Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yumurtanız gözüktü kontrolde normalde sağlıkla kaliteli yumurta başına 150 200 oluyor e2 değeriKızlar cuma günü opu var e2 değerim 154 çıkmış sizce normal mi
Bende arkadaşıma aynisini söyledim değer az mı sizcedeKaç yumurtanız gözüktü
Kaç yumurtanız gözüktü kontrolde normalde sağlıkla kaliteli yumurta başına 150 200 oluyor e2 değeri
Benim opu dan 4 gün önce e2 değerim 2000 lere çıkmıştı opu da da 24 yumurta toplandı benden belki yumurta sayısı ile alakalı olabilir kuzumBende arkadaşıma aynisini söyledim değer az mı sizcede
dolu dolu çıksın toplanan bütün yumurtalar inşallah, sağlıcaklaKızlar 4 yumurta gördü dün doktorumla görüştüm herşey yolunda değerde sıkıntı yok dedi.
Artık yarın belli olur yarın opu günüm.
amin inşallah kuzumdolu dolu çıksın toplanan bütün yumurtalar inşallah, sağlıcakla
Yaa kuzum benim çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum kimyasal gebelik mi oldu kalp atışı duyulmuş muyduBebeğimi kaybettim
Çok çok üzüldüm inşallahhh en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle tüm bunları unutursun ..Bebeğimi kaybettim
İnşallah canımÇok çok üzüldüm inşallahhh en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle tüm bunları unutursun ..
Kalp atışı pazartesi duyulcaktı canım. Kanamam oldu cumadan beri leke tarzıydı bugün arttı apar topar gittik kese yok düşük olmuş dedi doktorYaa kuzum benim çok üzüldüm Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum kimyasal gebelik mi oldu kalp atışı duyulmuş muydu
Geçmiş olsun. Rabbim sabır versin. Adet gibi düşecektir. Ben de yaşadım. Buna şükür kürtaj a gerek kalmadan düşsün ve sağlıkklı hayırlı bebeklerin olsun inşallah.Kalp atışı pazartesi duyulcaktı canım. Kanamam oldu cumadan beri leke tarzıydı bugün arttı apar topar gittik kese yok düşük olmuş dedi doktor
İnşaAllah canımÇok çok üzüldüm inşallahhh en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle tüm bunları unutursun ..
Az önce et parçası geldi, birde gündüz wc de lap diye bir şey düştü sanırım öyle düşürdümGeçmiş olsun. Rabbim sabır versin. Adet gibi düşecektir. Ben de yaşadım. Buna şükür kürtaj a gerek kalmadan düşsün ve sağlıkklı hayırlı bebeklerin olsun inşallah.
Yani tabi teoride bir yumurta bile yetiyor döllenebilcek yumurta sayısı kalitesi gibi düşünürsek 2 olur diğerleri boş çıkabilir yada operasyon gününe kadar onlarda gelişebilir birazcık ucu açıkBende arkadaşıma aynisini söyledim değer az mı sizcede
Selam endol fitilden sonra hemen tuvaletim geliyor. Ne kadar sürede etki eder gidebilirim sizde nasıl oluyor?Sürekli yatak dayım ben dün yemekleri de yatakta yedim bugün kalktım mutfak ta yedim akşam a bi endol fitil daha atarım iyi gelir hemşire kasık ağrın olursa at fitili demişti şimdi gelen hemşireye bide progestan yaptırıcam tekrar bir tane daha iyi gelir inşallah hepsi