- 12 Kasım 2021
- 3.580
- 4.388
- 83
Benim de geldi test perileriYarın sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaparım ben sen bekleyecek misin test gününü? Bi de ilki kimyasal falan mı oldu![]()
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de geldi test perileriYarın sabah ilk idrarımla erken gebelik testi yaparım ben sen bekleyecek misin test gününü? Bi de ilki kimyasal falan mı oldu![]()
Ne kadar pratikmişben yurtdışındayım ya burada öyle şeyler yok biliyor musun ? Ultrason eşliğinde konulmuyor embriyo. Haliyle iyi bir görüntü için sıkışma da aranmıyor. Embriyolog gönderiyor katateri, bu arada duvarda kırmızı bir ışık yanıyor. İsim kontrolünden sonra doktor transfer ediyor tekrar embriyoloğa gönderiyor. Mikroskopta bakıyor, katater içinde kalmadığına emin olmak için. Tamamsa, ışık yeşile dönüyor işlem bitiyor. Kalkıyorsun gidiyorsun hepsi bu
Başta bu yönteme çok takmıştım haliyle ama tutunma üzerinde çok ciddi etkisi olmadığını öğrendim rahatladım. Sonra zaten alıştım, son derece konforlu gelmeye başladı. Sonda hoş bir şey değil mümkün olduğunca kaçıyorum![]()
Kopkoyu çıksın testin gelsin ikizlerBenim de geldi test perileri![]()
Ben yer değiştirdim canım biri kimyasal biri negatif iki transferim vardı hatta dondurulmuş embriyom bile vardı başka bir kliniğe geçtim hekim iletşimi önemli hiç ilgili değildi benim hekimim konuşmuyor anlatmıyordu bir de yaşadığımız yere uzaktı daha yakın bir yerde başka bir hekim bulduk çok şükür pozitifi gördükKızlar aynı yerde 2 negatif sonrası başka bir merkez mi daha mantıklı yoksa olduğun yerde kalmak mı ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen yer değiştirdim canım biri kimyasal biri negatif iki transferim vardı hatta dondurulmuş embriyom bile vardı başka bir kliniğe geçtim hekim iletşimi önemli hiç ilgili değildi benim hekimim konuşmuyor anlatmıyordu bir de yaşadığımız yere uzaktı daha yakın bir yerde başka bir hekim bulduk çok şükür pozitifi gördük
Negatifi görmekten ziyade doktorunla iletişimin nasıl sana olan ilgisi nasıl bu daha önemli. Sonuçta hiç birinin elinde sihirli bi değnek yok ol dediklerinde olmuyo malesef.Kızlar aynı yerde 2 negatif sonrası başka bir merkez mi daha mantıklı yoksa olduğun yerde kalmak mı ?
Doktorundan memnun değilsen, frekans tutmadıysa bence ayrıl. Doktoru sevmek güvenmek çok önemli. Benim ilk denemem pozitif oldu ama negatif de olsaydı yine doktorumla devam ederdim. Merkezi ve doktorumu özellikle seçmiştim zaten.Kızlar aynı yerde 2 negatif sonrası başka bir merkez mi daha mantıklı yoksa olduğun yerde kalmak mı ?
Günde 1500 kereSizde sık idrara çıkıyor musunuz?![]()
5. Gün embriyosu ile mi bunları yaşadınızHaklı , daha çok erken hiç üzülme dediğim gibi ben 10.gunde idrarda baktığımda negatif olunca çok ağlamıştım hatta dayanamayıp kan verdim negatifi ordada görüp aglamisken tam ağlayım diye
sonucu pozitif alıp ağladım
inşallah hayırlısıyla sende pozitifi görürsün
bu arada benimde 6.gün sonuçlarımızı aynı zamanda alacağız
![]()
Evet gebe kalınca hemen 2 kat yükseltmek gerekiyor. Ben 100mg kullanıyorum şuan 200 çıktım be tsh hala 1.28 normalde 1 altında hepKızlar bişey soracağım tsh 2.58 çıktı benim. İlaç da kullanıyorum. Muhtemelen doz artımı yapacak doktorum. Çok yüksek değildir dimi bebeğe bişey olmamıştır. Endişelendim şimdi.
Dondurulmuş yoktu başka canim henüz aramadı bekliyoruzNnagihann6 canım doktor arayınca ne diyecek bakalım ne önerecek dondurulmuşun varmıydı ?
Acaba birinin göremediği sorunu digeri görür mü ? Negatifi aldıkça yaş ilerledikçe acabalar artıyor işte ..Negatifi görmekten ziyade doktorunla iletişimin nasıl sana olan ilgisi nasıl bu daha önemli. Sonuçta hiç birinin elinde sihirli bi değnek yok ol dediklerinde olmuyo malesef.![]()
Haber gelince yaz bakalım ne diyecekDondurulmuş yoktu başka canim henüz aramadı bekliyoruz![]()
Kızlar aynı yerde 2 negatif sonrası başka bir merkez mi daha mantıklı yoksa olduğun yerde kalmak mı ?
Ben değiştirdim. Aynı yerdeki aynı doktor yine aynı tedaviyi yapacak diye istemedim. Yeni doktorum öncekilerden farklı bir yaklaşım izledi. En azından farklı bir şey yapıldığını bilmenin rahatlığı var.Kızlar aynı yerde 2 negatif sonrası başka bir merkez mi daha mantıklı yoksa olduğun yerde kalmak mı ?
Evet gebe kalınca hemen 2 kat yükseltmek gerekiyor. Ben 100mg kullanıyorum şuan 200 çıktım be tsh hala 1.28 normalde 1 altında hep
Varsa bi sorun belki de dediğin gibi olabilir başka bi göz farklı bi bakış açısı.. Ama en önemlisi kesinlikle iletişimAcaba birinin göremediği sorunu digeri görür mü ? Negatifi aldıkça yaş ilerledikçe acabalar artıyor işte ..
50ye çıkardı doktor bakalım takip edeceğiz. Bi de siz betaya kaç kez baktırdınız. Sizinle ilk ve ikinci değerlerimiz benzerdi diye hatırlıyorum. 3.kez batırmış mıydınızEvet gebe kalınca hemen 2 kat yükseltmek gerekiyor. Ben 100mg kullanıyorum şuan 200 çıktım be tsh hala 1.28 normalde 1 altında hep