2022’nin yeni ikiz gebeleri

malesef öyle bi şansım yok yereldeki en iyi hastaneye gidiyorum ve doktorumun yaklaşımı da beni çok rahatlatıyor. gebeliğe gelene kadar 1 yıldır takibindeyim üstelik. inşallah yoğun bakıma gerek kalmaz . olursa zaten yakında 3 büyük şehir var nakil olmak zorunda kalırız.
doğumu da tek olsa normal doğum istiyordum ama çiftte araştırdım gerçekten o risklere değmez yani. hele ki ilk doğumsa ki benim öyle olacak inşallah.

selam kızlar, kaç kilo aldınız ?
Asıl kilo almaya ne zaman başlayacağız bilen var mı ?

6 kg aldım sen kaç aldın? 30 haftadan sonra çok kilo alınıyor, benim midem çok yanıyor şuan da rennie kullanıyorum yemek çok yemiyorum şu aralar

6 kg aldım sen kaç aldın? 30 haftadan sonra çok kilo alınıyor, benim midem çok yanıyor şuan da rennie kullanıyorum yemek çok yemiyorum şu aralar
5 aldım bende.

30.haftadan sonra ne kadar alınıyor acaba.

boyumda kısa yusyuvarlak bişi olmasam bari

5 aldım bende.

Şimdi diyeceksin bu da her şeye değişir diyor
Ama gerçekten öyle kilo alımı da bünye meselesi
Ben 28.haftaya kadar 20 kilo aldım 3.trimesterda sadece 2 kilo almıştım
Gruptaki diğer kızlar hep son haftalar kilo aldılar

Şuan 5,5 kg almış durumdayım 24 haftada. Devamını ben de merak ediyorum. Bazen aşırı iştahsız bazen de iştahlı oluyorum. Son haftalar mideye olan baskıdan ben çok yiyebileceğimi sanmıyorum

Şuan 5,5 kg almış durumdayım 24 haftada. Devamını ben de merak ediyorum. Bazen aşırı iştahsız bazen de iştahlı oluyorum. Son haftalar mideye olan baskıdan ben çok yiyebileceğimi sanmıyorum

sonuclarınız güzel çıkmıs çok sevindim. Gözünüz aydın.

size göre ben hızlı kilo aldım sanırım .

20.hafta 5 kilo.

totalde 12 kilo ideal olan sanırım

5 aldım bende.

Luzumsuz beslenmeme meselesi, Tek gebelikte 38.haftada 14 kilo ile dogum yaptim, ikizde 32 haftada toplam 4 kilo alip doguma girdim ben (evet yaziyla dört!!)
Gebelik basinda diyetisyenim vardi onun hedefi de bu kadardi tam hedefledigi noktada bitti. Kadin soylediginde "hade leyn" demistim, lakin oluyormus....

Başlangıçta verip sonra aldığımız kiloları da ekliyor muyuz ben toplamda 5 kg aldım. Ama gebeliğe başladığım kilomdan 2 kg fazlayım.
İlk gebeliğimde de böyle yavaş gidip son 2 ay hızlı bir şekilde kilo almıştım. Sanırım son aylar kilo alınıyor genelde.

Süper ya!! Bayıldım diyetisyenine. Benim doktorum da en fazla 8 demişti ama şimdiden 6 kg alarak 8in imkansız olcagını garantiledim

Süper ya!! Bayıldım diyetisyenine. Benim doktorum da en fazla 8 demişti ama şimdiden 6 kg alarak 8in imkansız olcagını garantiledim
Baslangic kilonuz da muhim, ben siskoydum, olmasam belki daha toleransli olurdu. Ama 2 yillik hormon tedavileri, düşük ve pandemi hareketsizligi ile 82ile gebelige basladim, 86 ile bitirdim. Şu an 75'im, ikisini de emzirdigim icin hayatimda dikkat etmedigim kadar yememe dikkat ediyorum, eylulde ise basladigimda, hareketsizlik de gidecegi icin 5 kilo daha hizla gidecektir.
Hepsi geciyor, deseler bir daha ikiz dogurur musun, cevabim hep evet olur, tadini cikarin

doğumla da 10 kilo gidiyormus ama :) Doğrudur umarım
Merhabalar 2022 ikiz annelerindenim. Ne yazık ki bende fazlasıyla ödem olduğu için çok kilo almış gibi gözükmüştüm ama sanırım çoğu ödemmiş. 44-45kg civarındayken ile hamile kalmıştım. 70kg ile doğuma girdim 37.haftada. 59kg ile hastaneden çıktım. Doğumdan 15gün sonra da 43kg’ydım tekrar. Şu anda da Inquisitive ’in dediği gibi hamilelikte yiyemediğim kadar yiyorum ama süt üretiminden dolayı kilo almıyorum. Evet yine Inquisitive tekrar ikiz hamilelik olsun ister misin deseler seve seve derim. Bebişlerle vakit geçirmek çok güzel, hele ki şimdi gülüşler de başladı çok daha başka ama kesinlikle hamileliğimi de özlüyorum. İçinde canlı büyütmek bambaşka bir duyguymuş. Lütfen kötü hikayeleri okuyup dinleyip hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin. Her anın tadını çıkarın. Evet zaman zaman doktorların da sizi korkutacağı anlar olacak ama siz pozitif tarafta kalın, herşey çok güzel olacak buna inanın hepinize güzel bir hamilelik ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almanızı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…