öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre olur. Önceki deneyimizde bebeğinizin gelişiminin durduğunu nasıl anladınız.Herkese merhaba,
Ben de 3. denemeye başlamaya karar verdim. Ankara Memorial Aygül Demirol doktorum. Dondurulmuşlarım var. Çikolata kisti baskılamak için zoladex yaptırdım. Adetimle birlikte yasmin başlayıp kontrole gideceğim. Geçen yıl 8. haftada gelişimi durmuştu. İnşallah bu son denemem olur mucizem beni bulur. Tedaviye başlayan herkese kolaylıklar diliyorum. Hamişlere de hayırlı olsun. Sağlıkla kucaklarınıza alın. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı doldursun inşallah.
Üzüldüm ..dedigin gibi inşallah bidahaki sefere daha da güzel olur hayırlısıylaKızlar kanda da koca bir negatifi gördüm. Beklediğim bi şeydi şaşırmadım. İnşallah bi sonrakinde sağlıklı bi pozitifle karşılaşırım yapacak bi şey yok
kızdığım şey bu zaten, muayene edilmedim sadece bazen tutunma olmayabiliyormuş, işte rahimi 2 ay dinlendirmemiz lazım, istersen burda istemezsen dosyan hazır başka yerde 2. yapılabilir dedi ama ben hala yumurtalayamıyorumHim benim doktor muayene edicek bugün regli oldum. Yarin gidicem. Senin doktorun ne dedi neden olmamış?
Transferden once lucrin igne olduysan sende ondan olabilir. Ben yarin ozellikle sorucam not aldim canim. Bakalim bana ne diyecek.kızdığım şey bu zaten, muayene edilmedim sadece bazen tutunma olmayabiliyormuş, işte rahimi 2 ay dinlendirmemiz lazım, istersen burda istemezsen dosyan hazır başka yerde 2. yapılabilir dedi ama ben hala yumurtalayamıyorum
Devlette mi dediler sana istersen baska yerde yaptirabirsin diyekızdığım şey bu zaten, muayene edilmedim sadece bazen tutunma olmayabiliyormuş, işte rahimi 2 ay dinlendirmemiz lazım, istersen burda istemezsen dosyan hazır başka yerde 2. yapılabilir dedi ama ben hala yumurtalayamıyorum
transferden önce bişiyler yaptırıldı bana ama inan hatırlamıyorum, bu olumsuz süreç beni daha çok bunalıma itti ve unutkanlık yükseldi, ya 2 ay dinlenmede belki kendiliğinden olur derdindeyim ama yumurtlamayınca nasıl olacak deli sorular kafamdaTransferden once lucrin igne olduysan sende ondan olabilir. Ben yarin ozellikle sorucam not aldim canim. Bakalim bana ne diyecek.
evet evet kuzum üniversite hastanesine gittim ya ben, yarı özel mi oluyor orası, işte ordaki doktor prof, seçeneği sana bıraktım dediDevlette mi dediler sana istersen baska yerde yaptirabirsin diye
Ama bi kadın illa 12 ayın 12 sinde de yumurtlamaz ki. Stres mevsim geçişleri hastalık ve bi de bizlerin kullandığı onca ilaç iğne etkileyebilir tabiki. Ama muayene edilmen gerekirdi haklısınkızdığım şey bu zaten, muayene edilmedim sadece bazen tutunma olmayabiliyormuş, işte rahimi 2 ay dinlendirmemiz lazım, istersen burda istemezsen dosyan hazır başka yerde 2. yapılabilir dedi ama ben hala yumurtalayamıyorum
canım eminim öyledir sürekli yumurtlamayabiliriz ya da istenilen kıvama gelmeyebilir, ama ben uzun zaman kullandım ovülasyon ve her ay muhakkak yumurta olurdu, doktor takibinde de bulundum o zaman da yumurta oldu sorun olmadı, ne zaman tüp bebek oldu şu an garip bir dengedeyim, korkuyorumAma bi kadın illa 12 ayın 12 sinde de yumurtlamaz ki. Stres mevsim geçişleri hastalık ve bi de bizlerin kullandığı onca ilaç iğne etkileyebilir tabiki. Ama muayene edilmen gerekirdi haklısın
Rapor hakkin varsa ozelde denesen ?evet evet kuzum üniversite hastanesine gittim ya ben, yarı özel mi oluyor orası, işte ordaki doktor prof, seçeneği sana bıraktım dedi
Kadinlar yilda 1 veya 2 defa yumurtlama olmazmis. Ben aralik ayinda ilac kullandim tup bebek icin hic yumurta cikmadi devlette denemiştim. Subat ayinda ozele gittim 5 yuMurtam vardi. Simdi hatirladim. Yazayim dedim canim. Olabiliyor yani bu durum. Ama yinede icin rahat edecekse kadin dogumcuya gozuk baksin ne durumdasincanım eminim öyledir sürekli yumurtlamayabiliriz ya da istenilen kıvama gelmeyebilir, ama ben uzun zaman kullandım ovülasyon ve her ay muhakkak yumurta olurdu, doktor takibinde de bulundum o zaman da yumurta oldu sorun olmadı, ne zaman tüp bebek oldu şu an garip bir dengedeyim, korkuyorum
Evet canim gordum cok sukur
yaş 43Rapor hakkin varsa ozelde denesen ?
ayyyy maşşallah emi :)Evet canim gordum cok sukurminnakimi bu hafta bebek haftaya da kalp atisi dedi dr. Insallah Allah nasip ederse gormek duymak nasip olsun rabbim sizlerinde gonlunuzden gecen hayirli evlatlari sizlere nasip etsin
bu ayı geçireyim diğer adetimde görünmeyi planlıyorum ama rahim bağışıklığına kafayı taktım, kayserideki doktorla mesajlaştım da adetin 21. günü gel bakalım dedi, yani ben temmuz başı kayseriye bir görüncem gibiKadinlar yilda 1 veya 2 defa yumurtlama olmazmis. Ben aralik ayinda ilac kullandim tup bebek icin hic yumurta cikmadi devlette denemiştim. Subat ayinda ozele gittim 5 yuMurtam vardi. Simdi hatirladim. Yazayim dedim canim. Olabiliyor yani bu durum. Ama yinede icin rahat edecekse kadin dogumcuya gozuk baksin ne durumdasin
Dün gördüm canım keseyi haftaya da inş bebişi görürüz
Him.yaş 43rapor hakkı hak getire bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?