2022’nin yeni ikiz gebeleri

Bol su ic tuzu azalt .bunlar genel tavsiyeler zatwn. Dr kan sulandirici da verebilir ayrica
Evet kan sulandırıcıya tekrar başladık günde 1 tane oksapar iğne vuruyorum tedavi başındada hep kullanıyordum 2.ay kanamam olunca kesmiştik tuzlu yemek normaldede yemem zaten zeytin turşu gibi gıdalar tüketmiyorum yemeklerimi hep az tuzlu yapardım tamamen hamileliğe özel bişey bence karnım büyüdükçe bacaklara baskı yapıyor ve uyuşmada bu yüzden oluyor sadece benim biraz erken başladı

Merhaba. Ben de ikiz gebelik yaşıyorum. 19+5'teyim. Konu başlığını google'da aratınca buldum. Benimle aynı dönemde olan gebeler olduğunu öğrenince de sevindim. Benim de 4 yaşında bir kızım var. Geçen ayki kontrolde doktor bebeklerin erkek olduğunu söyledi. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.

Merhabalar, selam vereyim istedim.. Hamile miydim, ne zamandi o?? Unuttum gitti bile, simdi tum vaktim oglanlar... biraz ele geldiler ilk 3 ay yasamiyormusuz bile dedim. Zamanla kolaylasiyor
Akliniza takilan birsey olursa buralardayim sorabilirsiniz, kolay hamilelikler ve en erken 34.haftada dogum diliyorum

Selamlar hanımlar, grubu yeni buldum. Ben de ikizlerime hamileyim. Yarın kontrolüm var. Bir sorum olacak şeker taraması yaptıran var mı, varsa hangi dozdan başladınız 50-75-100?

Selamlar hanımlar, grubu yeni buldum. Ben de ikizlerime hamileyim. Yarın kontrolüm var. Bir sorum olacak şeker taraması yaptıran var mı, varsa hangi dozdan başladınız 50-75-100?
Merhaba, hoşgeldiniz Tüp bebek doktorum yaptırmamı istemişti. Durumum biraz riskli ve karışık olduğu için doktor değiştirdim.Artık perinatolog takibinde devam edicem. Bugün kontrolüm vardı konuştuk. Ailemde şeker olmadığı için (annemi sordu özellikle) ve son tahlilimde açlık kan şekerim 80 küsur çıktığı için 50’liğin yeterli olduğunu söyledi. Ben 50 gr glukozla yaptırcam

çok teşekkürler, bakalım yarınki kontrolümde bana da hangi doz derse yaptıracağım. Hepimize sağlıkla en doğru zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Kızlar isimlere ne koydunuz? Benim ikisi de kız biliyosunuz. Birini Aya birini Ruya koyduk. Hayırlısıyla gelsin

Kızlar isimlere ne koydunuz? Benim ikisi de kız biliyosunuz. Birini Aya birini Ruya koyduk. Hayırlısıyla gelsin
Alya mı aya Senin ilki de kızdı dimi onun adı da uyumlu mu? Biz daha çocuğumuz yokken kız olursa pera koycaktık. Sağlıkla kavuşursak şu sonuçlar iyi çıkarsa inşallah kızımız Pera. Erkek için eşimle anlaşamıyoruz. Ben can istiyorum, o demir veya arel. Kuraya kalır bu iş

Aya canım çok güzel bir anlamı var. Sevdiğim bir isim. Pera da güzelmiş. İlk kızımın ismi Lena

Merhaba hanımlar
31+2 .haftamda bayramın 1. günü miniklerim sürpriz yaptı. Şimdi küvezdeler.
Sol bacağım çok şişmiş hatta baldırımda damar genişlemesi olmuştu. Kalp damar cerrahisi uzmanı pıhtılaşma olmaması için iğne başlatmıştı .
Arife günü tatile girmeden önce Dr a gideyim dedim beni nts ye bağladılar 24 saat kontrol altına alındım. Cumartesi bebişlerin kalp atışları düzenli olmayınca da sezaryena karar verildi.
Size tavsiyem vücudunuzdaki her değişimi inceleyin,değerlendirin . Dr a her an ulaşabilin.
Doğum sonrası varis çorabı gitmeye başladım. Şişlikler indi çok şükür. Bebeklerde küvezde büyümeye devam edecek ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alıcam. Uzun bir süreç beni bekliyor biliyorum ama sonu iyi olacak.Şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler...

Maşallah canım sağlıkla tez zamanda kucağına alırsın inş haftan güzel çok erken değil bebişlerin kilosu ne kadar

Hayırlı olsun canım bebişlerin bir an önce çıkar inşallah küvezden

Maşallah, sağlıkla büyüsünler en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah Çok şükür çok erken zamanda gelmemişler yine

Selamlar, bugün 6+4te kalp atışı duymak için gittik ve büyük bir şokla bebeğimiz değil bebeklerimiz olduğunu gördük. Çift yumurta ikizi gördük ve kalp atışlarını duyduk bu dönemde tecrübeli anneler ve anne adayları neler tavsiye edersiniz bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Yeniden merhaba. Ben gebeliğimin başından beri özel bir hastanede muayene oluyordum. 16.haftada doktorum perinatolaga gitmem gerektiğini söyledi, ikiz olduğu için riskli gruptaymışım. Neyse bugün devlet hastanesine gittim. Riskli gruba bakan doktor, hastane prosedürü gereği, bebekler çift yumurta ikizi olduğu için risk grubunda olmadığımı söyledi. Bu durumda perinatolog muayenesi de olmaz dedi. İstiyorsam mhrs'den sıradan gebelik muayenesi için randevu alabilirmişim.
Aranızda çift yumurta ikizi gebeliği yaşayan var sanırım. Bu durumda perinatologa muayene olabildiniz mi, riskli grupta görülüyor musunuz?
Ben de yeniden yarın için özelde güvendiğim bir doktordan randevu aldım. Bakalım o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…