- 4 Kasım 2019
- 1.553
- 1.061
- 133
- 29
Benim bugün 11. Günüm herkesin betası aynı artmıyor 14 martta kese randevusu var pazartesi 2. Test bakalım artış nasıl normalde %60lık artış olması şart bende sizin gibiyim ama doktor hemşire normal diyince vardır bildikleri dedimYaaane güzel bir haber bu grupta hiç öyle bir değer görmeyince tedirgin oldum ben de inşallah artış güzel olur senin kaçıncı günün oldu ?
Hiç öyle değer görmedin mi aşk olsunYaaane güzel bir haber bu grupta hiç öyle bir değer görmeyince tedirgin oldum ben de inşallah artış güzel olur senin kaçıncı günün oldu ?
Ayak değilde bacak ağrısı çok çektim. Hala çekiyorum. Diğerlerinin hepsi var arada gelip gidiyorlarYa kıZlar benım ayaklarım agrıyor bı taraftan üşüyorum sol kasıkta batma var ince bır sızı gıbıde basına gelen varmıydı hıc
En azından tek degılım nasıl bı agrı ya of herseyı oraya da yormak ıstemıyorumAyak değilde bacak ağrısı çok çektim. Hala çekiyorum. Diğerlerinin hepsi var arada gelip gidiyorlar
10. Gün net çıkarAz önce eczaneden oksapar alırken kaset testlerden de aldım ama yapmıcam10. gün iyidir pazartesi bakarız
Bana da pazar ya da pazartwsi dedi hemşire ama pazar baktıracağım ben bakalım inşallah ikimizin de sağlıkla artar kese ile ilgili herhangi bir şey demediler banaokur
Benim bugün 11. Günüm herkesin betası aynı artmıyor 14 martta kese randevusu var pazartesi 2. Test bakalım artış nasıl normalde %60lık artış olması şart bende sizin gibiyim ama doktor hemşire normal diyince vardır bildikleri dedim
İnşallahBana da pazar ya da pazartwsi dedi hemşire ama pazar baktıracağım ben bakalım inşallah ikimizin de sağlıkla artar kese ile ilgili herhangi bir şey demediler bana
Aynen acelesi yok bakalım önce bir artışı görelim aşama aşama giderizİnşallahbelki artıştan sonra kese için randevu oluşturabilir
İnşallah isteyen herkese nasip olurÇok güzel artmış.. Hayırlı olsun
Haftaya keseyi görürsün artık..
Adete benzer karın ağrım ve ara ara bel ağrım başladı bugün ve gerçekten dün gece uykudan uyandıran ve şuan da hala olan bacak ağrım var sol bacağım ağrıyor ama sancı gibi ağrı kalçadan itibaren sizin de öyle mi ağrınız nasıl acabaBaktığımızda son bir kaç gün kala adet olacağımı düşündüm.Adetten farklı olarak bir tek batma vardı bir de bacak ağrısı..Öğrenmenize 4/5 gün kala başlıyor..Bu süreçte aman nasılsa tutunmuştur deyip ne ev supurdum ne kendimi hirpaladim yuruyus yaptim.bir tek ufak ufak.
Maşallah 7 mükemmel bir rakamKızlar bugün 5. Gün 7 embriyo dondurulacak sizce nasıl rakam? Doktorum 7 sininde kaliteli olduğunu söyledi
Çok iyi MaşaAllah Allah bereket versin. Hepsi iyi 7 evlat eder sence azmıKızlar bugün 5. Gün 7 embriyo dondurulacak sizce nasıl rakam? Doktorum 7 sininde kaliteli olduğunu söyledi
Senin kaçıncı günün canım 3. Gündü dimi şeninde benim gibiBugun baktın mı canım benimde sol kasık batması var benzende yatakdan kalkarken sancı gibi giriyor geçiyor inşallah tutunma belirtsidir
Çok iyi inşallah size tutunurKızlar bugün 5. Gün 7 embriyo dondurulacak sizce nasıl rakam? Doktorum 7 sininde kaliteli olduğunu söyledi
Gayet güzel bence canım benden 8 yumurta toplanmıştı dün 2 tane kaldığını söylediler bugün 3. Gün belki onlarda gitti. Kaldilarsa eğer pazartesi transfer inşallah devam ediyorlardı.Kızlar bugün 5. Gün 7 embriyo dondurulacak sizce nasıl rakam? Doktorum 7 sininde kaliteli olduğunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?