Acaba birinin göremediği sorunu digeri görür mü ? Negatifi aldıkça yaş ilerledikçe acabalar artıyor işte ..
Farklı bi ilaç iğne vs eklensin hemen farklı bi şey kullandım diye kesin hamile kalacağımı düşünüyorum ahahahhaBen değiştirdim. Aynı yerdeki aynı doktor yine aynı tedaviyi yapacak diye istemedim. Yeni doktorum öncekilerden farklı bir yaklaşım izledi. En azından farklı bir şey yapıldığını bilmenin rahatlığı var.
Canim boş umut vermeyi hiç bir zaman sevmedim . Ancak 4. Gün kan testi yapmış biri olarakYarın sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaparım ben sen bekleyecek misin test gününü? Bi de ilki kimyasal falan mı oldu
Dilerim hepimiz en kısa zamanda kavuşuruzCanim boş umut vermeyi hiç bir zaman sevmedim . Ancak 4. Gün kan testi yapmış biri olarakkaset testte cidden 6. gün çok ara bir dönem idrarda çıkması için. Moralini bozma ve yarın testini tekrarla. Dilerim bebeğine kavuşursun
İyiyim kuzum sende iyi ol ama
Çok teşekkür ederimİyiyim kuzum sende iyi ol amasessiz sessiz okuyorum yazdiklarinizi . Hepiniz takibimde ve dualarimdasiniz şimdilik nadastayim. Yaz sonu son bir kez daha deneyeceğim tüp bebeği . Gerisi kısmet. Bide yaz sonuna kadar doğal yolla deneyeceğim bir iki defa. Bağışıklık baskılanması için bir doktorla görüşeceğim o şekilde deneyecegim. Lenfosit aşısı ilaç yada serum tedavisine bakacağım. İse yararsa hemen yazarim
Hepimizin inşallah. Tüm isteyenlerinÇok teşekkür ederimYolun bu sefer sorunsuz ve kolay olur inşallah inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Bugün 6. Güntransfer dahil 7.gün deyince dennisgo kızıyor bana böyle bi sayma şekli yok diye ahahahahah
Hayirli olsun canim.. bence bu degerinle bugun gitsen keseyide bebekleride gorebilirsin bence..İnşallah ikiz olma ihtimali de var ben keseyi görene kadar yine içim rahat etmeyecek galibahayırlısı artık
Hangi şehirdesin?Saolun kızlar önerileriniz içinBikaç merkez var aklımda onlarlada görüşüp kararımı vereceğim
Doktor hemen adetten sonra yeni tedaviye başlayalım dedi adetliyken gidip görüşeceğimNnagihann6 canım doktor arayınca ne diyecek bakalım ne önerecek dondurulmuşun varmıydı ?
8inden sonra çağırdı. Beklicem artık çok merak ediyorum gerçi ama bakalım durabilecek miyim.Hayirli olsun canim.. bence bu degerinle bugun gitsen keseyide bebekleride gorebilirsin bence..ikiz ihtimali deyince bebeklwri dedim insallah
8ine cok var bece sen oncesinde git canim icin rahatlasin ben oyle yapacam 4unde gidecektim ama yarin bi gidip gormeyi istiyorum geceleri uyku uyuyamiyorum.. hala hafif agrim var.. oylemi boylrmi kendimi yiyecegime gieyim icim rahatlasin en kotu 300 tlm gider.. 10 gun sonra kontrole giderim kalp atisi icin belki duyulur..en azindan 2 kere gitmis olurum..8inden sonra çağırdı. Beklicem artık çok merak ediyorum gerçi ama bakalım durabilecek miyim.
8ine cok var bece sen oncesinde git canim icin rahatlasin ben oyle yapacam 4unde gidecektim ama yarin bi gidip gormeyi istiyorum geceleri uyku uyuyamiyorum.. hala hafif agrim var.. oylemi boylrmi kendimi yiyecegime gieyim icim rahatlasin en kotu 300 tlm gider.. 10 gun sonra kontrole giderim kalp atisi icin belki duyulur..en azindan 2 kere gitmis olurum..
Ben de giderim belki çok var çünkü gerçekten8ine cok var bece sen oncesinde git canim icin rahatlasin ben oyle yapacam 4unde gidecektim ama yarin bi gidip gormeyi istiyorum geceleri uyku uyuyamiyorum.. hala hafif agrim var.. oylemi boylrmi kendimi yiyecegime gieyim icim rahatlasin en kotu 300 tlm gider.. 10 gun sonra kontrole giderim kalp atisi icin belki duyulur..en azindan 2 kere gitmis olurum..
Git benide etiketle ikizmi diyeBen de giderim belki çok var çünkü gerçekten
Benim de dozum değişmedi hatta troid 2.35 den 0.98 e düştü dozu azaltmak bile gerekebilir.baktırmadan artırıp indirmemek lazımBen hamilelik öncesi dozumu kullanıyorum. Değerim hamilelik öncesi değer ile aynı. Test yaptırmadan troid ilacı dozu değiştirilmemeli. Ayrıca her ay düzenli takip gerekiyor.
Ben de giderim belki çok var çünkü gerçekten8ine cok var bece sen oncesinde git canim icin rahatlasin ben oyle yapacam 4unde gidecektim ama yarin bi gidip gormeyi istiyorum geceleri uyku uyuyamiyorum.. hala hafif agrim var.. oylemi boylrmi kendimi yiyecegime gieyim icim rahatlasin en kotu 300 tlm gider.. 10 gun sonra kontrole giderim kalp atisi icin belki duyulur..en azindan 2 kere gitmis olurum..
Ayy heyecanlandım bu değerlerle karından görünür mü kiGit benide etiketle ikizmi diyebide ultrasonuda paylasirsan guzel olur bende gideyim keseyi gorursek bende paylasirim insallah
HahaaFarklı bi ilaç iğne vs eklensin hemen farklı bi şey kullandım diye kesin hamile kalacağımı düşünüyorum ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?