Amin inşallah canımÜzüldüm canim herseyde bir hayir vardir diyelim. Histereskopide bir sorun varsa hemen çözümünü yapıyorlar. Hayirlisiolsun. Bundan sonrasında saglikla mutlulukla gelsin bebişin veya bebislerin insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımÜzüldüm canim herseyde bir hayir vardir diyelim. Histereskopide bir sorun varsa hemen çözümünü yapıyorlar. Hayirlisiolsun. Bundan sonrasında saglikla mutlulukla gelsin bebişin veya bebislerin insallah.
İnşallah canımAyyy çok üzüldüm kuzum Yakında kavuşacaksınız inşallah bebeğine
Amh ile ilgili bir şey söylenmedi bizde hareket ve hız problemi varPeki amh kaçtı, eş problemi yoktu demi?Sonuç ne oldu canım?
AminnnRabbım hayırlısıyla buyumesını nasıp etsın, birbirinize sımsıkı baglanın
Ben transfer bile oldum dünnAmh ile ilgili bir şey söylenmedi bizde hareket ve hız problemi var
Oh oh ohhh hadi hayırlı haberler verelim birbirimizeGünaydın kızlar dün histeroskopi oldum 2.adetimde transfere başlıyoruz inşallah
Hadi canım ınsallah, adetıne ne kadar var. Bende adet olunca başlıyacam ınsallah. 6. gün embriyosu transfer edılecekGünaydın kızlar dün histeroskopi oldum 2.adetimde transfere başlıyoruz inşallah
20 gün sonra olursun dedi ama bundan sonra ki adette başlicazHadi canım ınsallah, adetıne ne kadar var. Bende adet olunca başlıyacam ınsallah. 6. gün embriyosu transfer edılecek
Bakalım Kasım gibi olur heraldeOh oh ohhh hadi hayırlı haberler verelim birbirimize
Ohhh maşallah hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla pozitifi almanızı nasip etsin inşallahBen transfer bile oldum dünn
8 yumurta toplandı ama biri küçükmüş, geri kalan 7si olgun çıktı ve 5i döllendi hepsi birinci kalite dediler.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi, dün bebeklerimide aldım eve geldim
ben 3 eylulde kontrole gıtmıstım bana da 20 gun sonra olursun demıstı. Haberleşelim inşallah bu sefer hayırlısıyla olur20 gün sonra olursun dedi ama bundan sonra ki adette başlicaz
Haberleşelim canım. Bana adet olunca ara takvimi kararlaştıralım dediben 3 eylulde kontrole gıtmıstım bana da 20 gun sonra olursun demıstı. Haberleşelim inşallah bu sefer hayırlısıyla olur
Hadi hayırlısıyla inşallah canım. Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah canımPerşembe transfer olacam kızlar benim için dua edin lütfen
İnşallah güzel olacak canım, hakkında hayırlısı olsunPerşembe transfer olacam kızlar benim için dua edin lütfen
benimde tek yumurta ikiziydi 8. haftada kalpleri durdu neden histeroskopi yapılıyorTutmuştu canım hatta tek yumurta ikiziydi ama 28 temmuzda düşük yaptım. Pazartesi histeroskopi olucam ben de
Rahimde şekil bozukluğu, yapışıklık kısaca rahimde bişey var mı diye rahmin içine kamerayla girip incelediler çok şükür bişey yokmuş sadece hafif bir eğrilik varmış onu da traşlayıp düzenlemişlerbenimde tek yumurta ikiziydi 8. haftada kalpleri durdu neden histeroskopi yapılıyor
hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızRahimde şekil bozukluğu, yapışıklık kısaca rahimde bişey var mı diye rahmin içine kamerayla girip incelediler çok şükür bişey yokmuş sadece hafif bir eğrilik varmış onu da traşlayıp düzenlemişler
Geçen transferimiz nerdeyse aynı zamana denk gelmiş ikimizde negatif almıştık kısmet işte …Perşembe transfer olacam kızlar benim için dua edin lütfen