• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhabalar kızlar Allahıma şükür bende aranızdayım ☺️ Kese için 2 hafta sonraya çağırdı fakat bana ilaç vermedi tekrar gidip istesemmi reglme 4 gün kala kan testim 112ydi 2 gün sonra da 289 oldu regl günüm yarın. Bu arada ben sürekli uyuyorum ve aşırı derece bel kasık ağrım var sizde de oluyor mu sanki regl olacakmışım gibi

Merhabalar kızlar Allahıma şükür bende aranızdayım ☺️ Kese için 2 hafta sonraya çağırdı fakat bana ilaç vermedi tekrar gidip istesemmi reglme 4 gün kala kan testim 112ydi 2 gün sonra da 289 oldu regl günüm yarın. Bu arada ben sürekli uyuyorum ve aşırı derece bel kasık ağrım var sizde de oluyor mu sanki regl olacakmışım gibi
Evet çok normal 🤗 her an adet olacakmış hissi hepimizde var ben tuvalete koştuğumu biliyorum geçen gün sanki sökülmüs adet olmuş gibi hissettim ama akıntıymış

Çok normal cnm bir süre sonra azalır merak etme 🤗

Beyana bakıldı mi doktora gittiğinde ? Kaçtı da 2 hafta sonra keseye giye çağırdı kuzu
Betam ilk gittiğimde 112ydi reglime 4 gün vardı dün tekrar kan tahlili istedi 2 katına çıkması gerekli dedi çok şükür 289 çıktı 5 aralık haftası kese gözükmesi gerekli dedi o zamana çağırdı

Kızlar benim hcg degerim niye dusuk acaba adet gecikmesinden 2 gun sonra 26, 4 gun sonra 79 çıktı

Herkesin değeri farklı oluyor canım doktora gittin mi doktor ne söyledi önemli olan artması diye biliyorum
Evet canım gittim dedigin gibi artmasi iyi dedi 1 hafta sonrasina randevu verdi ama degerim dusuk olunca tedirgin oldum sanırım gec dollenme burdan arkadaslar da öyle demişti

Sancılar dan Adet olcam diye ödüm kopuyor 😌 düşük, kimyasallar, vefat, dış gebelikten sonra korkar oldum sancıdan bile ..
Aynennn aynı durumdayız doktora sordum dedim ben adet olacak gibiyim o da çok normal yerleşme ağrısı rahim genişliyor dedi 😘❤️

Bende henüz duygu değişimi olmadı ama kalp atışını duyana kadar bana rahat yok🥺 bu ay 3 doktor yumurtan bu boydayken 10 yılda hamile kalamazsın falan deyip beni çökertmişlerdi ve bu ay olmayacak diye röntgene girdim birde alkol kullandım fakat gebeymişim.... Kötüyü çağırmak istemiyorum ama baya baya korkuyorum Allahın izniyle sağlıkla geçse şu günler

Bende henüz duygu değişimi olmadı ama kalp atışını duyana kadar bana rahat yok🥺 bu ay 3 doktor yumurtan bu boydayken 10 yılda hamile kalamazsın falan deyip beni çökertmişlerdi ve bu ay olmayacak diye röntgene girdim birde alkol kullandım fakat gebeymişim.... Kötüyü çağırmak istemiyorum ama baya baya korkuyorum Allahın izniyle sağlıkla geçse şu günler
Kötü düşünme iyiği düşün iyi olan gelsin 🤗 bana da hiç olmaz dediler 0.58 amh ile tüp bebek dediler direk bu ay ama gelmek isteyen bebişe bütün yollar açık😌😌

Back
X