- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
- 33
Çok teşekkür ederimYaaaMaşallah çok sevindim, artış çok güzel Ben de 2. kan sonucumu bekliyorum inşallah artışım iyidir.
Amin canım insallah çok teşekkür ederimUmarım hersey güzel ılerler degerın güzel katlanmış bak ne güzel benımde 8.gun kahverengı kanama gördüm panık yaptım suanda ınsallah hersey yolundadır
Biz serumdan bahsediyoruz canım. Bize ekstra serum verildi. Nar avakado yiyebilirsin. Ben narı transfere bir gün kala bıraktım. Transferden sonra yenmiyor zaten…İğneden mi bahsediyorsunuz ?
Bana doktorum sadece estrofem verdi. Değişik bir kabı var . Çark gibi çeviriyorum üzerinde günler yazıyor . :) Doğru ilaçtır sanırım :)
İğne filan vermedi. 15 martta kontrole çağırdı. tahmini 25 mart transfer dedi.
Bu süreçte ilişki yasak mı ? Birde avakodo , nar vs yemeli miyim ?
Çok güzel artmış, sağlıkla devam etsin. 10 gün sonra kese, üzerine iki hafta daha ekle kalp
Hadi inşallahDeli misin hem de nasıl gider, bulantısı olan herkes kilo veriyor
Evet evet öyle olmuş gönlünceBu sefer sanki tek embriyo ayarında artmış gibi dimi:))) çok teşekkür ederim çok sağolun hepimiz hep güzel haberler alalım insallah gerçekten süreç çok zor hepimizin yüzü gülsün insallah
Güzel sonuçlarla gel inşallah canımCumartesi olucak canım
Benimde 8. Günüm tüm belirtiler yok oldu sadece göğüs hassasiyetim kaldı gibiUmarım arkadasondan adet gelmez napcagımı bılemedm suanda 8.gun bugün daha
Benim 3. gün baya belirtim oldu bacak ağrısı, göğüs ağrısı filan ama çok erken bir gündü belirti için. Sonrasında geriye bel ağrısı dışında bişey kalmadı. Şuan hala belim ağrıyor, içinizi ferah tutunKızlar benim tüm belirti dediklerim geçti bi anda ne belim ne kasığım bacağım hiç bi ağrı sızı kalmadı 4-5-6. Günler oldu bitti olumsuz hissetmeye başladım dünden beri böyle olan var mı çok şiddetli belim falan ağrımıştı sadece şuan göğüs hassasiyetim var gece bi ara hareket edemedim öyle bi ağrıdılar ki göğüslerim
Canım çok teşekkür ederim Amim insallah sağlıkla devam eder hepimizin güzel haberlerini alalım insallahÇok güzel artmış, sağlıkla devam etsin. 10 gün sonra kese, üzerine iki hafta daha ekle kalpohhhh ne güzel maşallah rabbim bize de nasip eder inşallah
Embryo için telefonlar aranmak en güzeli.. Ama sonra ilk transfer çok heyecanlı oluyor.. İnş seninde ilk ve tek olurTransfer i çok merak ediyorum çok farklı bi duygu burda kızları gördükçe heyecanlanıyorum
İnşallah bende sız gıbı görürüm çok korktum suanda ınsallah bebegınız sıkı sıkı tutunur sıze dualarımız senınleAmin canım insallah çok teşekkür ederimYazılanları okudum bence de tutunma belirtisi olabilir lütfen umutsuzluğa kapılmayın benden de kahve leke gelmişti 7. Günden beri hatta dün kırmızı pembe falan da geldi korkmuştum çok içinizi ferah tutun insallah güzel haberler verirsiniz
Bende akıntı war ıste ınsallah tutunma belırtısıdır bel agrım ve ayaklarım da eklendı buna bılemedım suanda çok karısık kafamBenimde 8. Günüm tüm belirtiler yok oldu sadece göğüs hassasiyetim kaldı gibi
Amin insallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağınıza alalım insallahEvet evet öyle olmuş gönlünceMaşallah gayet güzel böyle devam etsin inşallah
Çok şükür canım çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah12. gün değerim 474Çok şükür allahım, Allah bekleyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum
hayırlı olsun kızlar cok cok sevındımm,Evet evet öyle olmuş gönlünceMaşallah gayet güzel böyle devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?