- 21 Mart 2021
- 627
- 678
- 53
- 33
Bak kızıcam sana hem transfer gününü saymıyoruz 6. Günün oluyo hem kaset test çıkmaması o kadar o kadar normal ki. Kaybetmiyoruz umudumuzu lütfennYok normal kaset test
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak kızıcam sana hem transfer gününü saymıyoruz 6. Günün oluyo hem kaset test çıkmaması o kadar o kadar normal ki. Kaybetmiyoruz umudumuzu lütfennYok normal kaset test
Hem 6. Gün yaptın hem normal test.. nasıl göstersin bu bebe sana kendiniYok normal kaset test
Böyle bir gün sayma şekli yok. Senin bugün 6. Günün.. transfer günü sayılmıyor. Kafamızı karıştırma bak 7. Günün sandımTransfer dahil 7.günün![]()
Elbette öyle hamilelikle regli belirtileri nerdeyse aynı. Ama ben gebeliği 3 kez tecrübe ettim vücudumun neye nasıl tepki verdiğini nerdeyse ezbere biliyorum artıkBence kendini çok fazla dinliyorsun. Olsa da olmasa da aynı şeyler olacak bence. En azından benim tecrübem öyle. Bir çok insan da regl olacağım diye diye hamile olduğunu öğreniyor. Tersten hamileyim diye şikayet sıralayıp negatif sonuç alabiliyor. Su akacak yolunu bulunacak yakında.. x
Çok erken bence hiç umutsuzluğa kapılmaTransfer dahil 7.günün![]()
Acaba tekrar yükselme ihtimali yok mu belki bir iğne serum falan yaparlar moralini bozmamaya çalış yine de.Kan degerim de dusmus kizlar sabah kan verdim sanirim kimyasal gebelik oldu 512 den 163 e dusmus kanım![]()
Çok erken bence hiç umutsuzluğa kapılmadaha gününe çok var belki de tutunmaya çalışıyorlar
Hem 6. Gün yaptın hem normal test.. nasıl göstersin bu bebe sana kendiniaz sabır.. 7. Gün erken gebelik testinde incecik çizgiler çıkıyor biliyorsun. Ben senin de 7. Gün sandım dün 6 yazmıştın sanki ama senin bugün 6… az kaldı. Kendini dinleme bak keyifli bir gün geçir. Şu an teoride annesin. Çünkü testin geçersiz
bir kaç gün sonra resmî olarak anne olduğunu görürüz umarım.
5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunur kana beta salgılar yazıyo bir çok yerdeBak kızıcam sana hem transfer gününü saymıyoruz 6. Günün oluyo hem kaset test çıkmaması o kadar o kadar normal ki. Kaybetmiyoruz umudumuzu lütfenn![]()
Asistan aradı ilaclari bırak dedi Mustafa bey sizi arayacak gun sonunda dediAcaba tekrar yükselme ihtimali yok mu belki bir iğne serum falan yaparlar moralini bozmamaya çalış yine de.![]()
Biliyorum ne desem boşKan degerim de dusmus kizlar sabah kan verdim sanirim kimyasal gebelik oldu 512 den 163 e dusmus kanım![]()
Çok üzüldümAsistan aradı ilaclari bırak dedi Mustafa bey sizi arayacak gun sonunda dedi
İlaçlarını kullanmayı bırakma sakın. Belli olmaz benim hiç göğüslerde şişme vs olmadı. Her gebelik bir olmaz daha test gününe çok var5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunur kana beta salgılar yazıyo bir çok yerdehem göğüslerim de sanki adet olmuş gibi çok hafif. Ben şimdiye kadar hep göğüslerimden anladım hamileliklerimi
neyse üzülmüyorum kızlar embriyom var yeni bi transfere şimdiden mental olarak hazırım ben sorun değil yani
ama ilaçlarımı kullanmaya devam edecem kan zamanını beklerim sonuca göre doktorumla iletişime geçerim
![]()
Senin ki tutmuştur inşallah canım da bi şok eder seniİnşallah seninki tutmuştur2 embriyo transferi oldu demi
![]()
Haklısın 48 saatte tutunma oluyor ve sonra beta salgılanıyor.. şu an kanında beta olabilir5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunur kana beta salgılar yazıyo bir çok yerdehem göğüslerim de sanki adet olmuş gibi çok hafif. Ben şimdiye kadar hep göğüslerimden anladım hamileliklerimi
neyse üzülmüyorum kızlar embriyom var yeni bi transfere şimdiden mental olarak hazırım ben sorun değil yani
ama ilaçlarımı kullanmaya devam edecem kan zamanını beklerim sonuca göre doktorumla iletişime geçerim
![]()
Asistan aradı ilaclari bırak dedi Mustafa bey sizi arayacak gun sonunda dedi
Senin ki tutmuştur inşallah canım da bi şok eder senibana 2 embriyo transfer edildi ama benim yaşım 40, sizin gibi çıtır değilim o yüzden benim de tutma ihtimalim epey düşük..
Kızlar bişey soracağım tsh 2.58 çıktı benim. İlaç da kullanıyorum. Muhtemelen doz artımı yapacak doktorum. Çok yüksek değildir dimi bebeğe bişey olmamıştır. Endişelendim şimdi.
Yok yok takılmıyorum, moral vermek için söyledim, gençler için tek embriyoyla da şans çok yüksek çünkü.. tedavim de yaşıma göre çok rahat geçti, olmayacağını, zamanın geçtiğini hiç düşünmüyorum.. ilk seferde olacak kadar kendimi şanslı hissetmiyorum sadece o kadarBen 41 gördüm pozitifi.. Üstelik asla 2 embriyo transferi de yapılmıyordu. Yaşa takılmayın, yaşa takılan birisi olarak söylüyorum. Ben yaptım siz yapmayın..![]()