- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim valla yoğun bir şekilde çalışıyorum işler yoğun, iznimi bekliyorum buralardan kaçıp kafa dağıtmak içinson 12 günüm kaldııı arada okuyup çıkıyorum var mı gelişme sizlerde diye:)sen nasılsın napıyorsunYaaa nasılsın nasıl gidiyor
valla ben yoğun bir çalışma dönemine girdim, tatil beklemece artık darlandım:))sen nasılsın asıl nasıl gidiyor hamişlik cinsiyet belli oldu mu naptın bebiş nasıl:)
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İnşallah bir daha yaşamazsın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde transferim temmuzda olacak. Sanki seninle doktorumuz aynıydı.Kızlar dün akşam birden yoğun kanamam başladı.wc gideyim orkid takayım dedim tuvalete bir avuç pıhtı düştü.dedim gitti bebek.apar topar şehir hastanesine gittik baktılar çok şükür bebek duruyor kalp atışı var haftasıyla uyumlu. Ne düşürdüm öyle bilmiyorum adet kanamasından bile yoğun kanamam oldu taştı hep heryere.bugün de kendi doktoruma gittim o da baktı bebek iyi çok şükür.plasenta kenarında kanama alanı gördü serum depot falan yapıldı kanama lekelenmeye döndü eve çıktım şimdi dinleniyorum.doktor oluyor bazı gebeliklerde hiçbişey yapma sadece dinlen dedi.ne olduğunu anlamadım herşey okadar hızlı oldu ki.inşallah bir daha yaşamam sağlıkla evladımı kucağıma alırım
Günaydın iğneye gidiyorum şimdi evlenirken kan vs veriyoruz ya nikah öncesi işlemler için. O gün kendi kendime bak çocuğum daha şimdiden senin için kan vermeye başladık kıymetimizi bil falan demiştim o geldi aklıma. Şimdi ise bebiş için vurulduğumuz iğnenin verdiğimiz kanın haddi hesabı yokgünaydın kızlar, güzel bir gün bizim olsun :)
Bilmiyorum ama bana da öyle geliyor.ilk gebeliğimde bir iki damla bir kere lekelenmem olmuştu birdaha bişey olmadı.bunda da 10 gündür kesilmişti lekelenme.yemek falan yaptım çocuğu yıkadım belki onlar tetikledi anlamadım ki.inşallah bir daha olmazÇok geçmiş olsun. Tüp bebek tedavisi gördüğümüz için mi böyle kanamalar oluyor acaba. Hayret ediyorum. Normal gebeliklerde daha az duyuyorum. Çok şükür bebeğin de sen de iyisin. 12 hafta dolduğu için risk daha az, iyi düşün iyi olsun inşallah
Kime gidiyordunÇok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. İnşallah bir daha yaşamazsın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde transferim temmuzda olacak. Sanki seninle doktorumuz aynıydı.
