• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir buralarda yoktum. Doğumdan bir süre sonra buraya girmemeye başladım. Ama şuan bir durumum var aklıma sizler geldiniz. Benim bebiş 16 aylık olmak üzere ama hiç regli olmadım. Benim durumumda olan var mı? Sanki bir terslik var gibi hissediyorum. Bir de bugün hamile gibi hissettim. Regli kalmadan böyle bir şey yaşama ihtimali düşük mü sizce? Gidip gebelik testi almaya da çekindim açıkcası 🤣
Selaam👋ben de aynı durumdayım 16 aydır tık yok regl konusunda. Şikayet ettiğimi de söyleyemeyeceğim 🙈emzirmeye devam ediyorsanız normaldir bence. Ama hamile kalma ihtimali var aman diyeyim dikkat edin 😅

Kızlar selam nasılısınızz🌸. Bebişlere her gün ne yediriyosunuz fikir yazar mısınız denemediğim tarif varsa denemek istiyorum🥰🥰
Benimki bu sıra haşlanmış nohut ve yeşil mercimek kabul ediyor yumurta ve yoğırt reddettiği için bunları yapıyorum en azından. Yeşil mercimekten köfte de güzel oluyor bu arada eğer yaparsanız 😃

Merhaba kızlar bizimki onceden anne baba dede bazı kelimeler diyordu şimdi bir şey demiyor zorda kalırsa anne başka konuşmuyor belli dönemden dolayımı acaba

Merhaba kızlar bizimki onceden anne baba dede bazı kelimeler diyordu şimdi bir şey demiyor zorda kalırsa anne başka konuşmuyor belli dönemden dolayımı acaba

Aynı durumu baba kelimesi ile yaşıyorum, her şeye baba diyor
Birde kapı sesi duyunca gitti başka da önceden söylediği kelimeleri bile söylemez oldu 🤕

Benimki sanki çok yiyormış gibi bir de ağzında bekletmeye başladı, sizinkiler de öyle mi? 🫠 ve tekrar gebe kalan var mı aranızda? Bir riskim yok ama bu sıralar midem bulanınca bi korktum 😂

Dönemsel de olabilir yada kendi istemiyordur bizimki alistit abisine ablasına konuştuk ca nede der birşey elinden Kaybolunca aglama nosu yapıym yanıma gelip nodu diyor babasına gidince ise dettiii diyo yavaş yavaş ne duyarsa taklit ediyor hayır şeklinde sllayip parmağı no no no diyo 😊 cadı bizimki ya hileden ağlıyo işini Gorduruyor ama carsıda Market'te tutamıyorum ben bunu ya çektiriyor bana

Benimki sanki çok yiyormış gibi bir de ağzında bekletmeye başladı, sizinkiler de öyle mi? 🫠 ve tekrar gebe kalan var mı aranızda? Bir riskim yok ama bu sıralar midem bulanınca bi korktum 😂
Yemiyor kolay kolay artık en sevdiği sey Çıbık kireker iki üç lokma yer koyar kahvaltıyı çok sever yemeklerde de pilav bulgur bunları yer yoğurt çorbası tamam şimdilik aklıma gelen kiiii onlarida eliyle yer kendi doke batira haşlama tavuk sever. Dün keskek denedimdi onu sevdi yedi biraz ama. Biraz yanı doyasıya değil nerdeee dakik başı emme derdimiz birde şeye alıştı inek gibiyim yani hepisni acıyo ortaya birini emerken diğeriyle oynuyor kapatırsam kızıyo krize gırıyo nasıl alıştı hala bılmıyom o huya yaaaa.... Uykusunda bile ac diye kızar gece

Kayboldum gittim ya ev isi çocuklar okul dersler kis ğelinçe bahçe işi soba isi aman günü nasıl bitiriyom. Hayret edıyom zâten gunde üç öğün sofra birde ara ogünleri var mutfaktan çıkmıyom iki güne makine çalışıyo e birikenler dür as yika diye tekrarliyo

Kayboldum gittim ya ev isi çocuklar okul dersler kis ğelinçe bahçe işi soba isi aman günü nasıl bitiriyom. Hayret edıyom zâten gunde üç öğün sofra birde ara ogünleri var mutfaktan çıkmıyom iki güne makine çalışıyo e birikenler dür as yika diye tekrarliyo
Kolay gelsin canım hepimize

Back
X