- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #4.661
ay ben hic baktirmadim ya. rutin kan tahlilinde cikar nasilsa dedim ama yok cikmamisti. ilk tahlilin ustunden 1 ay gecsin gene yaptircam ben tahlil o zmn baktircam artikKızlar folat değerinize baktırdınız mı ? Kaç çıkmıştı sizde bende 4.75 çıkmış.
İnşallah valla canım. Beni korkuttular birazda onunda etkisi olabilir tabi bulantıdan korkumun. Annemde hamile olduğunu anlamamış bile 2 kızında da anneme çekmişimdir umarımGebeliğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınvalla hiç bi fikrim yok canım sadece bende mi olmuyor yoksa genel tüp bebek annelerinde mi ama pek sanmıyorum. Çünkü ben normal gebe kaldığımda da yaşamadım belki bünyeyle de alakalo bir durumdur. Benim midem genelde hassas değildir mesela öyle kolay kolay yediğim bişey dokunmaz midem bulanmaz o konuda çok şükür rahatım. İnşallah sen de öyle olursun
canim bende 4. haftada basladi 6. haftanin sonuna kdr mahvetti beni. prilam dr kullanmak zorunda kaldim ama 1 kere ictim. sonra 7 ye gircegim hafta bulanti kesildi 3 4 gundur hicbiseyim yoktu istah acildi eyvah dedim yandim :) simdi 2 gundur gene bulantilar basladi ama oyle ilk haftalardaki gibi kotu degil ilacsiz dayanilcak duzeyde. bu bulantinin genetiklede ilgisi varmis. annem ve ablamda hamileliklernde cok bulanti yasadilar ilk 3 ayİnşallah valla canım. Beni korkuttular birazda onunda etkisi olabilir tabi bulantıdan korkumun. Annemde hamile olduğunu anlamamış bile 2 kızında da anneme çekmişimdir umarımbu bulantıların başlaması kişiden kişiye değişiyo süresi herhalde ama genelde ne zaman başlıyor acaba? Bulantısı başlayanlar kaçta başladı yaşayan varsa yazarsa sevinirim valla
Kuzum bende bel sırt ağrısı var heran adet olacakmis gibi seninde öylemicanim bende 4. haftada basladi 6. haftanin sonuna kdr mahvetti beni. prilam dr kullanmak zorunda kaldim ama 1 kere ictim. sonra 7 ye gircegim hafta bulanti kesildi 3 4 gundur hicbiseyim yoktu istah acildi eyvah dedim yandim :) simdi 2 gundur gene bulantilar basladi ama oyle ilk haftalardaki gibi kotu degil ilacsiz dayanilcak duzeyde. bu bulantinin genetiklede ilgisi varmis. annem ve ablamda hamileliklernde cok bulanti yasadilar ilk 3 ay
Ayy çok zordur eminim ben ekstra hassas olduğum için çok üzülüyorum bulantı yaşayan birini görünce, duyunca. İnşallah geçer bir an önce senin canım benimde inşallah olmaz diyimcanim bende 4. haftada basladi 6. haftanin sonuna kdr mahvetti beni. prilam dr kullanmak zorunda kaldim ama 1 kere ictim. sonra 7 ye gircegim hafta bulanti kesildi 3 4 gundur hicbiseyim yoktu istah acildi eyvah dedim yandim :) simdi 2 gundur gene bulantilar basladi ama oyle ilk haftalardaki gibi kotu degil ilacsiz dayanilcak duzeyde. bu bulantinin genetiklede ilgisi varmis. annem ve ablamda hamileliklernde cok bulanti yasadilar ilk 3 ay
Yutmasi kolay mi bu ilacın kac mg acaba ben hap yutarken zorlanıyordum o yuzden sordum60lisini kullaniyorum bende cnm. sabah bazen 11.30da iciyorum.bazen unutup 12 desaatine dikkat etmek onemlide iste
Tam 5+0 da ikisini de gorduk ama bu demek değildir ki herkez gorecek bazıları geç dölenme olabilir hani bebeğı gormezseniz korkmayın kizimdaki hamileligimde 5h da sadece keseyi gormustuk kendisi yoktu mesela ama bunda ikisinide gordumKeseyi gören arkadaşlarım 5. Haftanin içinde bebeği de gördünüz mü?
5+0 sadece kese gördük sadece içi canlı değil henüz çok normal minik daha dedi doktorumKeseyi gören arkadaşlarım 5. Haftanin içinde bebeği de gördünüz mü?
