Hayırlı olsun canımKızlarrr sonucum çıktı 167,12Allahım sana şükürler olsun, bekleyen isteyen herkese nasip olsun Bu öyle bir süreç ki ne zaman ne olacağını kestirmek güç, Allah pozitif sonuç alıp ilk etabı geçen herkese ve bana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Her şey bundan sonra başlıyor
Yarın onun transferi:)Elifk61 transferı vardı ne oldu acaba kız donmedı de acaba inşallah yolundadır hersey
inşallah canım rabbim yardımcın olsunİnşallah bebıs tutunmalarıdır anası hergun ıgne oluyor onun ıcın neler yapıyoruz
İnşallah canım inşallahHer belirti apayrı demek.Su hassas dönemleri inşallah en kısa zamanda atlatırız da kuzularimizla rahat rahat geciciriz sonraki dönemlerimizi
Ayakta durmakla tutunmasının alakası yok canım bence sadece çok belin ağrıyor ayakta durdukça. Ben öğretmenim ama üç buçuk gün dersim var rahat geçiriyorum o yüzden.Arkadaş aranızda öğretmen olup pozitif gören var mı? Çok ayakta durdunuz mu? Bende ile geldim baya ayakta kalacak gibiyim
Benim uzun saat olan günlerde belim çok ağrıdı eve gelince evet biraz kendini dinlendirerek yapmak gerekiyor sürekli ayakta değil deAyakta durmakla tutunmasının alakası yok canım bence sadece çok belin ağrıyor ayakta durdukça. Ben öğretmenim ama üç buçuk gün dersim var rahat geçiriyorum o yüzden.
Evet nöbetleri gönüllüye çevirmeleri lazım artık bence gebelikte en azından. Çok zorBenim uzun saat olan günlerde belim çok ağrıdı eve gelince evet biraz kendini dinlendirerek yapmak gerekiyor sürekli ayakta değil denöbet günleri ölümcül darbe
Belirti inan ogrendikten sonra başlıyor.Oncesinde bilsende koduramadigin şeyler oluyor tabiİnşallah canım inşallahHamilelik olarak 0 belirti yaşıyorum sanki daha kanda vermiyorum ne durumdayız düşünmekten delirebilirim
Bilmiyorum ya rabbim yardımcımız olsun valla bı süreç daha stresli geçiyor benim için pozitifi veya negatifi beklemek daha kolaydıBelirti inan ogrendikten sonra başlıyor.Oncesinde bilsende koduramadigin şeyler oluyor tabi
Hem yorgunluğu hem bahçesi,topu,çarpanı koşanı uçanı kaçanıEvet nöbetleri gönüllüye çevirmeleri lazım artık bence gebelikte en azından. Çok zor
Eğer çok stres yapıyorsan bir test yaptır iki gün sonra falan için rahatlarBilmiyorum ya rabbim yardımcımız olsun valla bı süreç daha stresli geçiyor benim için pozitifi veya negatifi beklemek daha kolaydı
Benim yarın 10-11 arası transfer suan ev işlerni halletmekle meşgulümElifk61 transferı vardı ne oldu acaba kız donmedı de acaba inşallah yolundadır hersey
yazacak olumlu bir şeyim kalmayınca dedim sizi üzmeyeyim
Aslında bugün yaptıracaktım vazgeçtimEğer çok stres yapıyorsan bir test yaptır iki gün sonra falan için rahatlar
Ben bugün bılıyordum ev işini hallet sonra dınlenme vaktiBenim yarın 10-11 arası transfer suan ev işlerni halletmekle meşgulümtransfer heyecanımı bile yasayamıyorum
İnşallah canım ne oldu görüştün mü ne zaman başlıyorsun regl bitti miyazacak olumlu bir şeyim kalmayınca dedim sizi üzmeyeyimbirde haftasonu misafirdi dışarda gezmesiydi sadece girip okudum birikmesin diye:)) görüyorum çok güzel sonuçlar var içim heyecan doluyor, umut doluyor ya darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah
benim o 8. günü kanamam olmuştu ya sonra normal adet gibi 5-6 gün sürdü bitti şimdi arada kahve akıntı oluyor yani şeffaf kahve anlamadım ilaçları bıraktım yeniden gelir mi yoksa ayın sonunda mı olurum kestiremiyorum inşallah şimdi yeniden olmam 1 ay bekle dediler şimdi regl olursam çok erken 27 şubatta olmuştum 27 martta olsam nisan da başlarım diye düşünüyoırum tam da ramazan ayında :)İnşallah canım ne oldu görüştün mü ne zaman başlıyorsun regl bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?