- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
Hayırlısı olsun hakkında canım benim sağlıkla atlat inşallah 9 ayınıInsallah canimYok hayir izmit medikal park unal beye gitmeye bqsladim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hakkında canım benim sağlıkla atlat inşallah 9 ayınıInsallah canimYok hayir izmit medikal park unal beye gitmeye bqsladim..
Çoook teşekkür ederim amin aminYüce rabbim sanada nasip etsin canımın içi sendende güzel haber alıcaz az kaldı ben sıf seni merak ediyorum inan ve dualarım seninle❤
Hayırlı olsun bolca dinlen sağlıkla gelsin minik. Artık test yapmasan da olur, seninle olduğunu biliyorsun. Çok erken yapmışsın iyi ki silik de olsa çıkmış. Yoksa sürekli stresli geçerdi. Ben kan testine kadar cesaret edememiştimEki Görüntüle 3091738 5.günden günaydın kızlar sabah öylesine test yapmıştın hatta çıkmaz erken diye testi öylesine bırakmıştım az önce baktım hafif silik gibi
Tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla sonu gelecekEki Görüntüle 3091738 5.günden günaydın kızlar sabah öylesine test yapmıştın hatta çıkmaz erken diye testi öylesine bırakmıştım az önce baktım hafif silik gibi
Sabaha karşı yaptım bunu, daha sonra bir tane daha yaptım ama o hem ilk idrar değildi çok az bir hayalet çizgi çıktı sökünce bakalım yarın yapınca nasıl çıkacak inşallah yanıltmaz beni testHayırlı olsun bolca dinlen sağlıkla gelsin minik. Artık test yapmasan da olur, seninle olduğunu biliyorsun. Çok erken yapmışsın iyi ki silik de olsa çıkmış. Yoksa sürekli stresli geçerdi. Ben kan testine kadar cesaret edememiştim
Teşekkür ederim, inşallah test yanılmaz beni bakalım yarın yapınca nasıl çıkacakTebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla sonu gelecek
Korkma. İnan bana daha da koyu olacak. Bu testler genelde sağlıklı sonuç veriyorTeşekkür ederim, inşallah test yanılmaz beni bakalım yarın yapınca nasıl çıkacak
Bu sonucu veren prodoctor sabah ilk idrarla yaptım, yarım saat önce falan da awox diye bir markayla yaptım onda da varla yok arası gibi bir şey çıktı arada kaldım bakalım yarın nasıl çıkacak. Bilerek farklı farklı testler almıştım beni yanıltmasın diyeKorkma. İnan bana daha da koyu olacak. Bu testler genelde sağlıklı sonuç veriyor
Sabah ilk yaptığında idrarın da beta daha birikmiş oluyor. İkinci yaptığında seyretmiş beta olduğu için öyle çıktı. Sen içini rahat tut. Daha çok ama çok yeniBu sonucu veren prodoctor sabah ilk idrarla yaptım, yarım saat önce falan da awox diye bir markayla yaptım onda da varla yok arası gibi bir şey çıktı arada kaldım bakalım yarın nasıl çıkacak. Bilerek farklı farklı testler almıştım beni yanıltmasın diye
Hayirli olsun. Bende prodoctor dan internetten aldim az once. Guzel haberler veririz insallahBu sonucu veren prodoctor sabah ilk idrarla yaptım, yarım saat önce falan da awox diye bir markayla yaptım onda da varla yok arası gibi bir şey çıktı arada kaldım bakalım yarın nasıl çıkacak. Bilerek farklı farklı testler almıştım beni yanıltmasın diye
Çooooook sevindim canım hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucukEki Görüntüle 3091738 5.günden günaydın kızlar sabah öylesine test yapmıştın hatta çıkmaz erken diye testi öylesine bırakmıştım az önce baktım hafif silik gibi
Bakalım yarın daha koyu çıkar hayırlısıyla inşallahSabah ilk yaptığında idrarın da beta daha birikmiş oluyor. İkinci yaptığında seyretmiş beta olduğu için öyle çıktı. Sen içini rahat tut. Daha çok ama çok yeni
Amin inşallah canım. İnşallah doğru sonuç vermiştirHayirli olsun. Bende prodoctor dan internetten aldim az once. Guzel haberler veririz insallah
İnşallah test yanıltmaz canım seninde pozitifini görücez inşallahÇooooook sevindim canım hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk
Sana yazdığımda sparisi verdim. Senin yorumu gorunce dedim kullanimi olan bir test. 4 gun gecikti. Gelince yapicam bakalimAmin inşallah canım. İnşallah doğru sonuç vermiştir
Canim benim tutup tutmadigi hic belli olmuyor burada neler okuyoruz. Sen yinede dikkat et kendine. Eğilip karnini sıkıştırma. Kedileri bende cok seviyorum asigim resmen onlara bizim ordada 5 tane yavru kedi var 1 tanesi uykulu bakiyor sabah görüyorum ise giderken icim gidiyor allah iyiki kedileri yaratmis. Cok seviyorum onlari.Aşağıda yavru kedilerle oynuyordum saate bi baktım 2 saat geçmiş nasıl geçti anlamadım her canlının yavrusu bi başka iğnemi vuruldum kızacaksınız belki bana ama umut etmeye devam etsemde tutmadığını düşünüyorum çünkü hissetmiyorum. Kendimi tekrar etmiş gibi olacam ama tüm gebeliklerimde gebe olduğumu anladığım için böyle rahat konuşuyorum. C.Tesi kan verecem bakalım hayırlısı olsun olmadı bi sonraki maçlara bakacaz
İnşallah pozitiftir canım. Ben testleri aldığımda daha yeni opu olmuştum ve farklı farklı test aldım aynı almadım hepsiniSana yazdığımda sparisi verdim. Senin yorumu gorunce dedim kullanimi olan bir test. 4 gun gecikti. Gelince yapicam bakalim