- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
malesef öyle bi şansım yok yereldeki en iyi hastaneye gidiyorum ve doktorumun yaklaşımı da beni çok rahatlatıyor. gebeliğe gelene kadar 1 yıldır takibindeyim üstelik. inşallah yoğun bakıma gerek kalmaz . olursa zaten yakında 3 büyük şehir var nakil olmak zorunda kalırız.Perinatolog şart değil kadın doğum hekimleri takip edebilir
Doktorunuz riskli bir durum görünce sizi perinatologa yönlendirir
Kuvezin gerekli olmadığı hafta diye bir şey yok hiç belli olmuyor
Ben 34 haftalık doğurdum biri girdi biri girmedi
Başka bi arkadaş da 35 haftalık dogum yaptı ikisi de girmedi
41 haftalık dogum yapan arkadaşımın bebeğini de kuvöze aldılar
O yüzden doğum yapacağınız hastanede mutlaka yenidogan yoğun bakım ünitesi olsun
Aynı gidiyolar başından beri hiç fark olmadı aralarında genelde biri küçük biri büyük olur diyolardı bana hepNe güzel aralarında pek bi fark yokmuş
6 kg aldımselam kızlar, kaç kilo aldınız ?
Asıl kilo almaya ne zaman başlayacağız bilen var mı ?
5 aldım bende.6 kg aldımsen kaç aldın? 30 haftadan sonra çok kilo alınıyor, benim midem çok yanıyor şuan da rennie kullanıyorum yemek çok yemiyorum şu aralar
çok geçmiş olsun bu arada6 kg aldımsen kaç aldın? 30 haftadan sonra çok kilo alınıyor, benim midem çok yanıyor şuan da rennie kullanıyorum yemek çok yemiyorum şu aralar
Şimdi diyeceksin bu da her şeye değişir diyor5 aldım bende.
30.haftadan sonra ne kadar alınıyor acaba.
boyumda kısa yusyuvarlak bişi olmasam bari
Şuan 5,5 kg almış durumdayım 24 haftada. Devamını ben de merak ediyorum. Bazen aşırı iştahsız bazen de iştahlı oluyorum. Son haftalar mideye olan baskıdan ben çok yiyebileceğimi sanmıyorumselam kızlar, kaç kilo aldınız ?
Şuan 5,5 kg almış durumdayım 24 haftada. Devamını ben de merak ediyorum. Bazen aşırı iştahsız bazen de iştahlı oluyorum. Son haftalar mideye olan baskıdan ben çok yiyebileceğimi sanmıyorum
30dan sonra basliyor kilo alimi cok buyuk orandasonuclarınız güzel çıkmıs çok sevindim. Gözünüz aydın.
size göre ben hızlı kilo aldım sanırım .
20.hafta 5 kilo.
totalde 12 kilo ideal olan sanırım
Benim gitmedi o kadardoğumla da 10 kilo gidiyormus ama :) Doğrudur umarım
34.haftadayım 7 kilo aldım. Ne yapsam da alamıyorumselam kızlar, kaç kilo aldınız ?
63le doğuma gitmiştim evde tartıldığımda 58.8dim:)doğumla da 10 kilo gidiyormus ama :) Doğrudur umarım
Luzumsuz beslenmeme meselesi, Tek gebelikte 38.haftada 14 kilo ile dogum yaptim, ikizde 32 haftada toplam 4 kilo alip doguma girdim ben (evet yaziyla dört!!)5 aldım bende.
30.haftadan sonra ne kadar alınıyor acaba.
boyumda kısa yusyuvarlak bişi olmasam bari
Başlangıçta verip sonra aldığımız kiloları da ekliyor muyuzselam kızlar, kaç kilo aldınız ?
Ben 26.haftadayım 5kilo aldım inşallah böyle devam eder şuanda çok ağır hissediyorum kendimi zatenselam kızlar, kaç kilo aldınız ?
Süper ya!! Bayıldım diyetisyenine. Benim doktorum da en fazla 8 demişti ama şimdiden 6 kg alarak 8in imkansız olcagını garantiledimLuzumsuz beslenmeme meselesi, Tek gebelikte 38.haftada 14 kilo ile dogum yaptim, ikizde 32 haftada toplam 4 kilo alip doguma girdim ben (evet yaziyla dört!!)
Gebelik basinda diyetisyenim vardi onun hedefi de bu kadardi tam hedefledigi noktada bitti. Kadin soylediginde "hade leyn" demistim, lakin oluyormus....
Baslangic kilonuz da muhim, ben siskoydum, olmasam belki daha toleransli olurdu. Ama 2 yillik hormon tedavileri, düşük ve pandemi hareketsizligi ile 82ile gebelige basladim, 86 ile bitirdim. Şu an 75'im, ikisini de emzirdigim icin hayatimda dikkat etmedigim kadar yememe dikkat ediyorum, eylulde ise basladigimda, hareketsizlik de gidecegi icin 5 kilo daha hizla gidecektir.Süper ya!! Bayıldım diyetisyenine. Benim doktorum da en fazla 8 demişti ama şimdiden 6 kg alarak 8in imkansız olcagını garantiledim
Merhabalar 2022 ikiz annelerindenim. Ne yazık ki bende fazlasıyla ödem olduğu için çok kilo almış gibi gözükmüştüm ama sanırım çoğu ödemmiş. 44-45kg civarındayken ile hamile kalmıştım. 70kg ile doğuma girdim 37.haftada. 59kg ile hastaneden çıktım. Doğumdan 15gün sonra da 43kg’ydım tekrar. Şu anda dadoğumla da 10 kilo gidiyormus ama :) Doğrudur umarım