- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
E şimdi bana söyleyin bakalım transfer sonrası belirtilernz nelerdiEstrofem transferden sonra verebilir ek vitamin gibi bişey bazilarina vermiyolar bi de onu kafana takma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E şimdi bana söyleyin bakalım transfer sonrası belirtilernz nelerdiEstrofem transferden sonra verebilir ek vitamin gibi bişey bazilarina vermiyolar bi de onu kafana takma
Yaaa harika haber bu ee bizz umutlari kesince bu bebeler bizi buluyor ben anladim ozmaan butun dualarimiz seninle olacak demektir sen olumlu sonucu alana kadar pazar kaçta
Ben varım2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
Hic bi belirti olmaz cunku progestan ignesini kullancan için sende agrilarin olur adet sancısı gibi goguslerinde siskinlik olur bublar igneden dolayi ilkinde bunu kullanmistim bende tuttu diye seviniydm ama ignenin etkisindenmis malesef ikincide prolutex vermişti onda hic bi etkisi yoktu agri falan ama goguslerm sismisti ben yine ignedendir dedim o zaman tutmus ben bilmiydm ilaclarin yan etkisi cok olur agrin sisligin olursa bundan dolayı kisiden kisiye degisiyo yerlesme kanamasi goruyo herkes ama bende olmadi test yaptm poztifi gordum taa kac gun sonra kanamam oldu bu tutup tutmadığı anlamina gelmez canısı bende sadece transferden 5 gun sonra tavuk haslamasi yapiydm o kötü kokmustu zaten ilaclar falan uyutur seni yani bi etkisi yokE şimdi bana söyleyin bakalım transfer sonrası belirtilernz nelerdi
HosgeldinBen varım
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bundan sonra yapacağımız bol bol dua etmek transfer olacaklaraSelam kızlar bende tüp bebek tedavinden sonunda bu ay pozitifi gördüm Haziran ayında 1 tane kimyasal gebelik oldu Ağustos ayında kalan 2 embriyo mu transfer ettirdim ve şuan 4+3 günlük hamileyim inşallah güzel sonuçlanır isteyen herkese Rabbim nasip etsin bu zor zamanları geçiren herkese sabır güç kuvvet versin.inşallah herkez pozitif sonuçlar alir ve bebislerle dolar kucaklar
Kuzu 1 gün öncesinden embriyologlar arayıp haber vercekmiş kaçta olcagını .Pazar sabahtan çözme işlemi yaapcaklarmış ona göre ctesi saati söyleyecekler ama benm hastane transferleri hep akşam yapıyor diye biliyorum bakalm ögreneceğikYaaa harika haber bu ee bizz umutlari kesince bu bebeler bizi buluyor ben anladim ozmaan butun dualarimiz seninle olacak demektir sen olumlu sonucu alana kadar pazar kaçta
Ben öncesinde kullanmamıştım canım Progestan fitil kızlar daha iyi bilir
Evet kuzum kasik agrisi yapiyo o fitil transferden donra baslamistim seninki dogal olacagi için onceden kullan demistr
İnşallah Allah'ın izniyle bu sefer olacak canım dua edicem sana aksam sende meryem suresini oku olur mu bol bolKızlar yarın saat 2 de transferim var dua edin lütfen
Ah bolca duacıyımKızlar yarın saat 2 de transferim var dua edin lütfen
Yetistimmmm pazar diye not etmistim zaten herseyt cok guzel olacak bak neler yaşadık neler konustuk tam umudu kesmisken gelen mucize bir bebek olacak bebisimiz dualarim seninle.Kızlar yarın saat 2 de transferim var dua edin lütfen
Hayırlı olsun transferiniz, dualarım sizinle benim de. İnşallah bu kadar emek ve sabrın sonu güzel olacakKızlar yarın saat 2 de transferim var dua edin lütfen
İnşallaahh hayırlı haberlerle gelirsinnKızlar yarın saat 2 de transferim var dua edin lütfen