Bende ilk gebeliğimde ayda bir baktırıyordum.tsh 3,5 la hamile kalmıştım hemen ilaç başladı doktorum.1-1,5 aralığında sürmüştü hamileliğim boyunca.hamilelikten sonra da kalıcı oldu hastalık.tedavi öncesi 1,5 dü değerim.transfer öncesi ilaçlarla 2,35 oldu.doktora doz artıralım mı dediğimde tedavi öncesi dozu baz alırız çünkü kullanılan
tüp bebek hormonları troid değerlerini alt üst eder dedi.her baktırdığında değerin farklı çıkar dedi.ben ilk gebeliğimde ayda bir baktırıyordum dedim bence hiç gerek yok dedi.şimdi hamilelik tahlillerim sırasında bakıldı 0.98 olmuş.sanırım hep bu iğneler etkiliyor bilmyiorım.hocaya henüz dönmedim sonucu ama öncesinde bende senin gibi çok tedirgindim.tiroidin gebeliği engellediğini bildiğim için sürekli doktora baktırayım mı diye sorup duruyordum.arkadaşım da tah 3,5 ile hamile kaldı.endokrin doktoruna git ilaç içmen lazım dediğimde önemsemedi değeri normal sınırlarda olduğu için.gebelik boyunca da sıkıntı yaşamadı sağlıkla doğurdu çocuğunu.ilk 3 ay 2,5 altında diğer aylarda 3 altında olması yeterliymiş değerin.senin gebelik kaybında troid değerin kaçtı?