- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
önceki yazınızı okudum da maşallah, yaşlar bende 40 yaş üstü 5 yumurta toplanmıştı 2 tanesi döllenmişti orta kalite olmuştu 3. gün embriyosu koymuşlardı da siz özel birşey yaptınız mı yumurta için kendiniz için, nerde idiniz kaçırdım mı ben yazınızı :)Estrofem başlattı doktor, adetin 14. Günü 1 temmuzda muayene için gel dedi ve 6 yada 7 temmuz duruma göre transfer tarihim görünüyor. Allahım İnşallah, Rabbim bu süreçte herkesin duasını kabul etsin
ayyy maşallah tü tü tü tü :)Kızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Amin inşallah canımÇoook teşekkür ederiminşallah her şey hepimizin dilediği gibi olur
Ben eşimin yapmasına bile izin vermiyorum hastanede yaptırıyorum. 29 yaşındayım hayatımda ki ilk defa damar yolu açtırdım sen düşün artık ama şimdi iğne arsızı gibi oldum 1 yıldırBende de iğne fobisi var ve kan tutuyoreşim yapıyor iğneleri bana da ben yastığa sarılıyorum o yaparken
Eşim göbekten iğne yapmakta tecrübeli kendine bir yıl iğne yaptı ondan yaptırıyorum.tam tersi Beni hastanede yapmaya ikna edemediBen eşimin yapmasına bile izin vermiyorum hastanede yaptırıyorum. 29 yaşındayım hayatımda ki ilk defa damar yolu açtırdım sen düşün artık ama şimdi iğne arsızı gibi oldum 1 yıldır
Ben de önümüzdeki ay 29 oluyorum ve önümüzdeki ay doğum günüme bi kaç gün kala sonucumu öğrenecem hem bayram hem doğum günüm ah bi de pozitif çıkarsaBen eşimin yapmasına bile izin vermiyorum hastanede yaptırıyorum. 29 yaşındayım hayatımda ki ilk defa damar yolu açtırdım sen düşün artık ama şimdi iğne arsızı gibi oldum 1 yıldır
Benim randevum yarınKızlar İnşaAllah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız. Ben de çok şükür keseyi gördüm 5+4 te ama bebek ve kalp atışı görmedik henüz 2 hafta sonra gel dedi. Siz ne zaman gördünüz kalp atışını?
Merhaba kalp atışını tam olarak 6+5te duydukMerhaba kalp atışı ne zaman duymuştunuz acaba?
5+5 te gittiğimde kese 11 mm e yakındı her şey güzel dedi 2 haftaya kalp için gel dedi ama insan korkuyoMerhaba kalp atışını tam olarak 6+5te duyduk
Valla iyilik güzellik diyim canısı adetim 3 gün gecikince bi heveslendim ama maalesef
Bende ilk damar yolunu hsg çekilirken açtırdım, birde opu da korkma kan alırkenki gibi bir şey hatta ben bumuymuş korktuğum şey falan dedim kendimceEşim göbekten iğne yapmakta tecrübeli kendine bir yıl iğne yaptı ondan yaptırıyorum.tam tersi Beni hastanede yapmaya ikna edemediben hiç damar yolu açtırmadım ilk defa opu da yapacaklar işlemden değil de damar yolu açtırmaktan korkuyorum her kan alınışında eşim kan tutuyor ben yanında olayım diyor çocukluktan gelen bi travma sanırım
Ay inşallah pozitif çıkarda hem çifte bayram olur, hemde doğum günü hediyesi olur. Bizimde önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz bakarsın bize de 5.yıl hediyesi olur inşallahBen de önümüzdeki ay 29 oluyorum ve önümüzdeki ay doğum günüme bi kaç gün kala sonucumu öğrenecem hem bayram hem doğum günüm ah bi de pozitif çıkarsasağlıklı pozitif inşallah
Oooo ne diyorsun ben iğne olmamak doktor ilaç isterim normalde canım çok azdır ama Rabbim sabrını veriyor elhamdülillahBenim iğne fobim olduğu için ben hep acilde yaptırdım, evet elle alakalı bencede ya aslında eli çok hafifti hiç bir şey hissetmedim ama sonradan gördüm morardığını
Nasip inşallah olacakValla iyilik güzellik diyim canısı adetim 3 gün gecikince bi heveslendim ama maalesefsen nasılsın bebişler cinsiyeti net olarak belli etmiştir artık
Korona da bile serum taktırmadım çok hastaydım. Bebişler şimdiden yapmam dediklerimizi yaptırıyorBende i
Bende ilk damar yolunu hsg çekilirken açtırdım, birde opu da korkma kan alırkenki gibi bir şey hatta ben bumuymuş korktuğum şey falan dedim kendimce
Aaaa tesadüfe bak temmuz sonu bizim de evlilik yıl dönümümüz 5. YılAy inşallah pozit
Ay inşallah pozitif çıkarda hem çifte bayram olur, hemde doğum günü hediyesi olur. Bizimde önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz bakarsın bize de 5.yıl hediyesi olur inşallah
İğne fobisi olan ben arka arkaya göbeğimden 5 iğne yedim ama popodan yok vurunmam yani vurunamamOooo ne diyorsun ben iğne olmamak doktor ilaç isterim normalde canım çok azdır ama Rabbim sabrını veriyor elhamdülillahMorlukla gelsin geçsin kuzum inşallahhhh Rabbim mükafatını sağlıkla wersin önemli olan bu
3-4 günde bir kontrol olur ultrasonSlm. Tedavinin baslangicinda ignelerden kac gun sonra kontrol oluyor genel olarak. Ben cuma gunu basladim, persembe ilk kontrol. Biraz gec gibi geldi bana. 6gun ignelerimi olup, 7.gun kontrol. Normalde 2-3 gunde olmasi gerekmiyor mu? Hani doz yeterli mi, ayarlama yapilmasi acisindan filan
Bilmiyorum onu daha cumartesi tranfer olucam inşallah ama damar yolu açılmıyordur bence çünkü opu da narkoz vermek için açılıyor sadece transfer de açılmaz benceKorona da bile serum taktırmadım çok hastaydım. Bebişler şimdiden yapmam dediklerimizi yaptırıyortransfer de damar yolu açılıyor mu peki
Damar yolu vs yok. Normal bi alttan muayeneden farksız sadece steril olması açısından ameliyathanede oluyo transfer. Hatta normal muayene gibi üstümü çıkarmadım sadece altımı çıkardım. Bir de idrar sıkışık olunması gerektiği için o biraz huzursuz ediyor insanı o kadarBilmiyorum onu daha cumartesi tranfer olucam inşallah ama damar yolu açılmıyordur bence çünkü opu da narkoz vermek için açılıyor sadece transfer de açılmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?