Ay senin bebişine kısmet demek ki hadi inşallah üzerinde görmek nasip olsunYa bende de var bir parça ama kendi bebeğime almadımarkadaşımın bebeğine almıştım sonra görüşemedik çocuk büyüdü bende kaldı o da kendi kızına giydirirsin demişti ilk 3 ay şeyiydi sonra ona başka hediye aldım bende kaldı
Yaaa tatlılığa bakHadi bende atayım
Sene 2013 şubatın 4 üdaha o zamanlar sevgiliz bana aldığı hediye kutusu sarardı resmen
Yaaaa gözyaşın pıtHadi bende atayım
Sene 2013 şubatın 4 üdaha o zamanlar sevgiliz bana aldığı hediye kutusu sarardı resmen
Benim eşim 3 erkek kardeşler ve hep hayali bir kızVayyy o zamandan çocuk isteği varmışyalnız bizim ilk 3 sene falan o kadar istemeyip dikkat etmemiz şu an çok komik geliyor nasıl dikkat ediyorduk anlatamam aşırı korkuyordum ya olursa diye sanki çok kolay bir şeymiş gibi ne kasmışız boş yere diye gülüyoruz
Benimde banyo lifi var elbise şeklindeYaaa tatlılığa bakyalnız ne kirli çıkı çıktık hepimiz de benim ilk evlendiğimde kendi ellerimle ördüğüm kundak bile var erkek bebek için demekki hepimiz çılgınmışız daha olmadan birşey ler almışız
Hahahha valla çok fenayız istemem yan cebime koy hepYaaa tatlılığa bakyalnız ne kirli çıkı çıktık hepimiz de benim ilk evlendiğimde kendi ellerimle ördüğüm kundak bile var erkek bebek için demekki hepimiz çılgınmışız daha olmadan birşey ler almışız
Bu da benden olsun ekleyebildim mi bilmiyorum
Yaaa bu ne beeeee yerimmm bayıldım tombul tombul bacakları içinde ısırmalık ayyy
Yaaa tatlılığa bakyalnız ne kirli çıkı çıktık hepimiz de benim ilk evlendiğimde kendi ellerimle ördüğüm kundak bile var erkek bebek için demekki hepimiz çılgınmışız daha olmadan birşey ler almışız
Benim eşim 3 erkek kardeşler ve hep hayali bir kızmalesef bizde hangi alla hizmet bilmiyorum ama 2 sene korunduk
Bende 1 sene korundum ya hep aynı hikayeler yemin ederimVayyy o zamandan çocuk isteği varmışyalnız bizim ilk 3 sene falan o kadar istemeyip dikkat etmemiz şu an çok komik geliyor nasıl dikkat ediyorduk anlatamam aşırı korkuyordum ya olursa diye sanki çok kolay bir şeymiş gibi ne kasmışız boş yere diye gülüyoruz
Müsadenizle ağlıyorum o zaman
Neden korunuyorsakBende 1 sene korundum ya hep aynı hikayeler yemin ederim
Biz hiç korunmadık olursa olur dedik oldu da ama nasip olmadı kucağımıza almak.. bizimde sınavımız bu dedikBenim eşim 3 erkek kardeşler ve hep hayali bir kızmalesef bizde hangi alla hizmet bilmiyorum ama 2 sene korunduk
Ay olunca ne hallere düşecez merak ediyorum tonla kıyafet leri olucak bu gidişlekesinlikle ben pek değil ama eşim çok düşkün her alışverişe gittiğimizde bıraksam bir parça alır
Ben almaktan çok örmeye meraklıyımAy olunca ne hallere düşecez merak ediyorum tonla kıyafet leri olucak bu gidişle
Yaaa bu ne beeeee yerimmm bayıldım tombul tombul bacakları içinde ısırmalık
Ay olunca ne hallere düşecez merak ediyorum tonla kıyafet leri olucak bu gidişle
Ay ondan çok korkmuş tüm asla ilk gece de kalmak istemiyor dum ve bu yüzden Yasmin kullanmıştım hatta söylemesi ayıptır aynı zamanda prezervatif deBiz hiç korunmadık olursa olur dedik oldu da ama nasip olmadı kucağımıza almak.. bizimde sınavımız bu dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?