9.gün erken ama çıksa çıksa kanda çıkar şimdi. Bugün benim de elim gitti teste, aldım kutuyu elime, baktım baktımMerhaba kızlar bugün transferin 9.günü biliyorum idrar testinin güvenilir olmadığını ama şeytan dürttü Ahh o şeytan ahidrar testi yaptım her tüp bebek denemem de olduğu gibi bunda da yine negatifi gördüm Çarşamba günü kan testi vercem umarım sonuç beni şaşırtır bana da dua edin
Pıhtılaşma testi de yapılmıştı bana tedavi başlamadan o da normal çıkmıştı ama bir önceki gebeliğim kimyasal olduğu için endişe ediyorum ben deKesilir oda inşallah benim fitili de kesti
Ben başlamadım kullanmayan da var yaştan ötürü dediler ama bilmiyorum ya
Bugün ben de öyleyim geldi gelecek gibi belim sanki ortadan ikiye ayrılacak9.gün erken ama çıksa çıksa kanda çıkar şimdi. Bugün benim de elim gitti teste, aldım kutuyu elime, baktım baktımsonra sakince çekmeceye koydum kapattım Bugün 8.günüm benim de, adet olacakmışım gibi ağrım var sabahtan beri gidip geliyor, birkaç kez tuvalete gidip kontrol ettim kesin başladı diye
muayene etmediki kuzum sadece konuştuk, neden olmadığı ile yapılan işlemleri anlattı, 2 ay dinlenceksin dediNegatiften sonra doktora muayeneye gittin diye hatirliyorum. Doktor yumurtan var yok bisey demedimi ?
Bende 39 yasındayım hiç hamile kamadım kırmızı çizgiyı hiç görmedim valla cok istıyorum 25 mayısta transfer yaptılar insallah bu sefer kırmızı cizgiyı görcem rabbim bebiş isteyen herkese çiftter çiftter nasıp etsın kimsenın kucagını bos bırakmasın insallah size bol sanşlar olsun insallahnasipse ben de temmuz ya da ağıustos da 3. tüp bebeğe başlayacağız hiç hamile kalamadım ne yazıkki bu zamana kadar 37 yaşındayım pkoyum tüp mide ameliyatı oldum kilo sorunumdan dolayı 116 kilodan şuan 81 kiloya indim..inşallah hayırlısı ile sağlıcakla ben de bebeğime kavuşurum hepimiz seviniriz inşallah amin..
Düşüklerde falanda kullanılıyormuş bilmiyorum benim ilk gebeliğim belki o yönden devam ettirmedi her şeyde yolunda diyor kan akılı falan rabbime emanetizPıhtılaşma testi de yapılmıştı bana tedavi başlamadan o da normal çıkmıştı ama bir önceki gebeliğim kimyasal olduğu için endişe ediyorum ben de
Tutsa da adet başlıcakmış gibi belirti oluyormuşBugün ben de öyleyim geldi gelecek gibi belim sanki ortadan ikiye ayrılacakbugün yarın adet olmam gerekiyo onun sinyalleri belli ki ilaçları kessem adet olacam
Transferiniz hayırlı olsun, inşallah iki kırmızı çizgiyi görürsünüzBende 39 yasındayım hiç hamile kamadım kırmızı çizgiyı hiç görmedim valla cok istıyorum 25 mayısta transfer yaptılar insallah bu sefer kırmızı cizgiyı görcem rabbim bebiş isteyen herkese çiftter çiftter nasıp etsın kimsenın kucagını bos bırakmasın insallah size bol sanşlar olsun insallah
Merhaba, emek hoca Perşembe gelecek. Benim de o gün randevum varÇok teşekkür ederimumarım canım ya bende onu umuyorum
sabah uyandığım andan itibaren yapsam mı yapmasam ki bugün sürekli böyleydi kafamın içi :) ama ödüm kopuyor ya hiç cesaret yok ben de inşallah kan vermeye gidebilirim böyle giderse ondan da kaçacağım gibi :)9.gün erken ama çıksa çıksa kanda çıkar şimdi. Bugün benim de elim gitti teste, aldım kutuyu elime, baktım baktımsonra sakince çekmeceye koydum kapattım Bugün 8.günüm benim de, adet olacakmışım gibi ağrım var sabahtan beri gidip geliyor, birkaç kez tuvalete gidip kontrol ettim kesin başladı diye
Bana da inadına carsamba demiş emek hoca ya yine beklicez anlaşılanMerhaba, emek hoca Perşembe gelecek. Benim de o gün randevum var
Bu arada yumurtalar biraz daha büyüyecek. Benim asistanın saydığı 10 yumurtaydı, opuda 30 tane toplandı. 18 iyi olgunlaşmış, 3 ü yarı olgunlaşmış. 21 tane döllendi, 5 tane donduruldu. Yani önemli olan sayısı değil işlevi
Ben birini sağa birini sola yapıyordum aynı saatte. Hemşire tarif etmiştir. Akşam hiç iğne yapmadım.Canlar cetroidi kullanan varmı ben iki iğnemi de her sabah aybi saatte yapıyorum bunuda eklicektim de iğne kağıdında sabah akşam 24 saat vs yaziuor anlamadım
Sordum canim farketmez saati dedi günde bitane oldugu için saat farketmez dediBen birini sağa birini sola yapıyordum aynı saatte. Hemşire tarif etmiştir. Akşam hiç iğne yapmadım.
Benimle aynı gün opuya girenlerden birinde tek birinde, bir ya da iki yumurta var dediler. Yani senin iyi tabii ki. Benim yumurtam çok olduğu için ohss riskim oldu östrojenim çok yükseldi ve nerdeyse üç ay sonra transferim oldu. O yüzden sayıya takılma gayet iyi durumdasınBana da inadına carsamba demiş emek hoca ya yine beklicez anlaşılan
Bende 5. Saydı iyi yanı dimi sayı olarak da
Transferde iki tane çözüldü ve biri düşük kalite olduğu için imha edildi. O yüzden kalitesi önemli sayısı değilHani çoklu olması mı avantaj yoksa böyle mi bunlarda sağlıklı mi kalite mi anlaslmiyor sanırım of ne zormuş ya
Acemisi olunca herşey şüpheyle yaklaşıyorum yaBenimle aynı gün opuya girenlerden birinde tek birinde, bir ya da iki yumurta var dediler. Yani senin iyi tabii ki. Benim yumurtam çok olduğu için ohss riskim oldu östrojenim çok yükseldi ve nerdeyse üç ay sonra transferim oldu. O yüzden sayıya takılma gayet iyi durumdasın
Ne güzel rahatlatiyorsunTransferde iki tane çözüldü ve biri düşük kalite olduğu için imha edildi. O yüzden kalitesi önemli sayısı değil
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu evreleri ve transferin çok güzel geçerNe güzel rahatlatiyorsunçok çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?