Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar benim kan sonucum negatif geldi
Sizlerden bebek haberleri bekliyorum![]()
![Hibiscus :hibiscus: 🌺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33a.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar benim kan sonucum negatif geldi
Sizlerden bebek haberleri bekliyorum![]()
13+4 mü5 mi ne devam etti ama şuan kanamam yok 17 haftadayız çok şükürCanım senin de benim gibi kanamam vardı sanırım değil mi?hala devam ediyor mu?birde kan sulandırıcı başladılar mı tekrardan?
Insallah canım bugün 511 çıktı ama lh yüksek doktor çağırdı acil işte 12.gunumAma değerine gör 3 ü de sağlıklı.Maşallah maşallah.
Hiç moralinizi bozmayın ben 10.günde idrarda negatifi gördüm kanda pozitifti gönlünüzü ferah tutun inşallah tutunmustur bebiş6. gün maalesef negatif. O çift çizgiyi görmek nasip olmadı hiç. 2 tane transfer edildi olsa cıkardı bence.
Eki Görüntüle 3075135
Ya bakalım benimkiler kaliteli mi? Az olmasına üzülme önemli olan kaliteli olmasıBen de neden az halaa yaasilama da çok var demişlerdi bunda neden böyle
Hayırlısı olsun. İnşallah bundan sonraki tedavin olumlu olur ve bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın.
Yaa çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımızaPes etmek yok, 2.-3.’de pozitif alıp bebeklerini kucağına alan bir sürü örnek var burda
![]()
Hakkımızda hayırlısı olsuninşallah bizlerinde pozitif görüp sağlıkla kucağımıza alacağı evlatları olacak
![]()
İnşallahYa bakalım benimkiler kaliteli mi? Az olmasına üzülme önemli olan kaliteli olması![]()
Çok üzüldüm geride dondurulmuş embriyon varmı inşallah birdahakine tutunurKızlar benim kan sonucum negatif geldi
Sizlerden bebek haberleri bekliyorum![]()
Yok canım, bir tane orta kalite vardı dondurtmadım, ben zaten baştan başlamak isterim.. takviyelerle 2-3 ay daha kullanıp iyi embriyo elde etmek bana mantıklı geliyor şimdilikÇok üzüldüm geride dondurulmuş embriyon varmı inşallah birdahakine tutunur![]()
Haklısın canım Rabbim yolunu açık etsin inşallah sürecin daha güzel geçer hemen hamile kalırsınYok canım, bir tane orta kalite vardı dondurtmadım, ben zaten baştan başlamak isterim.. takviyelerle 2-3 ay daha kullanıp iyi embriyo elde etmek bana mantıklı geliyor şimdilik![]()
Sağol canım benim..Haklısın canım Rabbim yolunu açık etsin inşallah sürecin daha güzel geçer hemen hamile kalırsın![]()
Hangi takviyeleri kullanıyorsunYok canım, bir tane orta kalite vardı dondurtmadım, ben zaten baştan başlamak isterim.. takviyelerle 2-3 ay daha kullanıp iyi embriyo elde etmek bana mantıklı geliyor şimdilik![]()
İnşallah tutunur canımSağol canım benim..
Ağrılar sızılar tutunmadığını göstermez ki tam tersi bence2-3 günün kaldı bence olumlu düşün
![]()
Anladım canım.benim de 2 haftadır kanama yoo ama fitilin fazlası düşerken çok az pembe ile karışık dökülüyor ama çamaşıra ya da selpağa gelen bi kan yok.kan sulandırıcıyı bırakmıştık hala başlamadık bende bugün sordum nezaman başlayacağız diye.o fitille gelen pembe leke de kesilince dedi bakalım.herkes kullanıyor bence endişe ediyorum kullanmıyorum bişey olur mu falan diye.transferden önce corasprin kullanıyordum transferle beraber oksapara geçmiştik13+4 mü5 mi ne devam etti ama şuan kanamam yok 17 haftadayız çok şükür
Yok daha başlamadı doktorum ama ben zaten sadece bebe aspirini mi neydi onu kullanıyordum belki oksapar mı neydi iğne adı onu kullansam başlatırdı
peki prp nin faydasi var mi biliyor musun? biz glue yu sormustuk dr uma cok tavsiye etmemisti prp hakkinda konusuldu mu hatirlamiyorum. yeni duymusta olabilirimBu ay yumurta toplama olacak. Yumurta kalitesiniarttirmakla ugrastilar simdiyekadar.
Aro canim cumlemizin . aminnn canim ilk once karnimiz sonrada kucagimiz dolarrr hepimizin inshallahRabbşm yardımcın olsun canım olsun sonuçu güzel olacak insallah