İkiz 6. Gün bir önceki gün değerim 45 ti ertesi gün böyle koyu çıkmayabilir annesi :)İnşallah öyledir yaadaha kırmızı olması gerekmez mi
İlk transferde bende oyleydim. Su ic gel wc ye sıkışık ol dediler, surekli ictim durdum Allahimmm sonra tutmak ne zor oluyorİnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu evreleri ve transferin çok güzel geçer
Sana tavsiyem benim gibi 1.5lt su içip gitme, transferden önce 6 kez tuvalete gitmek zorunda kaldım, emek hocanın özel muayeneleri olduğu için 3 saat bekledik. Baktın içeri çağırıyolar o anda sıkışık değilsen iç suyunu
kesinlikle fark yok, çünkü özele giriyor imiş bizim durumlarÜniversite hastanesi ve özel çok fark etmiyor o zaman. Özelde tedavi 15000 tuttu, ilaçlar da hemen hemen o kadar tuttu. Maddi, manevi zor bir süreç kolaylıklar diliyorum
Rabbim bu yola baş koymuş herkesin yardımcısı olsun, kadinlar olarak biz ceremesini çekiyoruz ama masraf kısmı da ayrı bir dert…İnshallah pozitifleri görür borçları unuturuz, sonra da bebislere anlatırız sana ne para harcadım ne masraf yaptım diyeayyyy valla benim gittiğim yer göya üniversite hastanesi, kredi çektik bizde, 25 bin tl ödüyoruzşimdi kayserideki yeri düşünüyorum ve gene kredi gene sil baştan
Yaa iyi ki buraya sormusum içim umut doldu mutsuz mutsuz dusunuyordumİkiz 6. Gün bir önceki gün değerim 45 ti ertesi gün böyle koyu çıkmayabilir annesi :)
Ya birde normal test yaptım onda hiç görunmedi erken testte bile cok az belli normal demi böyle olması?İkiz 6. Gün bir önceki gün değerim 45 ti ertesi gün böyle koyu çıkmayabilir annesi :)
İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız üzüntü stres yapmayın etkilenmesin bebeğiniz.Yaa iyi ki buraya sormusum içim umut doldu mutsuz mutsuz dusunuyordumhayırlı olsun sizinde saglıkla kucağınıza alın insallah
Bende aynı gün normal yapmıştım ama test biraz ıslak utandım atamadımYa birde normal test yaptım onda hiç görunmedi erken testte bile cok az belli normal demi böyle olması?
Canım doktorumuz aynıHerkese merhaba,
Ben de 3. denemeye başlamaya karar verdim. Ankara Memorial Aygül Demirol doktorum. Dondurulmuşlarım var. Çikolata kisti baskılamak için zoladex yaptırdım. Adetimle birlikte yasmin başlayıp kontrole gideceğim. Geçen yıl 8. haftada gelişimi durmuştu. İnşallah bu son denemem olur mucizem beni bulur. Tedaviye başlayan herkese kolaylıklar diliyorum. Hamişlere de hayırlı olsun. Sağlıkla kucaklarınıza alın. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı doldursun inşallah.
Koyulaşmayı takip edersin artıkİnşallah öyledir yaadaha kırmızı olması gerekmez mi
Canım hep pozitif dusunuyorum ben olmazsa minacicik üzülcem sende öyle yap bugun bşraz korktum peçeteye degişik bisey geldı ama sonra bşttş rabbim herseyın hayırlısını nasıp etsın açhepmşzşn adına en hayırlısı neyse o olsun insallahAyyyy ağzın ballll yesinsen konuş, hep konuş maşallah ne güzel konuşuyorsun öyle. Kesinlikle dr a gitsemde, Rabbim ben senden istiyorum, sen ol demedikçe hic birsey olmaz hazinenden bizlere de hayırlı evlat nasip et diyorum. Vardir elbet vakti zamanı inşallah çok yas almadan nasip olur
Çok iyi yapıyorsun aynen ben ve eşimde pozitifiz şükür. Ben bundan öncede 3 olumsuz gördüğümde eşimle hayırlısı böyleymiş sağlık olsun deyip gezmeye çıkmıştıkCanım hep pozitif dusunuyorum ben olmazsa minacicik üzülcem sende öyle yap bugun bşraz korktum peçeteye degişik bisey geldı ama sonra bşttş rabbim herseyın hayırlısını nasıp etsın açhepmşzşn adına en hayırlısı neyse o olsun insallah
Benım ik denemem insallah görcez o pozıtıfı her zaman her seyın hayırlısını iştedım allahtan insallah hakkımızda hayırlıdır bebısÇok iyi yapıyorsun aynen ben ve eşimde pozitifiz şükür. Ben bundan öncede 3 olumsuz gördüğümde eşimle hayırlısı böyleymiş sağlık olsun deyip gezmeye çıkmıştıkbize bahane olsun her durumda gezmelere hazirim
Aminnn canım inşallahBenım ik denemem insallah görcez o pozıtıfı her zaman her seyın hayırlısını iştedım allahtan insallah hakkımızda hayırlıdır bebıs
Aynı benımde olursa dünyanın en mutlu insanı olacam insallahAminnn canım inşallahbenim 2. dondurulmuş transferde pozitif görmüştüm ama bi sure sonra düşük oldu bu 4. oldu. Bizim anne olmamiz icin bu yollardan geçmemiz gerekiyormus sonunda hayırlısıyla bebislerimize kavuşalım da hic biri gözümde degil
Sizde beni rahatlattınız vallahiBende aynı gün normal yapmıştım ama test biraz ıslak utandım atamadımnormalde çok belirsizdi eşim korktu gönderince bişeymi oldu dedi hatta erken gebelik testi aldı çıkınca rahatladık :)
Yaptığın bütün planlar olumlu enerji yaratıyorAminnn canım sorma bu seferkinde nedense öyle oldu, plan yaptım ve yapmayada devam ediyoruminancımız ve tecrübelerimiz sayesinde herseye hazırlıklıyız şükür, bakalım neler görücez
valla şu anki çektiklerim kucak dolunca geçerde ama var ya ben o sıpaya neler edecem :)Rabbim bu yola baş koymuş herkesin yardımcısı olsun, kadinlar olarak biz ceremesini çekiyoruz ama masraf kısmı da ayrı bir dert…İnshallah pozitifleri görür borçları unuturuz, sonra da bebislere anlatırız sana ne para harcadım ne masraf yaptım diye
Evet ne yazık kikesinlikle fark yok, çünkü özele giriyor imiş bizim durumlarki esas bize yardım eli uzatılması lazım maddi açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?