- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
Benim 4 yumurta toplandı 4.güne 2 tane kaldı..işin sonu iyi olsun diyorum artık. Vardır herşeyde bir hayır. Çok sağolun yardımcı olduğunuz içinCanım o yüzden değildir genelde yumurta sayısı azsa riske atmayıp 3. Gün transfer ediyorlar ya da donduruyorlar.yumurta sayısı çoksa ve 3.günü görmüşse risk alıp 5. Güne gidiyorlar.mesela benden 12 toplandı 10 döllendi.4. Güne kadar 10 un hepsi geldi ama 5. Güne 5 tanesi kaldı onlar donduruldu.yani 5. Güne yarısı gidebildi o yüzden risk almayıp dondurmuşlardır
İyi çok şükür aklımda kalmazBeeeenbir de en soğuk günde nöbet tuttum ,cuma günü de 9 saat dersim vardı o gün gidip kan verdim pozitif
amin canım inşallah hayırlısıı:)Yaaahakkımızda hayırlısı olsun.
Nısanda baslıcaktı o öyle bılıyorum amaozmut bugün aklımdaydı sana yazmak ,ne zaman transfer olacaksın diye bu adetin bitti ,ikinciye mi başlayacaksın
canımm evet şöyle aslında benim adetim oldu mu o düşük mü oldu ne oldu anlamadım 1 ay sonra gel dediler ara ara kahve lekelenmem oluyor sadece gelecek mi adet yeniden ilaçları bıraktım diye çözemediozmut bugün aklımdaydı sana yazmak ,ne zaman transfer olacaksın diye bu adetin bitti ,ikinciye mi başlayacaksın
Erken gebelik productor mü ne o çok hassas ondan yapmak istiyorum2 gün sonra erken gebelik mı alcaksın kasette cıkarmı
Ama ben ilk hafta rapor aldımİyi çok şükür aklımda kalmaz
Bir öncekinde 1 hafta izin aldım. Negatif görüp boyumun ölçüsünğ aldım.. Bi daha izin almayacağım dedim.. En azından hayatın akışında negatif görürüm dedim
İkimizin aynı diye ben de seni takip ediyordum, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım hayırlı olsun nedense hamile oldugun hep içime doğuyordu seni bu konuda çok takip ettim ikimizde aynı günde ilerlediğimiz için rabbim dualarını kabul etti ne güzel
Öyle olacak bence decanımm evet şöyle aslında benim adetim oldu mu o düşük mü oldu ne oldu anlamadım 1 ay sonra gel dediler ara ara kahve lekelenmem oluyor sadece gelecek mi adet yeniden ilaçları bıraktım diye çözemediben tahmin ediyorum ki mart sonu gibi gelse nisan da başlamış ve transfer olmuş olurum allah nasip ederse yaaa o kadar umutluyum ki burda gördükçe yüreğim hopluyor çok az negatif gören olduk bizde peşinizden gelelim inşallah
Sen de arkamızdan geliyorsun ben inanıyorumcanımm evet şöyle aslında benim adetim oldu mu o düşük mü oldu ne oldu anlamadım 1 ay sonra gel dediler ara ara kahve lekelenmem oluyor sadece gelecek mi adet yeniden ilaçları bıraktım diye çözemediben tahmin ediyorum ki mart sonu gibi gelse nisan da başlamış ve transfer olmuş olurum allah nasip ederse yaaa o kadar umutluyum ki burda gördükçe yüreğim hopluyor çok az negatif gören olduk bizde peşinizden gelelim inşallah
evet cansın:) nasıl gidiyor var mı bir belirti falan :)Nısanda baslıcaktı o öyle bılıyorum ama
ay inşallah inşallah hayırlısı ileee valla heyecanlanıyorum düşündükçe:)) tabi ki olsunda valla artık sıcağa soğuğa razıyımÖyle olacak bence deBir an önce adetini ol da başlasın süreç sen de güzel bşr dönemde hamile kalacaksın ne sıcak ne soğuk olacak doğum iznin de daha güzel denk gelecek her şeyin bir sebebi vardır
yaaaa inşallahhh inşallahhhSen de arkamızdan geliyorsun ben inanıyorum Benim de ilk denemem negatifti ikinci pozitif Sen de öyle olacaksın
O olabılır kaset teste bende çıkmadı çünküErken gebelik productor mü ne o çok hassas ondan yapmak istiyorum
Belırtımı ne ararsan var bende ortaya karışıkevet cansın:) nasıl gidiyor var mı bir belirti falan :)
doğru diyorsun ararsan var çıkar illa kiBelırtımı ne ararsan var bende ortaya karışıkkasıklarım agrıyor bı belım bacaklarım akıntı war bazen ama sol kasıgım ılk günden berı hep agrıyor nedense
İnşallah bebıs tutunmalarıdır anası hergun ıgne oluyor onun ıcın neler yapıyoruzdoğru diyorsun ararsan var çıkar illa kihadi hayırlara çıksın inşallah bu belirtiler de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?