Aygül DemirolKime gidiyordun
Sonda miiSıkışamazsan sonda da takıyolar. Ben yeterli sıkışmayı sağlayamamıştım senin gibi kaçırırım korkusundan çünkü ben de dayanamam o yüzden sonda taktılar biraz zorlandım. Ama kişiden kişiye değişir tabi belki sonda seni zorlamaz belki daha bile rahat olur bilemem
Ay ne güzel 12 gün kalmış sizin tatile ben 1 ay daha beklicem güle güle gez iyi gelir her anlamda inşallah bende senin gibi arada okuyup çıkıyom kızlara bakmak için öyle bende evle bir savaşa girmiştim temizlik savaşı şimdi de boş boş oturuyom öyle bi sevindim adetim 4 gün gecikti diye ama test te bişey çıkmadı maalesef hayır gelen giden de yok ve ağrısı da yok gelse de rahatlasam yaniİyiyim valla yoğun bir şekilde çalışıyorum işler yoğun, iznimi bekliyorum buralardan kaçıp kafa dağıtmak içinson 12 günüm kaldııı arada okuyup çıkıyorum var mı gelişme sizlerde diye:)sen nasılsın napıyorsun
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer dediğin gibi son olsun güzel bir sonlu olsun inşallahGunaydin kizlar , bende onumuzdeki ay yeniden bu surece giricem , son olsun insallah ve artik olsun rica edicem
1 saat öncesinden yarım lt iç o yetiyor ama son dk içersen sıkışık olmuyor ben fazla sıkıştım diye bu sefer de bardak verdi 4 bardak boşalt dediSonda mii
Canım çok geçmiş olsun bu süreçte yaşadığımız şeyler zaten yıpratıcı iken bide gebeliktete böyle şeyler yaşamak gerçekten korkutucu inşallah olmaz bşr daha biraz riskli ilerliyor bizim süreçler işte kendini yormamaya çalış canım çok geçmiş olsun rabbim bşr daha yaşatmasın inşallahKızlar dün akşam birden yoğun kanamam başladı.wc gideyim orkid takayım dedim tuvalete bir avuç pıhtı düştü.dedim gitti bebek.apar topar şehir hastanesine gittik baktılar çok şükür bebek duruyor kalp atışı var haftasıyla uyumlu. Ne düşürdüm öyle bilmiyorum adet kanamasından bile yoğun kanamam oldu taştı hep heryere.bugün de kendi doktoruma gittim o da baktı bebek iyi çok şükür.plasenta kenarında kanama alanı gördü serum depot falan yapıldı kanama lekelenmeye döndü eve çıktım şimdi dinleniyorum.doktor oluyor bazı gebeliklerde hiçbişey yapma sadece dinlen dedi.ne olduğunu anlamadım herşey okadar hızlı oldu ki.inşallah bir daha yaşamam sağlıkla evladımı kucağıma alırım
0o öyle korkulacak bi şey değil can yakıcı bi şey de değil zaten doktorun sonda takıyoruz demese anlamazsın bile. Sadece bende Sondayı takınca katater yanından geçmedi 3 kez çıkarıp taktılar o zorladı beni yani katater geçmeyince strese girdim iptal mi edilecek falan diye. O yüzden bidahakinde kesinlikle dibine kadar sıkışmam lazım ama sondanın şöyle de bi yanı var sıkışıklığını geri boşaltıyorlar o rahat oluyo işlem sonrasında tuvalet için beklemene gerek kalmıyor sürgü vs uğraşmıyosun o konuda baya iyi oluyoSonda mii
İlk kez duyana kadar ben de tedirgin olmuştum duyunca içim rahatladı. İnşallah sağlıkla duyarsınız siz de5+5 te gittiğimde kese 11 mm e yakındı her şey güzel dedi 2 haftaya kalp için gel dedi ama insan korkuyo
Çok geçmiş olsun. Benim de en korktuğum şey şu kanama. İnşallah bir daha yaşamazsın sağlıkla kucağına al inşallahKızlar dün akşam birden yoğun kanamam başladı.wc gideyim orkid takayım dedim tuvalete bir avuç pıhtı düştü.dedim gitti bebek.apar topar şehir hastanesine gittik baktılar çok şükür bebek duruyor kalp atışı var haftasıyla uyumlu. Ne düşürdüm öyle bilmiyorum adet kanamasından bile yoğun kanamam oldu taştı hep heryere.bugün de kendi doktoruma gittim o da baktı bebek iyi çok şükür.plasenta kenarında kanama alanı gördü serum depot falan yapıldı kanama lekelenmeye döndü eve çıktım şimdi dinleniyorum.doktor oluyor bazı gebeliklerde hiçbişey yapma sadece dinlen dedi.ne olduğunu anlamadım herşey okadar hızlı oldu ki.inşallah bir daha yaşamam sağlıkla evladımı kucağıma alırım
30 Haziran. İdrar testi yapmayın dediler.Gözün aydın inşallah sağlıkla tutunurlar 3.gün ılık suyla ayakta yapmıştım ben test günün ne zaman?
Evet canım aynıymışAygül Demirol