- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Ayak üşümesi olup gebe olan çok var kuzumYani epey önce baktırmıştım 4civarıydı ilaç içiyorum her sabah 25lik.. göz kararması onunla mı alakası acaba???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayak üşümesi olup gebe olan çok var kuzumYani epey önce baktırmıştım 4civarıydı ilaç içiyorum her sabah 25lik.. göz kararması onunla mı alakası acaba???
belki yetmiyordur baktırmanızda fayda var benceYani epey önce baktırmıştım 4civarıydı ilaç içiyorum her sabah 25lik.. göz kararması onunla mı alakası acaba???
Ay hadi inşallahAyak üşümesi olup gebe olan çok var kuzum
İyi ki söylediniz.. hiç aklıma gelmedi.. pazartesi ona da baktırayımbelki yetmiyordur baktırmanızda fayda var bence
Benimki hergün.. hergün iğne olma psikolojisi bile yoruyor olabilirİğne yaptığım günler benim de biraz bitkinliğim oluyor. Ben 3 günde bir sabah akşam yapıyorum iğneyi.
Evet olabilirBenimki hergün.. hergün iğne olma psikolojisi bile yoruyor olabilir![]()
Evet sabah akşam 200lük kullanıyorum. İğne de sizinkinin daha az dozajlısı sanırım..Evet olabilirher gün zormuş. Her gün yapılmasının bir sebebi var mı? Progestan fitil kullanıyor musun?
Bende de oluyor 2 günde bir canımKızlar tuvalete çıkarken biraz zorlandım, ıkındım şimdi aklıma şüphe düştüArtık tutunmuşsa da tutunmuştur di mi? Transferin 6.günü bugün. Dün de çıkamadım tuvalete, olur diye bekledim. Artık bi gün olmazsa hemen içicem duphalac’ı
Sizde de kabızlık oluyor mu?
İnşallah canım hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum destekleriniz icinSeni güldürebildiysem ne mutlu banabu zor zamanlar da geçecek. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış lütfen bebeğin seninle
ve inşallah sana sımsıkı tutunacak ve mutluluk kaynağın olacak
![]()
Himm fayda görürse bilgilendirirsin dimi biziPrp yapiyorlar. Kendi kaninizi alip opudaykende prp yani kani rahme enjekte ediyorlar. Rahmin daha aktif embiryoyu tutunmasini sagliyor diyorlar arkadaşım yaptirdi. Bu ay opu olucak
Sorma ya zaten bize yapılan işlemler erkeklere yapılıyor olsa kimse bebek sahibi olamazdıayyyyy çilemize bak ya valla biz kadınlar hep bizim üzerimize
Aminnn insallah rabbimin izniyleİnşallah bu sefer herşey yolunda gider minnoslarin sana tutunurlar rabbim yardımcın olsun![]()
Tabikiyazarim bu grup sanki gün grubu gibi oldu sizsiz yapamiyorumHimm fayda görürse bilgilendirirsin dimi bizi![]()
ben aynı belirtilerle aynı sorunu yaşamıştım çünkü :)İyi ki söylediniz.. hiç aklıma gelmedi.. pazartesi ona da baktırayım![]()
Kesinlikle katiliyorum.Sorma ya zaten bize yapılan işlemler erkeklere yapılıyor olsa kimse bebek sahibi olamazdı![]()
Al benden de o kadarTabikiyazarim bu grup sanki gün grubu gibi oldu sizsiz yapamiyorum![]()
kesinlikleSorma ya zaten bize yapılan işlemler erkeklere yapılıyor olsa kimse bebek sahibi olamazdı![]()
yok kuzum 2 embriyoyu da transfer etmişlerdi, herşeye sıfırdan başlayacağızİnşallah denk gelmez kuzum,
Embriyo varmı transfer mi olacaksın ?
Ben geçen yıllarda ovulasyon testi çok yapmıştım ve araştırmıştım. Silik çizgi negatif demek. Yani ikinci çizginin çok koyu olması gerekiyor. Yumurtlamanız yakın ama henüz başlamamışayyy bende öyle düşündüm ama emin olamadım canım