- 10 Aralık 2021
- 1.909
- 1.739
PERŞEMBE GÜNÜ BETAM DÜŞÜŞE GEÇTİ CANIM. ÜSTÜNE 6CM KİST VE MİYOM GÖRDÜLER. PAZAR ACİLE GİDİCEM ULTASON KAN VERİCEM. MALESEF DEVAMI GELMEDİ CANIM. SEN NASILSIN ? KAÇINCI HAFTAN OLDU ?P Papatya321f nasılsın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PERŞEMBE GÜNÜ BETAM DÜŞÜŞE GEÇTİ CANIM. ÜSTÜNE 6CM KİST VE MİYOM GÖRDÜLER. PAZAR ACİLE GİDİCEM ULTASON KAN VERİCEM. MALESEF DEVAMI GELMEDİ CANIM. SEN NASILSIN ? KAÇINCI HAFTAN OLDU ?P Papatya321f nasılsın canım?
Offf ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok üzüldüm yeni mi oluşmuş o kist miyom? Ondan mı sorun oldu acaba gebelikte çok şükür canım p. Tesi gidecem ben de bakalım o zaman netleşecek her şeyPERŞEMBE GÜNÜ BETAM DÜŞÜŞE GEÇTİ CANIM. ÜSTÜNE 6CM KİST VE MİYOM GÖRDÜLER. PAZAR ACİLE GİDİCEM ULTASON KAN VERİCEM. MALESEF DEVAMI GELMEDİ CANIM. SEN NASILSIN ? KAÇINCI HAFTAN OLDU ?
GEÇEN AY YOKTU CANIM RAPOR İÇİN ULTRASONA GİRMİŞTİM. KİSTE BENZİYOR DEDİLER PAZAR BELLİ OLUCAK. KİSTTE SORUN OLMUŞ OLABİLİR. HAYIRLISI SENİN HERŞEY SU GİBİ GEÇSİN KOLAY OLSUN.Offf ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok üzüldüm yeni mi oluşmuş o kist miyom? Ondan mı sorun oldu acaba gebelikte çok şükür canım p. Tesi gidecem ben de bakalım o zaman netleşecek her şey
İnşallah senin sağlığını olumsuz etkileyecek hiç Bi şey olmayacak dualarım seninleGEÇEN AY YOKTU CANIM RAPOR İÇİN ULTRASONA GİRMİŞTİM. KİSTE BENZİYOR DEDİLER PAZAR BELLİ OLUCAK. KİSTTE SORUN OLMUŞ OLABİLİR. HAYIRLISI SENİN HERŞEY SU GİBİ GEÇSİN KOLAY OLSUN.
İNŞALLAH CANIM BENİMDE DULARIM SENİNLE VE BEBİŞİNLE ALLAH RAZI OLSUN.İnşallah senin sağlığını olumsuz etkileyecek hiç Bi şey olmayacak dualarım seninle
Canım benimde bütün belirtilerim yok oldu resmen pozitifi öğrenmeden daha çok belirtim vardı şimdi çok çok az göğüslerim şiş o kadar acı bile yok kaşık ağrısı gitti mide bulantısı gitti korkuyorumCanım ya belirtin var mı benim tüm belirtilerim kayboldu kalp atışında sorun yoktur dimi iki gün var stres oldum bir şey mi oldu diye belirtisi olmayan var mı kızlar ya???
Bende öyleyim yaaa yarın kan günüm çok korkuyorum iki gündür de evde test yapamadım bilmiyorum arttı mı diye deCanım benimde bütün belirtilerim yok oldu resmen pozitifi öğrenmeden daha çok belirtim vardı şimdi çok çok az göğüslerim şiş o kadar acı bile yok kaşık ağrısı gitti mide bulantısı gitti korkuyorum
Yarin inşallah güzel haberlerle karşılaş canım benim de yarin kontrol günüm bir an önce sabah olsa diyorumBende öyleyim yaaa yarın kan günüm çok korkuyorum iki gündür de evde test yapamadım bilmiyorum arttı mı diye de
Amin kuzum İnşallah yarın güzel haberler verelim burada inşallahYarin inşallah güzel haberlerle karşılaş canım benim de yarin kontrol günüm bir an önce sabah olsa diyorum
Benim bugün çok inceden bulantım başladı hiç olmamıştı daha önce ama genel anlamda vücudumuz hamileliğe alışıyor sanırım inş öyledir çok heyecanlıyım yarın için. Aynı anda başladık aynı gün kalp sesi duyacağız inş kuzum benim umarım yarın güzel haberlerle buluşuruz. Benim randevum 12 de senin erkendi sen çıkınca yaz hemenCanım benimde bütün belirtilerim yok oldu resmen pozitifi öğrenmeden daha çok belirtim vardı şimdi çok çok az göğüslerim şiş o kadar acı bile yok kaşık ağrısı gitti mide bulantısı gitti korkuyorum
Bende de hiç belirti yok sanki test yaptığım sıralarda daha Bi belirtim var gibiydi göğüslerim hassastı alt karın ağrım olmuştu kahverengi leke gelmişti. Bunu vücudumuzun gebeliğe alışmaya başladığına yoruyorum aksi taktirde inanılmaz korkup endişeleniyorum ben deCanım benimde bütün belirtilerim yok oldu resmen pozitifi öğrenmeden daha çok belirtim vardı şimdi çok çok az göğüslerim şiş o kadar acı bile yok kaşık ağrısı gitti mide bulantısı gitti korkuyorum
