- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.921
Canım benim diyecek söz yok gerçekten Allah sabır versin sağlıklı bebislerin olsun insaallah en kısa en hayırlı zamanda çok üzgünümKromozom bozukluğu dedi pekte bişey anlamadım zaten beynim uyuştu aglamaktan
8+0 olmuştum bugünÇok üzüldüm canım ya kıyamam kaçıncı haftadaydın
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın inşallahMaalesef yine üzülerek çıktım aynı 3 ay önceki gibi bunada boş dediler cuma günü kürtaj olucam Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok üzgünüm
Cok cok geçmis olsun bende boş gebelikten kürtaj olmuştum daha önce Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahMaalesef yine üzülerek çıktım aynı 3 ay önceki gibi bunada boş dediler cuma günü kürtaj olucam Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok üzgünüm
Canim benim allah sabirlar versin cok zor bir durum cok iyi anliyorum ben de yasadim allah kimseye böyle kayip yasatmasinKromozom bozukluğu dedi pekte bişey anlamadım zaten beynim uyuştu aglamaktan
Başka doktorla sebebını tekrardan araştır umarım tekrarı olmaz bır sonrakı gebelıgın en kısa surede olur ve saglıkla kucagına bebegını alır bu kotu gunlerını unutursunKan pıhtılaşması demişti gebelikten önce kan sulandırıcı ilaca başlattı gebeliği öğrendiğimde iğneye başladım fakat yine fayda etmedi yine boş gebelikle sonuçlandı
Benim de öyle bir hissim var bu orda olurum bı burdaBen oraya da kayıtlıyım ağustosun 3-4 gibi doğum ama temmuz annesi olacağimi hisediyorum
Böyle giderse kendimle aynı güne doğuracam nasipseAynıyız :))
Ay geçer bi an önce inşallah prilam dr diye ilaç veriliyormuş o çok rahatlatıyormuş canım aklında bulunsun canımSürekli mide bulantısı ama şimdiye kadar kusmadım.cebimde leblebi ile geziyorumHalsizlik var bi de
Benim tüp bebek olduğu için 12.haftaya kadar devam edeceğim fakat fitil olarak alıyorum doktorum ağızdan almanın yan etkisi daha fazla ilacın etkisi az demişti o yüzden fitil olarak alıyorum. Ağızdan alınınca sürekli uyku hali yapıyor diye biliyorum mide bulantısından ziyadeKızlar birde bu progestan kullananlar nasıl mide bulantısı yapıyor mu sizde benim doktorum ağız yoluyla kullanmamı istedi bulantı yaparsa fitil olarak devam ederiz dedi
Bugün ilk defa bende bulantı yaşadım,kusmadım ama bir kac kere yokladı,öyle kötüydü başıma arılar girdiKızlar bulantı bugün beni mahfetti resmen çok kötü
Ben de şu an servisteyim az kaldı valla. Bulantı fena.Kızlar bulantı bugün beni mahfetti resmen çok kötü
Sağol canım biraz daha bekleyip gidicem hem kalp atışını duymak istiyorumHayırlı olsun öncelikle canımben de 5.gün gecikmemde idrar testinde pozitifi gördüm devlet hastanesinde dahiliyeden Hcg testi istedim aynı gün çıkıyor sonuç zaten, sağlık ocağından da yaptırabilirsin. Kadın doğuma bir hafta sonra gittim
Benimde bugün aşırı bulantım var birşeyler yiyorumda geçmiyorBugün ilk defa bende bulantı yaşadım,kusmadım ama bir kac kere yokladı,öyle kötüydü başıma arılar girdi
Allah'm ailene kızına sağlık versin cnm üzüldümAmin inşallah Allah'ın takdiri Rabbim boyle yazmış alnimiza tek dayanagim kızım ondan güç alıyorum
Benim de belim çok ağrıdı bugünoff kizlar azcik is yaptim bugun. ama belimin ortasi catliyor yuruyunce kitleniyorum resmen..aksam yemeginden sonra bulantida basladi koltuga uzandim kaldim oylece ne zaman enerjik olcaz bizz
Kac haftalık oldunuz yeni mi basladı acabaKızlar bulantı bugün beni mahfetti resmen çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?