istemeden
Eşinize söylemeyin ama kese şekline göre yorumlayanlar da var muz gibi uzunsa erkek top gibi yuvarlaksa kız diyorlarAllah bilir diyorum ben dedaha çok zaman var beklemek biraz zor olacak
ya doktor benide sag tarafimda bastirdi gordu bebisiiKızlar bebişleriniz hangi tarafta ? benim sağda internette sağda olursa erkek solda olursa kız diye birşey okudum sizede sorayım
ay benimde muz gibi uzun hahdhdhdEşinize söylemeyin ama kese şekline göre yorumlayanlar da var muz gibi uzunsa erkek top gibi yuvarlaksa kız diyorlardün gece oğlumun ilk ultrason görüntülerine baktım gerçekten kese muz gibi
hayatta söylemem bir de kese yorumlamasıyla uğraşamamEşinize söylemeyin ama kese şekline göre yorumlayanlar da var muz gibi uzunsa erkek top gibi yuvarlaksa kız diyorlardün gece oğlumun ilk ultrason görüntülerine baktım gerçekten kese muz gibi
Ben de bebegimin sol tarafimda oldugunu dusunuyorum cunku kalp atisini dinlerken sol tarafima tuttu ultrason cihazini doktorDr mu söyledi ne sağda diye, ben anlamıyorum ne tarafta daha dr a gitmedim, bazen sağdan bişey batıyor gibi bazen soldanBi de şey okudum vajinalsa tam tersi , yani bu sağ sol muhabbeti karından mı bakıldı vajinal mı ona göre de değişiyor heralde
Nasıl doktor bunlar ya. Nasıl ikiz değil demişlerdi anlamıyorum . Güvenim kırıldı iyce tek doktora gitmemek gerek ciddenTesekkur ederim kızlar dusnuyorum nasıl bakacamdiye güzel duygu
KIZLARRRRRRR ikizmis ikisninde kalp atışlarını duyduk
Oğlum soldaydıKızlar bebişleriniz hangi tarafta ? benim sağda internette sağda olursa erkek solda olursa kız diye birşey okudum sizede sorayım
hayatta söylemem bir de kese yorumlamasıyla uğraşamam
Hadi inşallah oğlandır öyle istiyorsun gibiay benimde muz gibi uzun hahdhdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?