Maşallah canım harika haber inşallah sağlıkla ilerlerGünaydın kizceler gece dayanamayıp kan testi yaptırdım Beta HCG 147,9 çıktı inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok moralim bozuk kendi dr haftasını hizmet vermediği için başka doktora gittim normal de kendi doktorum 22 aralıkta gel dedi kalp atışı için o zaman 7 haftalık olacaksın dedi ama ben erkenden belirtilerim kaybolmaya başladı diye farklı bir doktora gittim bugün karından baktı net göremedi alttan muayene edelim dedi kese büyümüş ama normalde SAT tarihim 2 Kasım transfer 5. Gün embriyosu tarihim 21 Kasım normalde tüp bebek dr dediği ben 6+3 üm adete göre ama bugün gittiğim başka doktor adete göre evet öylesin ama kese boyutuna göre 5+4 gözüküyorsun o yüzden yolk saç ve kalp atışı bebeği göremedik sadece kese büyümüş en son kendi tüp bebek doktoruma da 8 aralıkta gittiğim de adete göre 5+2 sin kese 6 mm normal her şey 22 aralıkta gel kalbe bakalım demişti ama bugün hiçbir şey göremedik sadece kese büyümüş. Normal mi değil mi bilmiyorum haftaya 22 Aralık yine de gidicem doktora şuan kese boyutuma göre 5+4 gözüküyor adete göre 6+3 yolk ve kalp atışı yok sadece kese büyümüş ???Benim bugün çok inceden bulantım başladı hiç olmamıştı daha önce ama genel anlamda vücudumuz hamileliğe alışıyor sanırım inş öyledir çok heyecanlıyım yarın için. Aynı anda başladık aynı gün kalp sesi duyacağız inş kuzum benim umarım yarın güzel haberlerle buluşuruz. Benim randevum 12 de senin erkendi sen çıkınca yaz hemen
Amin kuzum İnşallah çok teşekkür ederimMaşallah canım harika haber inşallah sağlıkla ilerler
Kuzum içini ferah tut bence bir sonraki gittiğinde hem bebisi hemde kalp atışını göreceksinÇok moralim bozuk kendi dr haftasını hizmet vermediği için başka doktora gittim normal de kendi doktorum 22 aralıkta gel dedi kalp atışı için o zaman 7 haftalık olacaksın dedi ama ben erkenden belirtilerim kaybolmaya başladı diye farklı bir doktora gittim bugün karından baktı net göremedi alttan muayene edelim dedi kese büyümüş ama normalde SAT tarihim 2 Kasım transfer 5. Gün embriyosu tarihim 21 Kasım normalde tüp bebek dr dediği ben 6+3 üm adete göre ama bugün gittiğim başka doktor adete göre evet öylesin ama kese boyutuna göre 5+4 gözüküyorsun o yüzden yolk saç ve kalp atışı bebeği göremedik sadece kese büyümüş en son kendi tüp bebek doktoruma da 8 aralıkta gittiğim de adete göre 5+2 sin kese 6 mm normal her şey 22 aralıkta gel kalbe bakalım demişti ama bugün hiçbir şey göremedik sadece kese büyümüş. Normal mi değil mi bilmiyorum haftaya 22 Aralık yine de gidicem doktora şuan kese boyutuma göre 5+4 gözüküyor adete göre 6+3 yolk ve kalp atışı yok sadece kese büyümüş ???
Çok mutsuzum çok üzüldüm bu duruma perşembeye kadar bir ihtimal sabrediyorum o da doktorlar belki yanlış hesaplıyor umuduyla bekliyorum..Kuzum içini ferah tut bence bir sonraki gittiğinde hem bebisi hemde kalp atışını göreceksin
İnşallah kuzum iyi düşünelim iyi olsun inşallahÇok mutsuzum çok üzüldüm bu duruma perşembeye kadar bir ihtimal sabrediyorum o da doktorlar belki yanlış hesaplıyor umuduyla bekliyorum..
Canım üzülme, yanılma payı vardır herzaman,belki herkes farkli hesapliyordur,sen içini ferah tut bebeği üzme ne olur,kendi dr gittiğinde bak hersey yolunda diyecekÇok mutsuzum çok üzüldüm bu duruma perşembeye kadar bir ihtimal sabrediyorum o da doktorlar belki yanlış hesaplıyor umuduyla bekliyorum..
İnşallah canım istemsiz kafaya takıyorum ama işte bi umut belki bi yanlışlık vardır diyorum hayırlısı olsun artıkCanım üzülme, yanılma payı vardır herzaman,belki herkes farkli hesapliyordur,sen içini ferah tut bebeği üzme ne olur,kendi dr gittiğinde bak hersey yolunda diyecek