7 tane 5.gün embriyom var donduruldu. Adetimi bekliyorduk işte ama biraz erken oldumYok bu adet ile doğum kontrol hapı veriyor doktor.. Hormonların dengelenmesini bekliyor. Bir sonraki ay başlıyorsunuz.. Sonuçlarınız nasıl? Kaç embryonuz oluştu..
Evet dikkat et kendine ayaklarını sıcak tutValla heyecanlıydım, hiç ameliyat anestezi tecrübem yok. Geçti gitti diyelim , şimdi evde dinleniyorum . Biraz kasık bölgemde sancı var 2-3 gün olması normal ağrı kesici alabilirsin dedi hemşire.
Evet seni baya takipteydim çok şükür pozitif çıktın çok sevindim duyuncaİnşallah tutunmuşturfitil sonrası o su gibi bende de bazen oluyot genelde güzel ittiğimde oluyor iyi koyamazsam beyaz şekilde geliyor ileriye itersem öyle eriyor sanırım tedirgin olma hiç neden öyle bi kanıya kapıldın daha dur test bile yapmamışsın Ben nasıl panik ve olumsuzdum bak beni düşün olacağı varda olabiliyor
Naçizane tavsiyem yapmaEvet seni baya takipteydim çok şükür pozitif çıktın çok sevindim duyuncaya bugün 8. Günüm 3. Gün embriyosu gece yada yarın sabah test yapacağım çok merak ediyorum
Olsun ne güzel artıp artmadıgına tekrar bakılacakBu arada benden 10. gün değerimi yok sayıp 4 gün sonra yani pazar yeniden test istedi hemşire. Sonra kese gününü vercez dedi
Hayır hiç değil bildiğin su gibi bi anda geliyor çok fazlaBu baya yapışkan bir akıntı mı ?
Yarın transfer hariç 9. Gün olacak bi bakayım sonra tekrar 12 si sabahı yaparımNaçizane tavsiyem yapmagerçekten dayan en az 10 gün inşallah sen de pozitif çıkarsın tüm sonuç bekleyenler için duamız bu yönde pozitif görenler de kucaklarına sağlıkla alırlar inşallah hep bir endişe hali
Benim de 5.gün embriyosuydu 9.gün yapmıştım ilk testi silik çıkmıştı o zaman silik çıkarsa moralini bozmaYarın transfer hariç 9. Gün olacak bi bakayım sonra tekrar 12 si sabahı yaparım
İyi olmuştur.. Hiç endişelenme :)7 tane 5.gün embriyom var donduruldu. Adetimi bekliyorduk işte ama biraz erken oldum
Hadi inşallahBilmiyorum ki bende vallahi belki direk transfer de edebilir dediğin gibi belki cumartesi netleşir iyice
Silik çıksın yeter ki çıksın o kadar ihtiyacımız var ki onun varlığınaBenim de 5.gün embriyosuydu 9.gün yapmıştım ilk testi silik çıkmıştı o zaman silik çıkarsa moralini bozmaYa da hiç çıkmazsa sonradan belirebiliyor
Akşam yada yarın sabah yazarım buraya daBenim de 5.gün embriyosuydu 9.gün yapmıştım ilk testi silik çıkmıştı o zaman silik çıkarsa moralini bozmaYa da hiç çıkmazsa sonradan belirebiliyor
Canım eğer kanaman adetse tutmadı ise vakti zamanı daha gelmemiştir umudunu kaybetme bi sonraki denemende olur inşallahYoğun kanamam war kahverengı doktorla konuştum 1 gun bekle dıyor adet gıbı kanama tutmadı işte artık emınım
İnşallahMaşallah çok güzel sayı, inşallah hepsi kaliteli embriyo olarak döner size
Kahverengı bıldıgın ama yoğun yanı doktor yarını bekle dıyor neyını beklıcem kan verıcem bugün yoksa yok oturduk ağlıyorum zaten neyı çok ıstedıysem bana nasıp olmadı hayalim uçup gıttı elımdenCanım eğer kanaman adetse tutmadı ise vakti zamanı daha gelmemiştir umudunu kaybetme bi sonraki denemende olur inşallahkaçıncı denemen bilmiyorum ama benim bu 5. Denemem o yüzden pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?