- 12 Kasım 2021
- 3.580
- 4.388
- 83
Bnm 7. Gün idrarda çıktı kişiden kişiye değişebilir
Tabi 7. Gün negatif çıkarsa sonra kanda pozitife dönme ihtimali olur. İdrara daha geç geçiyor çünkü. Ben test gününü beklerim demiştim ama 7. Gün için içimi yedi duramadım.bak şimdi öyle dedin heyecanlandırdın beni ama ya çıkmazsa.. bende negatif olursa mesela bir kaç güne pozitif olma ihtimali var mı? Yoksa, test yapar öğrenirim kafam rahat eder..
bak şimdi öyle dedin heyecanlandırdın beni ama ya çıkmazsa.. bende negatif olursa mesela bir kaç güne pozitif olma ihtimali var mı? Yoksa, test yapar öğrenirim kafam rahat eder..
En son değerin kaçtı canım ve kaçıncı gün?Tabi 7. Gün negatif çıkarsa sonra kanda pozitife dönme ihtimali olur. İdrara daha geç geçiyor çünkü. Ben test gününü beklerim demiştim ama 7. Gün için içimi yedi duramadım.
siz niye böyle düşünüyorsunuz? ben ilk transferimle tabi hatırladığım kadarıyla kıyaslamaya çalışıyorum ilk transferim tutmuştu kimyasal oldu, bu sefer hiçbir şey yok sıfır her şey. siz bir de kasık ağrısı diyordunuz bence olumsuz düşünmeyin sanki sizin söylediklerinize göre sizde var bende yok gibi :) göğüslerim şiş değil, kasık ağrısı yok dün biraz karnım ağrıdı gibi bugün o da yok. ama ben düşünmemeye çalışıyorum :)Kızlar 3 gebelik geçirmiş biri olarak tecrübelerime dayanarak tutmadığını düşünüyorum ve bu ilaçları boşuna kullanıyomuşum hissine kapıldım bile çoktan
Kasık ağrım vs kalmadı. Göğüs hassasiyetim de hiç yok. O yüzden biraz umutsuzum çünkü tüm gebeliklerimde ciddi göğüs ağrısı yaşadımsiz niye böyle düşünüyorsunuz? ben ilk transferimle tabi hatırladığım kadarıyla kıyaslamaya çalışıyorum ilk transferim tutmuştu kimyasal oldu, bu sefer hiçbir şey yok sıfır her şey. siz bir de kasık ağrısı diyordunuz bence olumsuz düşünmeyin sanki sizin söylediklerinize göre sizde var bende yok gibi :) göğüslerim şiş değil, kasık ağrısı yok dün biraz karnım ağrıdı gibi bugün o da yok. ama ben düşünmemeye çalışıyorum :)
5. Gün embriyosu 9. Gün 211, 11. Gün 524 oldu canım. Ama doktorum beklediğimden yüksek dedi. O yüzden sizin daha az çıkarsa stres yapmayınEn son değerin kaçtı canım ve kaçıncı gün?
Bugun daha iyiyim canim. Yarin sabahi bekliyorum tahlil için. Insallah yuksek cikacak dua edin benim icin nolur. Sen nasilsin canim nasil geciyor ? Ben 1 hafta sonra ise basladim orda hata yaptim. Eger sonuc olumsuzolursa bir dahakine 1 ay izin alip evde dinlenicem.P Papatya321f nasılsın iyi misin?
Benim de 6. Gün gayet belliyditransfer gününü saymadan tabii.
7-8 silikleşmeye başladı kan değeri düştü falan filan 9. Gün iyice silikleşmişti hiç yok bile denebilirdi
İkiz olmadığına eminsin değil mi canım5. Gün embriyosu 9. Gün 211, 11. Gün 524 oldu canım. Ama doktorum beklediğimden yüksek dedi. O yüzden sizin daha az çıkarsa stres yapmayın
10 gunden sonra gogus agrisi basladi bende. Sonra 1 gun hicbisey yok 1 gun hafif agri insan pinpirikleniyor ama hic belirtisi olmayip pozitif olan cok. Test gununden once test tahlil yapma. Insan daha cok strese giriyor. Kaderimizde varsa bu ay yoksa gelecektebirgun çocuğumuzolacak. Rahat ol lutfen.Kasık ağrım vs kalmadı. Göğüs hassasiyetim de hiç yok. O yüzden biraz umutsuzum çünkü tüm gebeliklerimde ciddi göğüs ağrısı yaşadım
Çok şükür iyiyim günler geçiyo bi şekilde daha test günüme var bakalımBugun daha iyiyim canim. Yarin sabahi bekliyorum tahlil için. Insallah yuksek cikacak dua edin benim icin nolur. Sen nasilsin canim nasil geciyor ? Ben 1 hafta sonra ise basladim orda hata yaptim. Eger sonuc olumsuzolursa bir dahakine 1 ay izin alip evde dinlenicem.
Hiç bir şey hissetmemen çok normal. Adet ağrısı gibi ağrıları ben de hissettim hep hatta son günler artık iyice artmıştı adet olacağım sandım ama çok şükür pozitifGünaydın kızlar bişey soracağım bugün transferin 2.gunu ama sanki karnımin içi boş gibi geliyor hiç bişey hissetmiyorum arada bı adet sancısı gibi gelip geçiyor sonrasında hiç biseyim yok gibi acaba diyorum bı korku giriyor yine mi negatif olacakki diye umutsuzluga kapılmak istemiyorum ama bilmiyorum
İnşallah en kısa zamanda sorunsuz korkmadan kolay bi şekilde çocuk sahibi oluruz bizlerde10 gunden sonra gogus agrisi basladi bende. Sonra 1 gun hicbisey yok 1 gun hafif agri insan pinpirikleniyor ama hic belirtisi olmayip pozitif olan cok. Test gununden once test tahlil yapma. Insan daha cok strese giriyor. Kaderimizde varsa bu ay yoksa gelecektebirgun çocuğumuzolacak. Rahat ol lutfen.
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Benim de sizin gibi değerlerim yüksek 12. Gün 620, 14.gün 1287 çıktı. Çift embriyo. İkiz olabilir dendi mi sizeAaaa bende 5 mayısta transfer oldum o zaman aynı gündeyiz. Ben sabah kan verdim çok yüksek çıktı normalde 9800 olması lazım benim 27200 çıktı
Amin canim yarin guzel haberle gelecegim buraya allahin izniyle insallahİnşallah en kısa zamanda sorunsuz korkmadan kolay bi şekilde çocuk sahibi oluruz bizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?