- 1 Mayıs 2021
- 335
- 431
- 53
- 34
Trasnfer günü sayılmıyor. Ertesi günü 1.gün olarak sayılıyor. 5.günlerde test daha erken yapılıyordur belki ama onu bilmiyorumEvet genelde 12.gün deniyor ama transfer günü de dahil mi bilmiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trasnfer günü sayılmıyor. Ertesi günü 1.gün olarak sayılıyor. 5.günlerde test daha erken yapılıyordur belki ama onu bilmiyorumEvet genelde 12.gün deniyor ama transfer günü de dahil mi bilmiyorum..
EvetSenin de 1 haziran mıydı canım test günün?
E sana da 11.günü test günü vermişler.. 5.gündü di mi canımcım? O zaman sen de yaptır yarın.. ya da salı..
Allah rahmet eylesin canımBenim tam transfer günü dayim ölüyor. Hiç beklemedik. Ben otobusteyken hastaneye gidiyorum annem aradı. O kadar ağladım. Doktora da söyledim böyle böyle oldu .ya ne bir gün önce ne bir sonra .o da dedi kader demek dayının canını şuan aktarıyoruz sana ve tuttu![]()
Evet 5.gün. Salı yaptırırım muhtemelenE sana da 11.günü test günü vermişler.. 5.gündü di mi canımcım? O zaman sen de yaptır yarın.. ya da salı..
ayyyy bir garip oldum inan, bu nasıl bir kaderdir, bebişine can kan olsun, çok fazla bişiy söylenmiyorBenim tam transfer günü dayim ölüyor. Hiç beklemedik. Ben otobusteyken hastaneye gidiyorum annem aradı. O kadar ağladım. Doktora da söyledim böyle böyle oldu .ya ne bir gün önce ne bir sonra .o da dedi kader demek dayının canını şuan aktarıyoruz sana ve tuttu![]()
İçin burkulmasın sen idrar testini unut şimdi yarın kan testine bakİnşallah öyledir canımbiraz içim burkulsa da hala umut var
senin test günün 2 haziran değil mi? Kaçıncı gün oluyor?
Deneyeyim ben de çok fena zorlanıyorum tuvalet konusundaSabah aç karnına ballı serbet içiyorum bagırsakları calıstırıyor sizde deneyın bi zarı yoktur bi arkadas dedi tüp bebek yapan
Arkadas iki bebeşinide ögle yapmıs kıme dediysemde oldu bebişileri dedi bende kestane balı buldum onla her sabah yapıyorımAaa olur yaparım hem de çok faydalı..
Valla ben transfer oldum olalı yapıyorum onu içiyorum yarım saat sonra wc cok rahattı bi arkadasım söyledı iki bebişinde yapmıs kşme dediysede tutmus bebişlerı rabbimden mut kesılmez belkı şifa olurDeneyeyim ben de çok fena zorlanıyorum tuvalet konusunda
İnsallah hepmizin kucakları dolar bende 25 de transfer olsun aynı gün benım 5. Gün embriyosu teze transfer insallah hayırlısı olacak sizde belırtı bi farklılık varselammmm herkese... 25 mayista hem dogum gunumu kutladim hemde transfer oldumbakalim yeni yasimda beni neler bekliyor. hepimizin ilk once karni sonra da kucagi dolsun innnnnshallah
![]()
Ne kadar bal ve suyu karıştırıyorsunuz? İnşallah şifalı olurValla ben transfer oldum olalı yapıyorum onu içiyorum yarım saat sonra wc cok rahattı bi arkadasım söyledı iki bebişinde yapmıs kşme dediysede tutmus bebişlerı rabbimden mut kesılmez belkı şifa olur
Kestane balı dediğin deli bal mı oluyor?Arkadas iki bebeşinide ögle yapmıs kıme dediysemde oldu bebişileri dedi bende kestane balı buldum onla her sabah yapıyorım
Ben her sabah yapıyorum transfer oldum şifa zaten ballı serbetIlık suya biraz bal karıştırıp içmek çok iyi geliyor. Ben ne zaman zorlansam yaparım hemen etki eder. Bu süreçte de bi iki kez yaptım
Benım içtıyım bal biraz acı kestane balı ben tatlı kasıgınla küçük cay bardayınla yapırummiyorumNe kadar bal ve suyu karıştırıyorsunuz? İnşallah şifalı olur![]()
AynenKestane balı dediğin deli bal mı oluyor?
Benim de hiçbir belirtim yoktu keseyi gördük çok şükür inşallah çarşamba kalp atışını duyucaz rabbim isteyen herkese nasip etsin hiç endişelenme ilaçlarını zamanında kullan ve dua etBenim gibi olan varmı acaba hiç bir belirtisi olmayan cuma kese kontrol var ama ben hiç bişey hisitmiyorum
İdrar yoluna en iyi gelen kızılcık bu mevsimde bulmak zor ama bilimsel olarak kanıtlandı idrar yolu infeksiyonunu önlüyorIdrar yollarina yaban mersini cok iyi geliyor kizlar aklinizda olsun 1 bardak suyla bir avuc yerseniz mukemmel atiyor![]()