- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
hayırlı olsun canımmm, cok cok sevındımmmAmin insallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım insallah
Aynen burada okuduğum yorumlarda da insanlar hep öyle yapmış...Gerçekten 60 lira ise gidip gelmeye değer ya..önce bir güleyim…
Demek hemşireneyse yeğenine birşeyler alır açığı kapatırsınız
Ben doktora sordum İlkini hastenede yap alerji vs. Birşey olmazsa evde yapabilirsin dedi.
Yok bu adet ile doğum kontrol hapı veriyor doktor.. Hormonların dengelenmesini bekliyor. Bir sonraki ay başlıyorsunuz.. Sonuçlarınız nasıl? Kaç embryonuz oluştu..Biraz erken adet oldum ve opu işlemi sonrası ilk adetim. Acaba bu adetle başlar mıyız ki transfer hazırlıklarına
Çok sağ olunhayırlı olsun kızlar cok cok sevındımm,
sızı gızlıden takıpteyım bende ıkı negatıf asılama sonrası tup bebek dusunuyorum sızlerı goruncede ayrı bır ıcımde umut oluyor.
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın daha fazla bekletmesın.
ılk denenemıydı sızın ?
10.gün test vermek pişmanlıktır arkadaşlar yapmayınBu arada benden 10. gün değerimi yok sayıp 4 gün sonra yani pazar yeniden test istedi hemşire. Sonra kese gününü vercez dedi
Hsg den sonra transfer edilmesi iyi bence bildiğim kadarıyla hsg de verilen opak maddenin embriyonun tutunmasına etkisi varmış hsg den sonra hamile kalan da çok oluyormuş ( biraz geç oldu ama msjları ancak oluyorumVallahi sormayı unuttum doktora opu heyecanınaama tahminim dondurulmuş transfer çünkü hsg çekileceğim tekrardan
yaaaa harıkaaa masallaahh suphanallaahhh,Çok sağ olunEvet aynen benim de iki negatif aşılama sonrası ilk tüp bebekti sen de ilk denemende pozitif olursun inşallah ,tamamına erip kucaklarımıza da alırsak ancak rahatlayacağız
Bende o bile yoktu hala yok gibi zaman zaman çok gaz sancısı ve aşırı şişkinlik oluyo sanırım ilaçlardan oluyor o da gerçekten belirtilere takılıp üzülmeyin ,test gününü bekleyinBenimde 8. Günüm tüm belirtiler yok oldu sadece göğüs hassasiyetim kaldı gibi
Bel ağrım çok fazlaydı iki üç gündür o da yok malesef inşallah benimledir diğer dedikleriniz hepsi bende de oldu 4. Gün özellikle çokBenim 3. gün baya belirtim oldu bacak ağrısı, göğüs ağrısı filan ama çok erken bir gündü belirti için. Sonrasında geriye bel ağrısı dışında bişey kalmadı. Şuan hala belim ağrıyor, içinizi ferah tutunİnşallah bebeğiniz sizinledir
Eşinizin durumu nasıl düzeldi acaba bizde de sorunlar oyaaaa harıkaaa masallaahh suphanallaahhh,
bende cookkk ıstıyorum ya, benımde ılk asılamam kımyasal oldu ıkıncısı negatıf kasım ve aralıkta
31 yasındayım esımde sperm azlıgı ve hareket sorunu vardı baya duzeldı sukur, bnde bu yaz bıtmeden dusunuyorum nasıp olursa.
kesınlıkle canım yaaa, ınsallah saglıkla hayırla kavusursunuz
Amin canım inşallahyaaaa harıkaaa masallaahh suphanallaahhh,
bende cookkk ıstıyorum ya, benımde ılk asılamam kımyasal oldu ıkıncısı negatıf kasım ve aralıkta
31 yasındayım esımde sperm azlıgı ve hareket sorunu vardı baya duzeldı sukur, bnde bu yaz bıtmeden dusunuyorum nasıp olursa.
kesınlıkle canım yaaa, ınsallah saglıkla hayırla kavusursunuz
Ay inşallah benimde bebeğim tutunmuştur tek embriyomda geriye hiç kalmadıBende o bile yoktu hala yok gibi zaman zaman çok gaz sancısı ve aşırı şişkinlik oluyo sanırım ilaçlardan oluyor o da gerçekten belirtilere takılıp üzülmeyin ,test gününü bekleyin
cok ıstıyorum gecen gun esımle bıraz tartıstık oda olmazsa ıste cok uzulursun vs dedı neden olmasın dedım nasıp belkı olacak, sen ıstemıyorsan ben kendım gıderım dedım sacmalama falan dedı, sımdı para koyuyoruz kenara 25 *30 arası tutuyor sanırım.Amin canım inşallahbenim aşılamada kimyasal bile olmamıştı bizimkisi sebepsiz infertilite ,süreçten hiç korkup çekinme istiyorsan eğer gerekli zamanı verdiysen kendine bir ayda olup bitiyor aynı aşılama gibi
Akıntım yok fitil sonrası su gibi oluyor gün içinde sadece inşallah Bebeklerimiz bizimledir ben bu akşam yada yarın sabah test yapacağım evdeBende akıntı war ıste ınsallah tutunma belırtısıdır bel agrım ve ayaklarım da eklendı buna bılemedım suanda çok karısık kafam
canımm olıgospermı dedıler 7ay once, 8 mılyon sperm morfolojı 5- ılerı hız 20 ıdı.Eşinizin durumu nasıl düzeldi acaba bizde de sorunlar o
Olsun yaa içim rahat eder10.gün test vermek pişmanlıktır arkadaşlar yapmayınbugünkü değer kaç çıkmıştı senin olsun bence güzel bir şey sürekli vermek ben iki kere sordum bi daha vereyim mi diye yok demişti ama ben yarın vereceğim galiba
Aminnn canımmm inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalımÇok teşekkür ederim yazdıklarınızı hep okuyorum çalıştığım için çok yazma fırsatı bulamıyorum hepiniz çok içten insanlarsınız insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür güzel haberlerimizi alalım insallah hepinizden de
İki aşılaman varda rapor çıkartırsan o kadar tutmuyor,kuruma bağlı ama istersen özelden kısaca bahsedeyim ona göre bütçe belirlersinizcok ıstıyorum gecen gun esımle bıraz tartıstık oda olmazsa ıste cok uzulursun vs dedı neden olmasın dedım nasıp belkı olacak, sen ıstemıyorsan ben kendım gıderım dedım sacmalama falan dedı, sımdı para koyuyoruz kenara 25 *30 arası tutuyor sanırım.
ruhsal olarak yorgun hıssedıyorum ama başlamak cok ıstıyorum
Olsun yaa içim rahat eder474 bugünkü sonucum. Her 2 günde bir ikiye katladığını varsayarsak pazar güne 2000 lere yaklaşmış olur
Hayırlı olsun canım maşallah12. gün değerim 474Çok şükür allahım, Allah bekleyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?