- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #5.081
hayırlı olsun belli olmaz benim 5+4 30binlerdeydi tek kese sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalımben dün tam 5+1 ken baktırdım 2700 çıktı ikiz olma ihtimali olabilir mi
geçmiş olsun gecen hafta benimde öyleydi iyiyim çok şükür dokturma dedim günlük hayatına devam et dedi sadece ani hareket ağır iş yapma dedi 1 gün evde dinlendim psikolojim daha cok bozuldu yalnız olunca çalışmaya alışmışım evde oluncada hiçbir iş yapmayaınca bana vakitte geçmediİnşallah benim cumartesi akşamından beri kesilip devam ediyor bitti diyorum tam geliyor işe de gidiyorum dinlenmende iyi değil dedi acilde ki doktor
Çok haklısın ama çok takmamaya çalış elde değil gerçi. tam bitti diyorum rahatlıyorum bakıyorum gelmiş çok moral bozucu bir şey sürekli ultrasona girmek zararlı olmasa doktora gidip iyi mi diye baktırasım geliyorValla aşırı moralsizim iş yapasım da gelmiyor aklım bebişte napıyor etkileniyor mu ben mi evham yapıyorum
Teşekkürler dinlenmediğim için kendimi suçlu hissediyorum haftaya ful rapor alıp kapatabilirim valla bir de fitil işi var hayırlısı hakkımızdaÇok haklısın ama çok takmamaya çalış elde değil gerçi. tam bitti diyorum rahatlıyorum bakıyorum gelmiş çok moral bozucu bir şey sürekli ultrasona girmek zararlı olmasa doktora gidip iyi mi diye baktırasım geliyor
Sanada geçmiş olsun canım Cumartesi gecesi acile gittim sorun yok ama düşükte olabilir tabi ki de dedi kesin bir şey olmaz garantisi vermedi o da haklı olarak dinlenmeme gerek var mı dedim aşırı kanamam olursa kontrole gel dinlenmekte iyi değil pıhtı atar falan dedi işte insan kötü oluyor düşünmeden edemiyorgeçmiş olsun gecen hafta benimde öyleydi iyiyim çok şükür dokturma dedim günlük hayatına devam et dedi sadece ani hareket ağır iş yapma dedi 1 gün evde dinlendim psikolojim daha cok bozuldu yalnız olunca çalışmaya alışmışım evde oluncada hiçbir iş yapmayaınca bana vakitte geçmedi
Arkadaşlar rapor durumunda 2 güne kadar maaşınız aynı sekilde yatiyor , 2 gün üzerinde devlet biraz kesinti yapip is gorememezlik odemesi yapiyor degil mi ? Eylül ayinda 1 hafta rapor almistim ama resmen yatmasi gerekenin yarisi kadar yatti odeme. Ayrica esik soyledi yeni degisti o galiba artik 2 gunluk kismi isveren odemeyebilirmis dedi. Bilgisi olan var mi ?Teşekkürler dinlenmediğim için kendimi suçlu hissediyorum haftaya ful rapor alıp kapatabilirim valla bir de fitil işi var hayırlısı hakkımızda
Bana doktor dinlenmekte iyi değil pıhtı atabilir dedi çalışma şartın nasıl bilmiyorum ama o yüzden sen bilirsin fitil olarak değil de ağızdan alıyorum ben fitil kanama olursa etkisi olmaz dediTeşekkürler dinlenmediğim için kendimi suçlu hissediyorum haftaya ful rapor alıp kapatabilirim valla bir de fitil işi var hayırlısı hakkımızda
Bir haftayı bir sefer de mi aldın parça parça mı aldınArkadaşlar rapor durumunda 2 güne kadar maaşınız aynı sekilde yatiyor , 2 gün üzerinde devlet biraz kesinti yapip is gorememezlik odemesi yapiyor degil mi ? Eylül ayinda 1 hafta rapor almistim ama resmen yatmasi gerekenin yarisi kadar yatti odeme. Ayrica esik soyledi yeni degisti o galiba artik 2 gunluk kismi isveren odemeyebilirmis dedi. Bilgisi olan var mi ?
Teşekkürler dinlenmediğim için kendimi suçlu hissediyorum haftaya ful rapor alıp kapatabilirim valla bir de fitil işi var hayırlısı hakkımızda
1 seferde aldim.Bir haftayı bir sefer de mi aldın parça parça mı aldın
Allah sana da acil şifalar versin canım progestan iğne kullanıyor musunBenim de durum aynı pazartesi kahve sarı arası lekelenmeyle gittim 7. Haftamdayım hafif bir kanama alanı göründü progestan fitile başladım. Dün akşama kadar iyiydim gece yine geldi hafif ağrım oldu. Bugün mecbur işe geldim ama içim içimi yiyor gerçekten. Sürekli aynı renkte geliyor. Ben de fitille birlikte acaba akıntım mı arttı filan diyorum ama devam ederse yazıcam doktoruma yine rapor versin dinleneyim evde en azından 1 hafta. Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin hepimize inşallah
Maaşını 30 a bölüp hesapladığın da yanlış çıkıyorsa muhasebeyle bi konuş istersen daha iyi bilgi verirler1 seferde aldim.
Gecen hafta ultrasonyomda kalp atışı var ama duyulmuyor dedi Küçük olduğu için yarın gitcem inşaallah tamamen duyarızxxxx, sen ne yaptınCanim kalp atışını duydunmu
Canımm cok sevinirimCanım bilgilerinizi paylaşmış mıydınız tabloya ekleyelim sizi de
şuan eminim herkesin istediği sağlıkla hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımaz alırız dikkat edeceğizSanada geçmiş olsun canım Cumartesi gecesi acile gittim sorun yok ama düşükte olabilir tabi ki de dedi kesin bir şey olmaz garantisi vermedi o da haklı olarak dinlenmeme gerek var mı dedim aşırı kanamam olursa kontrole gel dinlenmekte iyi değil pıhtı atar falan dedi işte insan kötü oluyor düşünmeden edemiyor
EVET cnm ister ödüyor istemezse ödemez ama ödemesi gerekiyor ben muhasebe de çalışıyorum raporlarda son 1 yıl ortalama alıp yatırıyorlar az yatarArkadaşlar rapor durumunda 2 güne kadar maaşınız aynı sekilde yatiyor , 2 gün üzerinde devlet biraz kesinti yapip is gorememezlik odemesi yapiyor degil mi ? Eylül ayinda 1 hafta rapor almistim ama resmen yatmasi gerekenin yarisi kadar yatti odeme. Ayrica esik soyledi yeni degisti o galiba artik 2 gunluk kismi isveren odemeyebilirmis dedi. Bilgisi olan var mi ?
Sanmıyorum ben canım.. 5+1 artık biraz ilerlemiş daha yüksek olması gerekir bence ikiz için. Şurdan yola çıkarak söylüyorum, benimki tüp bebek bu sefer baya bi kontrol ettim baştan itibaren beta değerlerimi, 10. Gün 197 ile başladı , cuma günü 5+1 dim baktırdım tekrar 2662 ydi yani hep olması gerektiği kadara arttı benimki de ikiz değil bu değerlere bakarak tahminim tabi yine allah bilir ben daha kese görmedimben dün tam 5+1 ken baktırdım 2700 çıktı ikiz olma ihtimali olabilir mi
Evet bir de bu şekilde olan da var canımSanirim betaya bakarak pek anlasilmiyor canim ikiz olma durumu. Benim 4+4 te 2800 dü ikiz degil. Ama daha dusuk betalı olup ikiz olan var. İnsallah rabbim gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?