- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
ay canım bende yaptırcam temmuzda valla çok korkuyorum bayrama denk gelecek diye, temmuzda daha rahat yaparım düşüncem var çünkü 2 ay dinlenme verdilerKızlar merhaba , ben Haziran sonu mu temmuz sonu mu tüp bebek tedavisine başlasam çok kararsızım.
Sizin tecrübeleriniz var yazmak istedim.
Kan vs testlerim tm. Rapor icin tedaviden 10.15gun öncesinde gelin dediler .
Neyse ben şimdi Haziran 23,de regl oluyorum öncesinde rapor alsam başlasam acaba kaç günde opu olur ortalama.
Çünkü temmuz 8kurban bayramı bnde 10temmuzda Adana'ya gitcem
Ya da temmuz sonu mu baslasam.
Aklın bir an önce başka yumoslar toplansin diyor ama tecrubeye ihtiyacım var
Benim sızı şeklinde arada oluyor canım.. genel bir vucut ağrım hep var, iğneden muhtemelen. Bi de benim bugün ayağa kalkınca gözüm karardıcagcag78 partalina_ ağrı sızı ne durumda? Benim ağrım var bugün. Kasık bel biraz önce şiddeti de arttı. Transferden 2 gün sonra falan öğrenebilsek keşke 10 12 gün nedir Allah aşkına embriyo bile 5 günde oluşuyor
Helal olsun eli öpülesi kadınsın herkesde var bir sorun dert ama dışarıdan herşey mükemmel abimlede eşim ilgilenecek ben konuşurum dedi oda üzülmeyim diye elinden geleni yapıyor inşallah herşey yoluna girerZor bir durum barismazlarmi ? Caba gösterseler gec olmadan. Cocuk icin travma olur tabi ama hepiniz sahip cikarsiniz yaninda olursaniz daha kolay atlatir. Benin annem ben 20 yasindayken trafik kazasindan kaybettik ve aileme kardesime abime babama ben sahip ciktim baktim kendim okudum calistim kardeslerimi ben askere gonderdim. 16 yil ben baktim onlara. Ama teyzem bile sadece bas sagligina geldi bir daha gelmedi gamsuz kadin sahip cikan olmadı. O yuzden siz destekcikin yanluz birakmayin gelinlede konussun aileniz yuvayi kurtarmaya çalışsınlar. Allah yardimcimiz olsun. Sen su donemi stres yapmadan atlat sonra kendini uzersin. Öncelik sensin suan unutma
İnşallah denk gelmez kuzum,ay canım bende yaptırcam temmuzda valla çok korkuyorum bayrama denk gelecek diye, temmuzda daha rahat yaparım düşüncem var çünkü 2 ay dinlenme verdiler
Bir ara bende kullanmıştım 4 numara yazan yumurtlamaya çok yakın olan hergun aynı saatte yap mutlaka
Sabah birkaç kez batma gibi ağrım oldu ama sonra geçti. İnanılmaz gazım ve kabızlığım var. Duphalac içtim bekliyorumcagcag78 partalina_ ağrı sızı ne durumda? Benim ağrım var bugün. Kasık bel biraz önce şiddeti de arttı. Transferden 2 gün sonra falan öğrenebilsek keşke 10 12 gün nedir Allah aşkına embriyo bile 5 günde oluşuyor
Bende aynı şekilde anneme demedim sonradan duyunca biraz küser ama olsun napiyim oda herkese demesinAhh bu analar yok musırf bu yüzden anneme söylemedim
İnan şu durumda bile güldürdün çok yaşa sen varyaEvet ya tüp bebek olunca kesin olacak diye düşünüyorlarKayıınvalidem sürekli kıbrıs’a gidin, o gitmiş bu gitmiş orada tutmuş çok iyi tedavi yapıyorlar diyip duruyor senelerdir. Muhtemelen donasyonla yaptırıyorlar dilimin ucuna geliyor da söylemiyorum aileyi karıştırmaya gerek yok
İnşallah tutunurda babada güç verirMoralinizi bozmayın nolur Nerden biliyorsunuz belki bu transferiniz tutacak yaşadığınız üzüntüleri unuttaracak
Cok guzel esin ilgilensin sevindim. Sende bebişine odaklan. Bu hayatta bir tek ölüme care yok. Rahat ol. Guclu olmaya devam edecegiz. Benimde doktorum bugun aradı regli olunca gel detayli konusalim dedi. Yeniden mevcut olan embiryomla devam edeceğim.Helal olsun eli öpülesi kadınsın herkesde var bir sorun dert ama dışarıdan herşey mükemmel abimlede eşim ilgilenecek ben konuşurum dedi oda üzülmeyim diye elinden geleni yapıyor inşallah herşey yoluna girer
tsh baktırdınız mı?Benim sızı şeklinde arada oluyor canım.. genel bir vucut ağrım hep var, iğneden muhtemelen. Bi de benim bugün ayağa kalkınca gözüm karardıaa bir şey daha var.. çatı katı bizim ev acaaayip sıcak, yaz gibi terliyoruz ama ayaklarım buz gibi hep ısınmıyor
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider minnoslarin sana tutunurlar rabbim yardımcın olsunCok guzel esin ilgilensin sevindim. Sende bebişine odaklan. Bu hayatta bir tek ölüme care yok. Rahat ol. Guclu olmaya devam edecegiz. Benimde doktorum bugun aradı regli olunca gel detayli konusalim dedi. Yeniden mevcut olan embiryomla devam edeceğim.
Yani epey önce baktırmıştım 4civarıydı ilaç içiyorum her sabah 25lik.. göz kararması onunla mı alakası acaba???tsh baktırdınız mı?
Bende var canım.. ama ben hergün progestan iğne oluyorum sanki o yapıyor gibi geliyor bana..Kızlar sizde de varmı sanki vücudumun her yeri ağrıyor özellikle de bacaklarım dermanım yok gibi
Ahahshshshs ne kadar haklı bir isyanBende aynı şekilde anneme demedim sonradan duyunca biraz küser ama olsun napiyim oda herkese demesin
Benim sızı şeklinde arada oluyor canım.. genel bir vucut ağrım hep var, iğneden muhtemelen. Bi de benim bugün ayağa kalkınca gözüm karardıaa bir şey daha var.. çatı katı bizim ev acaaayip sıcak, yaz gibi terliyoruz ama ayaklarım buz gibi hep ısınmıyor
Umarım bebiş yapıyodur bunlarıSabah birkaç kez batma gibi ağrım oldu ama sonra geçti. İnanılmaz gazım ve kabızlığım var. Duphalac içtim bekliyorumyaa keşke öyle erkenden öğrenebilsek ama beklemekten başka çare yok
Seni güldürebildiysem ne mutlu banaİnan şu durumda bile güldürdün çok yaşa sen varya
İğne yaptığım günler benim de biraz bitkinliğim oluyor. Ben 3 günde bir sabah akşam yapıyorum iğneyi.Bende var canım.. ama ben hergün progestan iğne oluyorum sanki o yapıyor gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?