• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bu arada kerem sonunda yürümeye basladı🤣 düşe kalkada olsa🥲 sizin bebişler nasıl? Uykudan bahsetmişsiniz. Kerem hocayla bir kalkıyo ne yapsam yatmıyor geri🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Sorma benimkinin her işi yavaş yürüme de hala hızlanması, genelde 5.adım da düşüyor ama hanımefendinin kendine bir güveni var hep yürümeye çalışıyor dolaba kafa attı alnı morardı, tv ünitesine çenesini vurdu hala tam yürüyemiyor (genelde başlayınca 1 haftaya çok hızlanır diyorlardı bizde öyle olmadı, hala 2 sek içmiş gibi geziypruz😵‍💫)

Ay dün akşam artık kocama dedim noluyo acaba atak varda haberim mi yok dedim birden huyu değişti herşeye ağlıyo atakalrıda aylardır hiç bakmıyodum nasılsa geçiyor diye ama bu sefer baktım gerçekten de 65. Hafta mı ne atağı varmış hfjfjfk özgürlük geliyormuş
Merhaba cnm sorma birde artık gözümüzün içine bakarak balkon aşağı ne bulursa atıyor sonra eliyle gösteriyor yaramazliklar artti

Şimdinin modası bu sanırım ablası telefonumdan oyun oynuyormuş benim benn Mutfatayim yapma diyo soz tutmuyor kafa vuruyor vermemiş ablası ona telefonu diye kos bak kendine napıyo bu nolcak. Böyle diye
Telefon olayına sinir oluyorum yanında ellemiyoruz sadece telefon çalınca bakıyoruz mesaj atıyoruz arada telefon istiyor vermeyince bagriyor apartman inletiyor

İyi aksamlar kızlar bizim uyku düzenimiz 1 e düştü önceden 2 kere bir sabah bir öğleden sonra uyuyordu şimdi 11 gibi yatıyor 12 12.30 gibi kalkıyor akşam 7.3= 8 =8.30 daha değişir sizde durumlar nasıl

İyi aksamlar kızlar bizim uyku düzenimiz 1 e düştü önceden 2 kere bir sabah bir öğleden sonra uyuyordu şimdi 11 gibi yatıyor 12 12.30 gibi kalkıyor akşam 7.3= 8 =8.30 daha değişir sizde durumlar nasıl
Bizim ki de teke düşürdü bir buçuk saatlik uyursa uyuyor ama 5 ten sonra hiç durmuyor aşırı mızmız oluyor 8 e kadar zor oyalıyorum iki uyku yapması lazım daha belli bir saatten sonra çıldırıyor ama uyumuyorda 😂

Bizim ki de teke düşürdü bir buçuk saatlik uyursa uyuyor ama 5 ten sonra hiç durmuyor aşırı mızmız oluyor 8 e kadar zor oyalıyorum iki uyku yapması lazım daha belli bir saatten sonra çıldırıyor ama uyumuyorda 😂
bizimkide 5 ten sonra yatmaya calısıyor dün zorla uyuyan 11 uyudu 12,3 kalktı akdem anneannesinin kucağında 19:30 mama içerken uyudu sabah 5 te kalktık gecede uyandı

kesemedim ben vallahi gece uyanıyor mama diye onu hazırlayana kadar krizlerde aglamalarda
Ben emziriyorum, mama daha zor tabi. Artık sürekli uyanmak beni zorluyor, bağışıklığım düştü dinlenememekten sık hastalanıyorum. Şimdi yine hastayım berbat bir geceydi, ek olarak sohbet edesi, oyun oynayası tuttu küçük beyin 🤦‍♀️

Ben emziriyorum, mama daha zor tabi. Artık sürekli uyanmak beni zorluyor, bağışıklığım düştü dinlenememekten sık hastalanıyorum. Şimdi yine hastayım berbat bir geceydi, ek olarak sohbet edesi, oyun oynayası tuttu küçük beyin 🤦‍♀️
oy minnoş emzirmeyi bilemiyorum cnm en son 3 aylıkken emzirdim ama akşam yemeğini güzel yedirsen faydası olurmu emizik kullanıyormu

oy minnoş emzirmeyi bilemiyorum cnm en son 3 aylıkken emzirdim ama akşam yemeğini güzel yedirsen faydası olurmu emizik kullanıyormu
Kullanıyor emzik de, yemek güzel yese bile 01.30-2 gibi başlıyor tekrar tekrar uyanmaya.. pek de iştahlı bi çocuk değil zaten, keşke yese 🫥🫥

Bende emziriyorum o nedenle en az 5 defa uyanıyor, gözü açılmadan emziriyorum gerekirse sallıyorum uyumaya devam ediyor
Emziren annelerin en büyük sorunu bu sanırım, akşam güzel yemek yese bile benimki uyanıyor 🤷🏻‍♀️
Ocak gibi işe başlayacağım o zaman daha zor olacak böyle devam ederse

Back
X