Bende 23 mayısda başladım, 9 yumurta oluştu ama asimetrik büyüyorlar bu nedenle 2 defa yumurta toplama yapcak, ilki salı günü…25 inde başladım bugün kontroldu canım bakalm hoca nedicek
4 hazirana çok var bence erkenden test yapıp moral bozmaya hiç gerek yok ben 12 gün sonra gidip kan verip öyle öğrendim. Size tavsiyem test yaparak moralinizi bozmayın. Tadını çıkarın bu günlerin bol bol dinlenin4 Haziran
5. Gün çift embriyo kondu
umarım ben yanılırım
Ben de neden az halaa yaBende 23 mayısda başladım, 9 yumurta oluştu ama asimetrik büyüyorlar bu nedenle 2 defa yumurta toplama yapcak, ilki salı günü…
Adetliyken gidiyorsunuz rahim kalınlığınıza hormaonlarınıza bakılıyor. 15 - 18 günlük bir süreç. Bu süreçte bazı ilaçlar kullanıyorsunuz. Rahminiz uygun kalınlığa geldiğinde ve hormonlarınız da bir engel teşkil etmiyorsa transfer günü belirleniyor. Benim adetin 17.günü oldu mesela. Transfer günü embriyoyu çözdürüp koyuyorlar. Sonrasının tazeyle bir farkı yok ilaçlara iğnelere devam ediyorsunuz.Merhaba, Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar transfer öncesi hazırlık ve sonraki süreci anlatabilir mi???
Yok oda sıcaklıgında olması yeterlı bende öyle yapıyorumBen bunu sabah deneyeyim ama tam karıştıramadımoda sıcaklığında suya yaptım, siz ılık veya sıcak su mu kullanıyorsunuz?
Evet canım verdim saat 09.45 tepartalina_ günaydın canım. Ne yaptın? Test verdin mi?
Biz de idrarda negatif görenler olarak epey bi araştırdık..4 Haziran
5. Gün çift embriyo kondu
umarım ben yanılırım
Canım bi doktordon dınledim 5. Gün emriyosu dondurulmus 7.8 günlerde kanda cıkıyor ama taze emriyo geç tutuyormusİlk 48 saatte tutunuyor diye okumustum.
Bence olsa silik cıkardı. İlaçlarıma devam edecegim ama umudum yok
Merhaba, yumurtaların Boyutları birbirine yakın, muhtemelen bir kaç gün daha devam ettirir 17-18 mm olana kadar. Sonrasında opu olur. Mühim olan sayısı değil kalitesi ve içinin boş çıkmaması. Gönlünüzü ferah tutun. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah2.5 kutu gonalf var hala ama bakalm neden güzel dedi çok yumurta iyi diue biliyorum tüp bebek de ne bliim ay
Çok teşekkür ederimMerhaba, yumurtaların Boyutları birbirine yakın, muhtemelen bir kaç gün daha devam ettirir 17-18 mm olana kadar. Sonrasında opu olur. Mühim olan sayısı değil kalitesi ve içinin boş çıkmaması. Gönlünüzü ferah tutun. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Merhaba. Benim de bugün 7.günüm. Geçen ptesi transfer olmuştu 5.gün taze çift embriyo. Bu sabah yaptığım idrar testinde çok silik çıktı 2.çizgi. Dün yapsam asla o bile çıkmazdı. Demoralize olmayın lütfen6. gün maalesef negatif. O çift çizgiyi görmek nasip olmadı hiç. 2 tane transfer edildi olsa cıkardı bence.
Eki Görüntüle 3075135
Ay hadi inşallahEvet canım verdim saat 09.45 te2 saate çıkar dediler
Neden kendinizi böyle strese sokuyorsunuz yapmayın şu zamanından önce test vermeyin hele idrar hiç yapmayın bakın sonrası daha kötü ve stresli oluyor şu an senin yaşayacağının stres daha kötü belki miniklerinin seninle tutundular ama sen stres yaptıkça vücut hormon değerleri oynuyor kendinize ve miniklerinize bu kötülüğü lütfen yapmayın6. gün maalesef negatif. O çift çizgiyi görmek nasip olmadı hiç. 2 tane transfer edildi olsa cıkardı bence.
Eki Görüntüle 3075135
Kaç yumurta gözüküyor canım.Şu değerle 3 yumurtan kesin var gibi :)Kızlar reglin 10. İğnenin 9.gunundeyim e2 444 çıktı ama iğneyi vurmadan kan verdim yani bu değerin üstüne 2 ignem daha var sizce nasıl sonuc
Reglin 5. İğnenin 4.gunu e2 52 çıkmıştı yine kan verdikten sonra iğne vurulmustum
Evet şu an 3 yumurta var ama biri geriden geliyor bir de bugün lh baktırdı o da yukselmis baya haber verecekler bakalım nolcakKaç yumurta gözüküyor canım.Şu değerle 3 yumurtan kesin var gibi :)
Önemli olan sayısı değil evet kalitesi. Beraberce büyümeleri de senin için avantajGüzel dimi ben pek anlamıyorum ya asistan güzel dedi kaliteli yumurta önemli olan dimi sayı çokluğu değil
İnşallah güzel haberini bekliyoruzİnşallah güzel haber vermek nasip olur.
İnşallah güzel haberler verirsin bizlereEvet canım verdim saat 09.45 te2 saate çıkar dediler
Sakin ol canım2.5 kutu gonalf var hala ama bakalm neden güzel dedi çok yumurta iyi diue biliyorum tüp bebek de ne bliim ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?