bende aynı sıkıntı eşimde çektim. sperm testi vermeyi bile 6 ayda zor kabul etti. test sonucumuz çıktı 4 farklı kadın dogum doktoru ile görüştüm hepsi tüp bebek dışında şansımızın olmadığını söyledi bu teaviyi eşim direk kabul ederken ben kabul edemedim. onuda kendi kadın dogum doktorum çok güzel detaylı anlatarak beni ikna ettiler. korkarak tederğin gitiiğim muaneden güler yüzlü umutlu çıktım ve gün sayıyorum şimdi nisan için.Evet bir stres ve gerginlik var eşimle pek konuşmak istemiyorum. Çünkü o daha da stresli onu ben stressiz gözüküp rahatlatmak istiyorum içten içe kendimi korkularımdan dolayı yiyorum sanırım.
2021 Kasım ayında öğrendik biz ve anca 5 ay sonra doktorla görüşme cesaretini gösterdi eşim.
bana sadece kan ve alttan bakılmıştı pek detaylı bakılmadı sanırım her şey sil baştan yapılacak o zaman
ben simir testi rahim filmi tam kan sayımı hepsini yaptırmıştım. bunları öncesinden eğer yaptırıp gidersen daha kolay olur ilk gidişinde özellikle amh testi ve rahim filminle gidersen detayları öğrenirsin