- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
Yaaa bebek yokmuş gibi geliyor banaKalp kalp kalp ayy çok güzeeeell
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bebek yokmuş gibi geliyor banaKalp kalp kalp ayy çok güzeeeell
İnşallah öyledir yaa daha kırmızı olması gerekmez miOo artık bugüne kalmaz iğne etkisi yeni yükselişe geçiyordur beta daha yeni olduğu için
Benim bi arkadaş hamile 5 aylık.. Daha hiç bi hareketini hissetmedim diyodu ultrasonda görmesem hamileyim karnımda bebek var demem diyodu seninki daha 10 günlük ordadır annesi hissettirir varlığını yakındaYaaa bebek yokmuş gibi geliyor bana
Haha o daha farklıymıs yani aslında tutmadıgını dusunuyorum demek istemistim aşırı silik bi çizgi cunkuBenim bi arkadaş hamile 5 aylık.. Daha hiç bi hareketini hissetmedim diyodu ultrasonda görmesem hamileyim karnımda bebek var demem diyodu seninki daha 10 günlük ordadır annesi hissettirir varlığını yakında
Erken olduğu için öyledir muhtemelen. Onun dışında fotoğrafta bile belli etmiş kendiniHaha o daha farklıymıs yani aslında tutmadıgını dusunuyorum demek istemistim aşırı silik bi çizgi cunku
Evet canim gordum cok sukurminnakimi bu hafta bebek haftaya da kalp atisi dedi dr. Insallah Allah nasip ederse gormek duymak nasip olsunrabbim sizlerinde gonlunuzden gecen hayirli evlatlari sizlere nasip etsin
Maşallah İnşallah sağlıkla bebişi de görür, kalp atışını da duyarsınızDün gördüm canım keseyi haftaya da inş bebişi görürüz
Ayy hadi insallah öyledir teşekkür ederimErken olduğu için öyledir muhtemelen. Onun dışında fotoğrafta bile belli etmiş kendini
Üniversite hastanesi ve özel çok fark etmiyor o zaman. Özelde tedavi 15000 tuttu, ilaçlar da hemen hemen o kadar tuttu. Maddi, manevi zor bir süreç kolaylıklar diliyorumayyyy valla benim gittiğim yer göya üniversite hastanesi, kredi çektik bizde, 25 bin tl ödüyoruz şimdi kayserideki yeri düşünüyorum ve gene kredi gene sil baştan
Keşke hep beraber sevinseydik İnşallah bakalım ben test günümü bekliyeceğim.cagcag78 biz elendik senin sağlıklı pozitif haberlerini bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah gitgide koyulaşır Kan testi ne zamandı?Umutlanmalı mıyım?
Bugün sabah negatifi gördüm ama ben pozitifim doktorum ne der bilmiyorum ama çift transfer isteyecem bu seferKeşke hep beraber sevinseydik İnşallah bakalım ben test günümü bekliyeceğim.
Süpersin evet çift transfer yaptır, embriyolar birbirine destek oluyorlarBugün sabah negatifi gördüm ama ben pozitifim doktorum ne der bilmiyorum ama çift transfer isteyecem bu sefer
İnsallah 4 haziranHayırlı olsun inşallah gitgide koyulaşır Kan testi ne zamandı?
Geçmiş olsun canım benim Onlar bu tutmadığı icin cift korlar zaten moralin daim olsun supersinBugün sabah negatifi gördüm ama ben pozitifim doktorum ne der bilmiyorum ama çift transfer isteyecem bu sefer
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim Onlar bu tutmadığı icin cift korlar zaten moralin daim olsun supersin
Teşekkür ederim. İnşallah. Allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi. Kalp atışına gittiğimizde duyulamadı.öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre olur. Önceki deneyimizde bebeğinizin gelişiminin durduğunu nasıl anladınız.
Aminnn canım sorma bu seferkinde nedense öyle oldu, plan yaptım ve yapmayada devam ediyorum inancımız ve tecrübelerimiz sayesinde herseye hazırlıklıyız şükür, bakalım neler görücezGerçekten ne çok plan yapmışsın Dilerim hepsini gerçekleştirmek nasip olsun
Ayyyy ağzın ballll yesin sen konuş, hep konuş maşallah ne güzel konuşuyorsun öyle. Kesinlikle dr a gitsemde, Rabbim ben senden istiyorum, sen ol demedikçe hic birsey olmaz hazinenden bizlere de hayırlı evlat nasip et diyorum. Vardir elbet vakti zamanı inşallah çok yas almadan nasip olurİnsallah canım o pozıtıfı görcen ve dogurcaksın canım rabbim den umut kesılmez
Korkma canım drlar özellikle tembih ediyor bu tarz birsey yaşayabilirsiniz kırmızı olmadikca panik yapmayın diye. Aklında böyle birsey yokken bir anda görmek seni tedirgin etmiştir ama rahatlat kendinikızlar bıraz önce wcde peçeteye filile birlikte Leke tarzı biseyler geldı basımda agrıyor normalmı ki kasık agrım felan yok adet olma zamanım düzenli bir adetım vardı en cok iki üç gün felan oynar