- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Bende öyleyimBenim gibi eli ayağı hiç ısınmayan kendini buzullarda hisseden varmı ya allahım ev sıcak o kasa üşüyorum ki ayaklarımı hiç ısıtmadım
Progestron gözünü seveyim yanacağım dedim.
Bir gün bile ısınmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyimBenim gibi eli ayağı hiç ısınmayan kendini buzullarda hisseden varmı ya allahım ev sıcak o kasa üşüyorum ki ayaklarımı hiç ısıtmadım
Ben ellerim o kadar değilde ayaklarım buzBenim gibi eli ayağı hiç ısınmayan kendini buzullarda hisseden varmı ya allahım ev sıcak o kasa üşüyorum ki ayaklarımı hiç ısıtmadım
Ya vallahi ne zaman kendimize gelicez acaba değişik şeyler oluyor vucudumuzda normalde hiç üşüyen bi insan degılım bideBende öyleyim
Progestron gözünü seveyim yanacağım dedim.
Bir gün bile ısınmadım
Evet evet ayaklarım çorapla bile ısınmadı kurutma makinası tutuyorumBen ellerim o kadar değilde ayaklarım buz
Hiç belli olmaz bakarsınız o tutar sadece ömrü varsa Gönlünüze göre olsun inşallah herseyO da doktordan doktora değişiyor ben de kesin iki koymaz diyordum ama kendileri teklif ettiler gerçi benim bi tanesi orta kalite biri kaliteli ziyan olmasın diye de koymuş olabilir hadi bu ortayı da böyle değerlendirelim gi
Yaa galiba östrojen etkisi..Ya vallahi ne zaman kendimize gelicez acaba değişik şeyler oluyor vucudumuzda normalde hiç üşüyen bi insan degılım bide
kız iki corap gıyınıyorum yok bız oluyor anlamadım daha 6.günüm bugün :)Hiç belli olmaz bakarsınız o tutar sadece ömrü varsa Gönlünüze göre olsun inşallah hersey
Benımde 7.günüm daha cok var gıbı hissediyorumkız iki corap gıyınıyorum yok bız oluyor anlamadım daha 6.günüm bugün :)
Ya bilmiyordum hakketen gelseler artık hayır yani onlarda soguktan dondular oralardaYaa galiba östrojen etkisi..
Ayak ve el uçlarına kan gitmiyor..
Zaten yan etkilerinde thromboemboli yapma diye bi ibare var.. O bundan kaynaklı..
Bu bebeler ne zaman gelecek de bizi de kurtaracaklar
ben pazar yanı 10.gün kan testi yapıcam canım ya cok bekleyemıcem valla yeter bızde ınsanınz :) zaten 2 adet 5.gn embriyosu illa 10.günde varsa cıkar kandaBenımde 7.günüm daha cok var gıbı hissediyorum
Benim adetime tam 5gun vardı transfer olduğumda tabi ondan öncesi ilac içmeye başladım adetımin ikinci gunuKızlar adetten sonra dondurulmuş embriyo için transfer hazırlığınız kaç gün sürdü
Ya eşimde yapalım dıyor ama ben 12.günü bekleyeceğim korkuyorum inşallah güzel sonuçlar alırız devamı gelirben pazar yanı 10.gün kan testi yapıcam canım ya cok bekleyemıcem valla yeter bızde ınsanınz :) zaten 2 adet 5.gn embriyosu illa 10.günde varsa cıkar kanda
kız ne korkuyon ben aralıkta 3.gün embriyosu koydurdum bırtane neyse 9.gün kanda cıktı tabı ılerlemedı ama olsun gördüm yıne pozıtıfı :) bence 10.gün yap hıc ezıyet etme kendıne yeter be ne cektik bizede yazıkYa eşimde yapalım dıyor ama ben 12.günü bekleyeceğim korkuyorum inşallah güzel sonuçlar alırız devamı gelir
Çorap puf battaniye ama buz gibiEvet evet ayaklarım çorapla bile ısınmadı kurutma makinası tutuyorum
Vallahi bılmıyorum ruh halim suan buna müsade etmiyor ama cumartesi bi bakmışsınız Teste gitmişimkız ne korkuyon ben aralıkta 3.gün embriyosu koydurdum bırtane neyse 9.gün kanda cıktı tabı ılerlemedı ama olsun gördüm yıne pozıtıfı :) bence 10.gün yap hıc ezıyet etme kendıne yeter be ne cektik bizede
hadi inşallah kızzzz pazarda ben guzel haberler verırız ınsallahVallahi bılmıyorum ruh halim suan buna müsade etmiyor ama cumartesi bi bakmışsınız Teste gitmişim
Isınmak icin önerisi olan bize yazsınÇorap puf battaniye ama buz
Aminnnnn sağlıkla inşallah canımhadi inşallah kızzzz pazarda ben guzel haberler verırız ınsallah
Benim hep 22. Günde yapıldı..Kızlar adetten sonra dondurulmuş embriyo için transfer hazırlığınız kaç gün sürdü