Her şeye rağmen değerEğer tutarsa bende Şubat annesi olcaminşallah iğne den bende yildim haklısın :) ama ysterki pozitif olsun ya
Aynimiydik senle kız tuhh tanışamadik bakalm sonuç heyecanı sardı şimdi deProgestanım bitmişti günde iki tane kullandığım için para verip almak zorunda kaldım maalesef
En çok onu ve iğneyi bırakmak istiyorum
Biz aynı hastanede transfer olduk zaten climara kullanıyor musun?
Evt evet bu zamana kadar hiç pozitif sonuç almayan ben umarım alirm inşallah hamissin dua et bana daHer şeye rağmen değer
Bekliyorum güzel sonucunu inşallah
Bant bulunmuyo çünkü artık son bi paketi geçen hafta İstanbul’da bulup getirttim, inşallah onunda bırakırım duş alamıyorum çıkacak diyeAynimiydik senle kız tuhh tanışamadik bakalm sonuç heyecanı sardı şimdi de
Rabbim saglikla almayı nasip etsin
Yok cnm vermedi bana obanti
Ayy inşallah olur, burdaki herkes için dua ediyorum. Herkes emeğinin karşılığını alsın inşallahEvt evet bu zamana kadar hiç pozitif sonuç almayan ben umarım alirm inşallah hamissin dua et bana datuba Salih kızı Tuba
20 Haziran 14. Gün yapcam canımBant bulunmuyo çünkü artık son bi paketi geçen hafta İstanbul’da bulup getirttim, inşallah onunda bırakırım duş alamıyorum çıkacak diye
Estrofem kullanmıyorum ben de ne işe yarıyo acaba o? Evet emek hocanın hastasıyım nen de 16 mayıstı transferim. Testi ne zaman yapacaksın?
Estrofem doğurganlık ile ilgili tedavilerde kullanılan ve östrojen hormonu içeren bir ilaç türüdür. Bu ilaç embriyonun rahim içi duvarına yerleşmesini ve gelişmeye başlamasını kolaylaştırır. Bu özelliği, söz konusu ilacın son derece yaygın bir şekilde kullanılmasını beraberinde getirir.30 Tem 2021Bant bulunmuyo çünkü artık son bi paketi geçen hafta İstanbul’da bulup getirttim, inşallah onunda bırakırım duş alamıyorum çıkacak diye
Estrofem kullanmıyorum ben de ne işe yarıyo acaba o? Evet emek hocanın hastasıyım nen de 16 mayıstı transferim. Testi ne zaman yapacaksın?
Ayy hadi hayırlı sonuçlar inşallah20 Haziran 14. Gün yapcam canım
Bende hala dus almadım siliyorum ıslak mendille her yrleri çok dsukur kabizlk olmadı.6 Haziran'da transfer oldum bende
Belki de ondan bilmiyorum ama estrofem ve prednol bende ilk defa kullanıyorum
Ay hadi İnşallah sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin rabbim inşallahCanım, adet sancıları dışında hiç bir belirtim olmadı. Bir de fondoten renginde akıntım olmuştu 1 defa
Amin canım benim, senden de güzel haberler bekliyorum. DualarımdasınAy hadi İnşallah sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin rabbim inşallah
kızlar şöyle bir baktığım kadarı ile mayıs ayı hiç iyi bir ay değilmiş, maşallah haziranda pozitifler coşuyor ayyy maşallah, maşallah, 2. yaptıracaklarda pozitife doğru adım attı :) (2. ler arasında bende olacağım inşallah :))
Bana kalp atışından sonra dedilerArkadaşlar tüp bebek tedavisinden sonra pozitif görünce tüp bebek doktoru ne zaman takibi normal bir kadın doğum uzmanına bırakıyor? Bilginiz var mı?
ama dimi yaHahahha aynısını düşünüyordum tamHadi inşallah
bakayım ben de haziran histerskopi sonra temmuzda başlıyorum inşallah, anam çok heyecanlı :)Oldum canım transferi
Kesinlikle mayıs ayı yaralı aydı
Pozitif olursa kontrole de cagiriyolar demek bunu bilmiyordumAyy hadi hayırlı sonuçlar inşallah
Benim 5. Gün embriyosuydu ben dayanamayıp bi hafta sonra test yaptım. Çok şükür pozitif çıktı. 15inde son kontrole gideceğim. Kalp atışından sonra kadın doğuma yönlendircez artık dediler. İçim buruk biraz alışmıştım doktorlara ve hemşirelere
Oldum canım transferi
Kesinlikle mayıs ayı yaralı aydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?