Yaaa bebek yokmuş gibi geliyor banaKalp kalp kalpayy çok güzeeeell
İnşallah öyledir yaaOo artık bugüne kalmaz iğne etkisiyeni yükselişe geçiyordur beta daha yeni olduğu için
Benim bi arkadaş hamile 5 aylık.. Daha hiç bi hareketini hissetmedim diyodu ultrasonda görmesem hamileyim karnımda bebek var demem diyoduYaaa bebek yokmuş gibi geliyor bana
Haha o daha farklıymısBenim bi arkadaş hamile 5 aylık.. Daha hiç bi hareketini hissetmedim diyodu ultrasonda görmesem hamileyim karnımda bebek var demem diyoduseninki daha 10 günlük ordadır annesi hissettirir varlığını yakında
Erken olduğu için öyledir muhtemelen. Onun dışında fotoğrafta bile belli etmiş kendiniHaha o daha farklıymısyani aslında tutmadıgını dusunuyorum demek istemistim aşırı silik bi çizgi cunku
Evet canim gordum cok sukurminnakimi bu hafta bebek haftaya da kalp atisi dedi dr. Insallah Allah nasip ederse gormek duymak nasip olsun rabbim sizlerinde gonlunuzden gecen hayirli evlatlari sizlere nasip etsin
MaşallahDün gördüm canım keseyi haftaya da inş bebişi görürüz
AyyErken olduğu için öyledir muhtemelen. Onun dışında fotoğrafta bile belli etmiş kendini
Üniversite hastanesi ve özel çok fark etmiyor o zaman. Özelde tedavi 15000 tuttu, ilaçlar da hemen hemen o kadar tuttu. Maddi, manevi zor bir süreç kolaylıklar diliyorumayyyy valla benim gittiğim yer göya üniversite hastanesi, kredi çektik bizde, 25 bin tl ödüyoruzşimdi kayserideki yeri düşünüyorum ve gene kredi gene sil baştan
Keşke hep beraber sevinseydik
Hayırlı olsunUmutlanmalı mıyım?
Bugün sabah negatifi gördüm ama ben pozitifimKeşke hep beraber sevinseydikİnşallah bakalım ben test günümü bekliyeceğim.
SüpersinBugün sabah negatifi gördüm ama ben pozitifimdoktorum ne der bilmiyorum ama çift transfer isteyecem bu sefer
İnsallahHayırlı olsuninşallah gitgide koyulaşır Kan testi ne zamandı?
Geçmiş olsun canım benimBugün sabah negatifi gördüm ama ben pozitifimdoktorum ne der bilmiyorum ama çift transfer isteyecem bu sefer
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benimOnlar bu tutmadığı icin cift korlar zaten moralin daim olsun supersin
Teşekkür ederim. İnşallah. Allah sizede kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi. Kalp atışına gittiğimizde duyulamadı.öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre olur. Önceki deneyimizde bebeğinizin gelişiminin durduğunu nasıl anladınız.
Aminnn canım sorma bu seferkinde nedense öyle oldu, plan yaptım ve yapmayada devam ediyorumGerçekten ne çok plan yapmışsınDilerim hepsini gerçekleştirmek nasip olsun
Ayyyy ağzın ballll yesinİnsallah canım o pozıtıfı görcen ve dogurcaksın canım rabbim den umut kesılmez
Korkma canım drlar özellikle tembih ediyor bu tarz birsey yaşayabilirsiniz kırmızı olmadikca panik yapmayın diye. Aklında böyle birsey yokken bir anda görmek seni tedirgin etmiştir ama rahatlat kendinikızlar bıraz önce wcde peçeteye filile birlikte Leke tarzı biseyler geldı basımda agrıyor normalmı ki kasık agrım felan yok adet olma zamanım düzenli bir adetım vardı en cok iki üç gün felan oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?