Benim 6. Gün istemişler di ilk kontrol ü canımSlm. Tedavinin baslangicinda ignelerden kac gun sonra kontrol oluyor genel olarak. Ben cuma gunu basladim, persembe ilk kontrol. Biraz gec gibi geldi bana. 6gun ignelerimi olup, 7.gun kontrol. Normalde 2-3 gunde olmasi gerekmiyor mu? Hani doz yeterli mi, ayarlama yapilmasi acisindan filan
Önemli olan doktorunun dediği bence çünkü bu süreçte tarihler oynaya biliyor Yasminin bittikten 4 gün sonra git sen yine de birMerhabalar,
Cmt histeroskopi yapıldı. Çikolata kistinden dolayı 2 kez zoladex yaptırdım birde yasmin kullanıyorum. Doktorum yasmin bitince birkaç gün içinde adet olursun ama çok az olur dedi. Adet olmayadabilirsin bu ilaçlardan dolayı olmazsanda yasmin bitince 3 4 gün sonra gel dedi. Sormak istediğim benim adet tarihim takvime göre 2 temmuz ama yasminin bitmesine 5 gün kaldı. Yasmin adet tarihini değiştiriyor mu? Erken olma vs.
Amin inşallah 25 i transfer tam bayram önü öğrenmiş olucaz, hayırlısıyla inşallah çifte bayram olurHadi hayırlısı olsun inşallah sevinçle çıkarsın bu süreçten
Benim de perşembe günü transferim. Aşağı yukarı aynı zamanlarda öğrenecez sonucumuzuAmin inşallah 25 i transfer tam bayram önü öğrenmiş olucaz, hayırlısıyla inşallah çifte bayram olur
Aramızda tam 1 ay varAmin inşallah 25 i transfer tam bayram önü öğrenmiş olucaz, hayırlısıyla inşallah çifte bayram olur
Maşallah çok güzelKızlarım 127.7’den 273.1 e yükselmiş çok şükür
Ayyy inşallah sağlıkla tutarlar, inşallah aynı anda pozifi öğrenir bayramı çok güzel geçiririz. Ayyy inşallah çok güzel geçer transferin ve perşembeden itibaren hep senle olur bebişinBenim de perşembe günü transferim. Aşağı yukarı aynı zamanlarda öğrenecez sonucumuzuinşallah sağlıkla tutsun bebişler
Önceki mesajların hepsini daha okuyamadım henüz 1002. sayfadayım da o yüzden pozitif misin bilmiyorum ama inşallah pozitifsindir ve bebişin seninle beraberdirAramızda tam 1 ay varbenimde 25 Mayıs’ta doğum günümde transferim olmustu
Merhaba kaçıncı haftadasınız acaba. 5+5 te gittim kalp atışı duymadık 2 hafta sonra gideceğim. Siz ne yaptınız acaba?Kızlarr h&m in indirim günleri başladı bugün. Okadar zor tutuyorum ki kendimi bebiş kıyafetleri almamak için içim gidiyor. Kese bile görmedin daha saçmalama diye telkin ediyorum ama içim gidiyor. Umarım bian önce hepimizin bebiş alışverişi konuştuğu günler gelir
Merhaba kalp atışı ne zaman duymuştunuz acaba?Teşekkür ederimkesildi sanırım benim de.
Çoook teşekkür ederimAyyy inşallah sağlıkla tutarlar, inşallah aynı anda pozifi öğrenir bayramı çok güzel geçiririz. Ayyy inşallah çok güzel geçer transferin ve perşembeden itibaren hep senle olur bebişin
Tamam o zaman cnm. Ya bi suru igne olunca insan, hersey yolunda mi diye merak ediyor. Allah ne verdiyse vuruyoruz bakalimBenim 6. Gün istemişler di ilk kontrol ü canımsonrasında da 2 günde bir gittim dediğin gibi
Benim de 6. gün kontrol sonrasında 2 günde 1 gittim. İlk haftada kıpırdanmalar başlıyor asıl iş sonrasında. O yüzden daha sonra sık takibe alınıyor. Endişelenme yaniTamam o zaman cnm. Ya bi suru igne olunca insan, hersey yolunda mi diye merak ediyor. Allah ne verdiyse vuruyoruz bakalim
Tskler cnm, su telefonlara ultrason ozelligi gelsin de, bilelim yani yumurtladik mi, buyudu mu, dollendi mi filan. Teknoloji cok gelisti sonuctaBenim de 6. gün kontrol sonrasında 2 günde 1 gittim. İlk haftada kıpırdanmalar başlıyor asıl iş sonrasında. O yüzden daha sonra sık takibe alınıyor. Endişelenme yani
hangi doktorda tedavi oldunuz acaba ? benim eşimde de sperm sayısı sıfır.Yaşım 36 bizde 2 yıldır tedavi sürecindeyiz sperm sayımız Sıfır çıkıyordu tedavi ile sprem çıkışı oldu şimdi beni tüp bebeğe hazırlayacaklar yumurta toplama falan burda okudum hep süreçleri neler oluyor diye
Bende de iğne fobisi var ve kan tutuyorBenim iğne fobim olduğu için ben hep acilde yaptırdım, evet elle alakalı bencede ya aslında eli çok hafifti hiç bir şey hissetmedim ama sonradan gördüm morardığını
Ahahahah çok haklısınTskler cnm, su telefonlara ultrason ozelligi gelsin de, bilelim yani yumurtladik mi, buyudu mu, dollendi mi filan. Teknoloji cok gelisti sonuctaHala ilkel ilkel gun sayiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?