12. haftaya kadar folikasit kullan dedi doktorumKızlar günaydın herkese napıyosunuzz nasıl gidiyo hamilelik ben de hiçbir belirti yok sanki hamile değilim unutuyorum bile bazen
Şimdiye kadar kan takibi yükselişi hep acilden bakıldı burda doktor sıkıntısı olduğu için şimdi de kadın doğuma gitmem lazım ve hiç gitmedim hamile olduğumu öğrendiğimden beri
Sizce biraz daha bekleyip kese ve kalp atışını birlikte görsem birşey olur mu ? Hem doktor sıkıntısı var hem de sürekli ultrasona girmek istemiyorum ultrason ışınlarının bebeğe zararlı olduğunu düşünüyorum sık sık girmenin
Bir de doktorum hamile kalmadan önce folidevit adında bir folik asit vermişti ona devam etmeli miyim ?
canim aksam erken yattim gormemisim. bende afedersn kalcamin hemen ustu belimin tam ortasi aciyo. bide kac gundur gecmeyen iki taraftanda kasik agrim var. ozellikle duz yatinca agriyor bildgn.Kuzum bende bel sırt ağrısı var heran adet olacakmis gibi seninde öylemi
canim benim kullandgm cok minik bir hap yani yutmakta zorluk cektirmiyor hic. icindeki mglar soyle canim. istersen resminide atarim boyutunu fln.Yutmasi kolay mi bu ilacın kac mg acaba ben hap yutarken zorlanıyordum o yuzden sordum
Çamaşırlar kurudu benim toplamamı bekliyor. İki dk iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum resmen. Hafif ama rahatsız edici de bulantım var iştahımı kesti bir haftadır umarım çabuk geçer. İş yerinde yemekhane fobim oluştu resmenCanım ben Mfk bin Fodega sini kullaniyorum biraz multivitamin gibi de. D3k2 var OMEGA var içinde. O yüzden onunla devam edeceğim.
Ayyy annesi seninki daha daha kiymetliymis maşallah hadi bakalım tüm bebisler sağlıkla buyusunler anneleri de burda heyecanla tatlı bekleyişler içinde olsunlar insalllaaahh amin Yarabbi
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle çıkalım her kontrolden
Baş ağrıların normal canim, karanlıkta otur sessiz ortamda dinlenmeye çalış azalırilk gebeligimde çok yaşadım.
Ayyy ben psikolojik olarak çok iyiyim ama çok çabuk yoruluyorum hiç bir iş yapamaz oldum halsiz olunca da isteksiz oluyor insan. Ben hareketli ve eli hizliyimdir böyle olunca moral bozuyor
Hayır cnm daha çok ufak. kese bile 9 mm falandı.Keseyi gören arkadaşlarım 5. Haftanin içinde bebeği de gördünüz mü?
Büyümeden kaynaklıdır normal cnm. Korkma :)Kızlar benim sol kasığım kalp atışı gibi mi desem seğirme gibi bişey,atıyor şuan neyden oluyor aceba hiç durmuyor bugün 6+6 yım çok ilginç geldi
Ay iştah kesmesi güzel de işte güçten düşme vitaminini al kuzum Allah korusun tam hastalık havaları.Çamaşırlar kurudu benim toplamamı bekliyor. İki dk iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum resmen. Hafif ama rahatsız edici de bulantım var iştahımı kesti bir haftadır umarım çabuk geçer. İş yerinde yemekhane fobim oluştu resmen
Hayır canım benim hiçbirşeyim yoktu 14. Haftama kadar 14. Haftamda kalbi durdu ve ultrasonda üzüm şeklinde görüldü onun öncesinde kalp atışını da duyduk herhangi bir problemde yoktu. 5 ay oldu hala değerlerim sıfırlanmadı ama çok yavaş düşüyor senin nasıl oldu hemen düştü mü yoksa ? Birde ben çok doktorla görüştüm kimi 6 ay kimi 1 yıl diyor o yüzden ne yapacağım konusunda kararsızımKuzum ben mol gebelik geçirdim, mol gebelik kesesi görüntüsünü sen bile görsen anlarsın bir anormallik oldugunu, (üzüm salkımı gibi birden fazla kese birbirine yapışmış gibi bir görsel oluyor)
Benim doktor 6.haftaya gelmeden bebeği falan görmeden hemen mol gebelik dedi, kürtaj oldum sonrasında da tekrarlama ihtimaline karşı 1 yıl hamile kalmam yasaklandı doktor tarafından Yani demem o ki öyle bir durumdan doktor şüphelense hemen işlem yapıyorlar,sen bebeğini görmüşsün doktor şüpheli bir durum dememiş sıkıntı yapma gebeliğin keyfini çıkar
Evde sebze filan yemeye çalışıyorum genelde yoğurt tüketiyorum ve çorba inanılmaz iyi geliyor bana bu araHayır cnm daha çok ufak. kese bile 9 mm falandı.
Büyümeden kaynaklıdır normal cnm. Korkma :)
Ay iştah kesmesi güzel de işte güçten düşme vitaminini al kuzum Allah korusun tam hastalık havaları.
Amin hepimiz inşallah saglikla huzurla hayirla alalim :) sizin kacinciAynı günmüşüzsağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?