Kimyasalda süreç nasıl oluyor ? Sonucunuz kaç çıkmıştı ne zaman belli oldu ?İnşallah bu transferinizde sonuna kadar sağlıkla devam ederHanımlar herkese selamlar aranıza yeni katıldım Şubat ayında kimyasal sonuçlanmış bi transferim var bu süreçte karşılaşan var mı nasıl bi yol izlediniz ?
MaşallahKızlar bugün 5. Gün 7 embriyo dondurulacak sizce nasıl rakam? Doktorum 7 sininde kaliteli olduğunu söyledi
Kimyasalda süreç nasıl oluyor ? Sonucunuz kaç çıkmıştı ne zaman belli oldu ?İnşallah bu transferinizde sonuna kadar sağlıkla devam eder
Maşallah maşallah kalp atışlarında duyarsınız inşallah yaMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
Bu bacak ağrısı neye benziyor canım bende de var ve sızlıyor kalçadan itibaren sol bacak özellikleAyak değilde bacak ağrısı çok çektim. Hala çekiyorum. Diğerlerinin hepsi var arada gelip gidiyorlar
Çifter maşallahMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
İnşallah inşallahGayet güzel bence canım benden 8 yumurta toplanmıştı dün 2 tane kaldığını söylediler bugün 3. Gün belki onlarda gitti. Kaldilarsa eğer pazartesi transfer inşallah devam ediyorlardı.
Hadi güzel değerlerle inşallahPozitif çıkanların gözüaymıs bende bi kaç kişiye test verdi dıye kızmıştım ama cesarete geldim kan verdim umarım bende sevinirim bugün heyecandan olucem az kaldı bi saate çıkacakmış10.günüm bu arada
Yaa maşallahMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
AminMerhaba kızlar bugün kese randevum vardı ve iki tane kese oluşmuşşşşşçok şükür her şey yolunda. İki hafta içinde kalp atışı duyabilirmişiz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah
Hadi bakalım inşallahPozitif çıkanların gözüaymıs bende bi kaç kişiye test verdi dıye kızmıştım ama cesarete geldim kan verdim umarım bende sevinirim bugün heyecandan olucem az kaldı bi saate çıkacakmış10.günüm bu arada
İnşallahCanım benim sonucum 9. Gün 90 çıkmıştı 11. Gün 70 yani pozitifi gördüm ama sonra düşük oldu ben transferden sonra 5. Gün erken gebelik testiyle gördüm 2. Çizgiyi tabi herkeste hemen çıkmıyor çok sevinmiştim ama sonu kötü olduinşallah bu transferde sonuna kadar herkesin olur
Güzel haberlerle gel inşaAllahPozitif çıkanların gözüaymıs bende bi kaç kişiye test verdi dıye kızmıştım ama cesarete geldim kan verdim umarım bende sevinirim bugün heyecandan olucem az kaldı bi saate çıkacakmış10.günüm bu arada
Yeni olacak transferiniz size bebeğinizi kavuştursun inşallahCanım benim sonucum 9. Gün 90 çıkmıştı 11. Gün 70 yani pozitifi gördüm ama sonra düşük oldu ben transferden sonra 5. Gün erken gebelik testiyle gördüm 2. Çizgiyi tabi herkeste hemen çıkmıyor çok sevinmiştim ama sonu kötü olduinşallah bu transferde sonuna kadar herkesin olur
Amin canım inşallah erken yaptığınız için düşüşü fark etmişsiniz ben o yüzden başta çok temkinli gidenlere hiç kızamıyorum burda arkadaşlar çok tepki veriyor ama sağlam basmakta fayda var bu bir süreç bugün 100 olan değer yarın 50 olup sonlanabiliyor biraz kese kalp atışını beklemek gerek sevinmek için diye düşünüyorumCanım benim sonucum 9. Gün 90 çıkmıştı 11. Gün 70 yani pozitifi gördüm ama sonra düşük oldu ben transferden sonra 5. Gün erken gebelik testiyle gördüm 2. Çizgiyi tabi herkeste hemen çıkmıyor çok sevinmiştim ama sonu kötü olduinşallah bu transferde sonuna kadar herkesin olur
Evet erken test yapmamak lazım ama yapmasaydım yine aynı sonuç olacaktıİnşallahişte bazen erken test yapmamak gerekiyo aslında ama tutamıyoruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?