- 20 Haziran 2022
- 168
- 171
- 39
Biz hepimiz burda tüplerden sıkıntılı grubu olduk resmen yumurta sayısı azsa önce topluyor memorial bende şişli de teddavi görüyorum 2 defa opu oldum 2 embriyom var subatta laporoskopi oldum 1 tüpüm alındı diğerinde sıkıntı görmedi doktor temmuzda nasipse transfer icin gideceğiz bizdde.Ameliyatı size tavsiyem ankara memorialda olmanız hem tüp bebk tedavis gördugunuz icin indirim alıyorsunuz eksstra hemde doktorlar kendi doktorları oldugu icin daha tiiz iş yapılıyor .
İnşallah ileride okuyacaklar için de güzel bir kaynak olsun bu topik. İnsan ilk şokla kendini araştırmaya veriyor ve güzel şeyler okumak, umut bulmak o psikolojiyle en çok ihtiyaç duyulan şey.
İnşallah siz de güzel haberi alırsınız Temmuzda Ağustos-Eylülde de peşinizden geliriz Bana indirim yapmadılar sanırım daha doğrusu sormak aklıma gelmedi, özellikle de bir bilgilendirme olmadı. Tek tüpe 22 gibi bir fiyat verildi, diğer tüpte de hidrosalpinks çıkarsa bir miktar artarmış. Ama doktorumla olması en iyi olur diye kabul ettik biz de.
Cesaretimi topladım bekliyorum İşlemden çok iyileşme süreci gözümü korkutuyor Annem gelip bakıcak sağolsun.İnşallah
Bi cok bayan var burda tüpleri alinan bir cok bayan var tupler sana zarar veriyosa eğer alinsin en iyisi hicde korkma senin sağlığın ve embriyonun tutunmasi onemli
İnşallah sağlıkla bu süreci atlatırız. Rezerv iyiyse geciktirmemek adına iyi olmuş aslında, biz havuz yapınca 4 kez opu yapıldı Bekliyor minişlerBenim iki hsg de yok ama usg de sağ da göründü.
Uludağ üniversitesinde aşılama olmuştum rezerv iyi diye önce laparoskopi kararı verdi önce..